Najbolja igra koju sam igrao na Segu je Double Dragon 2, strasna tucnjava.
Sto se tice 256 igara, Street Fighter mi je bio strasan, zatim Golden Axe i najomiljenija ali nema sanse da se mogu sjetiti naziva, mozda neko od vas zna. Vodis malog sismisa i prelazis nivoe, kasnije dodjes do snijezne Rusije i td, strasna igrica! Sjecam se Addams family, ali nije neka bila.
Aero the Acro-Bat?
Inače, od sada mora da se registrujete na imageshack da bi dobili direktan link na sliku :ballbounce:
Aaaa, druze, svaka cast! :) To je ta. . sad cu da skinem emulator i da klepam, definitivno. :D
Vidim da je tema odavno napravljena, da nije mozda kasno sada odgovoriti? :) U svakom slucaju ja ovaj CD imam jos kada sam imao fazon Pentium 1 ili 2, i sibao sam ih svaki dan :D Takodje sam imao segu megu drive 2 ili Terminator 2, tako se zvala cini mi se, sa milion onih ketridza :) Danas sam konacno nasao ovaj CD 256 igara,ali kompjuter bas i nece nesto da ga ocita, pa bih pokusao da skinem te emulatore da se oprobam ponovo :D
Jel moze neko da mi prosledi torent , ali ne da se cimam pojedinacno oko svih igara....nego sve u jednom fajlu da skinem :D Jos bolje bi bila ta verzija sto Magic kaze :chuckel:
E da i da se ne cimam oko emulatora nego isto onako grafika i sve kao u onom sa 256 igara sto je bilo.
Ja sam nasao na isohunt torrent sa oko 850 sega igara :) Mada onaj fudbal o kome su pisali do sada, kunis-kun.. Nisam nasao za segu, vec samo za nintendo, pa sam morao posebno i za nintendo da skidam emulator :/ Inace za segu koristim gens emulator, solidan je, mada ovih 850 sto sam skinuo koriste neki Fusion ja mislim, koji je isto sasvim solidan :)
E ljudi ulogovala sam se samo da bih vam poslala link jer sam se ubila trazeci dok napokon nisam nasla link pa reko' mozda nekome skratim muke :D a i vidim da neki se neki razumeju i kratko upustvo za pokretanje igirc. Link: hxxp:|| search. 4shared. com/postDownload/Spg9LzO-/256_Igre. html moracete da se registrujete da bi skinuli file Naravno i emulator za pokretanje igrica, samo unrarujete 7y file i mount-ujete preko, ja predlazem hxxp:|| download. cnet. com/PowerISO/3000-2646_4-10439118. html, i onda skinete emulator hxxp:|| www. emulator-zone. com/download. php/emulators/genesis/gens/gens-win32-bin-2. 14. zip, kad ga startujete idite file new rom i udjite na mount-ovan image file i u grupu 1 i ili u playnow ili roms i izaberite koju hocete igricu :). . grupa dva i tri su za dosbox ko hoce moze i preko njega da ih startuje :)! Uzivajte! :flower:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.