Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143085 puta)
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
ok, imam na umu neke ideje, probacemo, pa cu javiti. sto se tice poljupca, zavisi od situacije, videcu kako ce se ponasati. javicu. wish me luck!

edit: eto, o ovakvim stvarima covek ne moze da prica sa svakim, zato su mi vasi komentari znacajni, sta bih bez bureka.. Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 01:21:56 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
ok, imam na umu neke ideje, probacemo, pa cu javiti. sto se tice poljupca, zavisi od situacije, videcu kako ce se ponasati. javicu. wish me luck!

Ne treba ti sreca , jedino sto je bitno  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
hehe, jamajcanske lozice ne smrcemo, fala  Smile zato je tu pice, rekla mi je jednom da nije probala tekilu nikad, to bih mogao iskoristiti hehe. Salim se, nikad ne bih uradio nesto tako, tipa napij je pa... nisam toliki manijak, mozda jedno samo..
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Sabane pored tolikih muda ti pominjes vutru  Smile

Na muda sam mislio , na MUDA  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
 Smile totalno nisam izvalio sliku! ucinilo mi se da je on kupio puna kolica vutre ili sl.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Lepo od tebe shto si joj rekao da ti se dopao izlazak bez obzira shto mozhda strateshki i nije najbolji potez. Veruj mi da bi vecina sa chasnim namerama uchinila isto. (dakle, oni koji se nadaju vezi a ne pukoj kombinaciji).

Devojka se takodje izjasnila i nema shta da se krivi, bolje da ti kazhe odmah nego da te zavlachi pa posle da imash razloga da je mrzish. Za sada je sve u redu i niko nigde nije pogreshio.

Od drugog sastanka ne ochekuj previshe, pri tome ciljam na svu ovu nedoumicu oko poljubca i slichno. Izadji opushteno sa njom (prirodna trema dozvoljena ali nemoj da izlazish kao na ispit), i neka ti bude cilj da tada chisto izadjesh iz te takozvane "prijateljske zone".

Kazi joj da ti je jasno da ne zeli da srlja ni u shta, pa da chak ni ti ne planirash da upropastish tako neshto lepo srljajuci bez njenog pristanka, ali joj se izvini i kazi joj da jednostavno ne mozesh da joj budesh drug jer se tako ne ophodish prema ostalim drugaricama. Kazi joj da je ona za tebe neshto posebno. I to je to.

Vratish se na temu o filmovima, muzici, izlascima, pa i o njenom ljubavnom zivotu. Shta je tishti, zashto je tishti, ima li neshto shto joj uliva nesigurnost i slichno. Sve to analiziraj, saberi zajednichke stvari, dobre i loshe stvari, pa se odluchi da li ces nastaviti da se udvarash takvoj devojci.

Ako se odluchish za nastavak, gledaj da poshtujesh oboje, niti da tretirash ruzno nju da bi obratila paznju na tebe, niti da degradirash sebe misleci da joj tako skreces paznju. Jednostavno, udvarash se... simply as that...

I tako sve dok ima shanse... a chim vidish da ona igra neku "tvrdu loptu", okrenesh se, pa ako ne podje za tobom, pushtash je... jer veruj mi, takva cura i nije za tebe... Ali ne mora do toga da dodje...

Najbitnije je ne doci u narednu zonu, mnogo goru od "samo prijatelji"... zonu "zlatne rezerve"...

Pokazi joj da nije jedina, ali da je prva na listi sa kojom bi ti trenutno bio... Onog trenutka kada se budesh ponashao da lista ne postoji, samo ces otezati sebi situaciju...

I da, naravno, ovde ljudi uglavnom sagledavaju mrachnu stranu i pripremaju te za ono najgore, shto je u neku ruku i dobra stvar, ali, evo, da ne malerishemo, mozda sve ispadne i kako treba...

Tako da, od mene jedno iskreno srecno...

P.S. Pa shta i da probash da je poljubish... izvinish joj se ako ne pristane i to je to... Znam da je jedno kovati plan, a sasvim drugo pogubiti se dok se trudish da isti primenjujesh, zato je najbolje imati samo par osnovnih stvari preko kojih neces preci, a za sve ostalo tu je kompromis... i normalni prag tolerancije...

Sve preko toga bilo bi "vozanje"... bilo sta tvoje ili njene strane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Dzobi tvoj post se zasniva na tome da on treba celo vreme da drzi spustenu glavu i da joj se izvinjava ?  Smile
Tvoj savet je dakle , na sve sto se ona ne slaze , ili odbije da se izvine ?  Smile I da joj kaze onako , kukajuci , ,,romanticno'' (to zene ,,jako'' vole ) da je on zeli kao devojku , a ne drugaricu?

Dela govore vise od reci . Tacnije , u slucaju musko-zenskih odnosa sigurnost i da te boli kurac .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Zapravo, verujem da sam vishe objasnio da je veoma vazno na startu postaviti se kako treba i onako kako ochekuje da se deshavanja odvijaju. Ali, nije dovoljno to shto on zna kuda zeli da se njihov odnos razvije, nego je pozeljno (da ne bude obavezno) da uputi i nju. Da ne bi doshlo do situacije lazhnih nadanja na bazi praznish ochekivanja.

Izvinjenje sam pomenuo kod poljubca. Pokusha, ona ne zeli, on se izvine jer je navodno bilo jache od njega (iako je to planirao) i to je to. Lep gest sa njegove strane, nije uprskao situaciju ali vec vidi na chemu je. U sushtini, i dodje joj izvinjenje jer to deluje kao atak na njenu privatnost (i prviatni prostor) narochito ako mu je stavila do znanja da ona to trenutno ne zeli.

Dakle, niko ga ne krivi shto je pokushao, niko ga ne tera da se preda na startu, ali niko mu ne grantuje ni uspeh, a znamo da do njega silom sigurno nece doci.

Shto se tiche "romantichnog" dela u kome joj on kaze da je zeli kao devojku a ne kao drugaricu, ne vidim nishta loshe u tome. Previshe njih je pristalo na takozvanu "bilo shta" poziciju u zivotu osobe sa kojom bi zeleli da budu, da je najbolje poshtedeti dechka tihe patnje koju bi on kao lazni (i verovatno privermeni) drug prozivljavao pored nje, samo zato da bi joj bio blizu, a njoj samonametnuta i nichim trazena "zlatna rezerva".

Lepo se postavi kao osvajach a ne drug i kraj priche. Zashto od vec "komplikovane" situacije nabacivanja i udvaranja, dodatno komplikovati istu ubacivanjem i prijateljstva. Ako im je sudjeno, postace prijatelji vremenom i u vezi, za sada to nije potrebno.

Slazem se da je samopouzdanje najbolje "oruzje" u muvanju, ali ono se pokazalo kao obrnuto proporcionalno zelji da sigurno osvojimo nekog. Shto ce reci, kod tvojih drugara "ako hoce hoce, ako nece - cao", samopouzdanje je vishe stil i shmek, jer se igra samo na dobitak, nema shta da se izgubi.
U ovoj situaciji dechko je izrazio iskrenu zelju da bude sa tom curom, shto znachi da ce sigurno biti povredjen ako ne bude (ali nadajmo se da ce i to prihvatiti stojechki ako do toga dodje). Tako da mu to dodatno ljulja samopouzdanje shto ne znachi da mu ga je skroz unishtilo ili da ce ga unishtiti.

Odredjena doza samopouzdanja je bila potrebna i za prvi susret, pa i za telefonski poziv, chak i za ovaj naredni koji predstoji... Mogao je da odustane chim je chuo da ga ne zeli trenutno za neshto vishe... ali eto, uporan je... a svi znamo da ne morash biti iskljuchivo lep da bi uspeo u osvajanju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Džobi sve lepo rekao. Ja bih na to dodao da ne bi bilo loše i nešto da joj pokloniš (ne mora to da bude odmah)... primera radi, jednu ružu... i pri uručivanju je poljubiš (u obraz)... to bi je oduševilo sigurno.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Džobi sve lepo rekao. Ja bih na to dodao da ne bi bilo loše i nešto da joj pokloniš (ne mora to da bude odmah)... primera radi, jednu ružu... i pri uručivanju je poljubiš (u obraz)... to bi je oduševilo sigurno.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.