Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 05:42:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21.st - bolje ili gore?  (Pročitano 1529 puta)
02. Okt 2010, 03:03:58
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smatrate li da 21. st donosi bolje ili gore?

neke stvari su bolje,
npr. ženu koju tuce muž moze to prijavit i sl.
ali opet zlostavljenje bilo kojeg druge vrste nasilja se ne zaustavlja,
bilo na poslu, u školi, u vezama..
jer institucije ne reagiraju, oni koji ima moć tlaće
slabije od sebe.

zasto svi koji dođu na vlast kradu?
zar nemaju dovoljno para?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Stvar perspektive. Bice nekog napredka sigurno   Smile

Citat
jer institucije ne reagiraju
Zaustavlja se i reaguju ali tesko je pomoci nekome ko ne zeli pomoci sebi  Smile

Citat
ne, para nikada dosta  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Stvar perspektive. Bice nekog napredka sigurno

da, nego nazadovanja.  Wink

Citat
Zaustavlja se i reaguju ali tesko je pomoci nekome ko ne zeli pomoci sebi Smile

zele pomoc sami sebi.
al treba i podrska
od ljudi koji uvik kazu samo za sebe da su dobri.  Wink

Citat
ne, para nikada dosta Smile

pohlepa i nepoštenje, a vise svaku nedjelju u crkvi. 
i ja sam situirana zasad, al opet ne kradem.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 03:25:07 od Bibiana »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48109
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Trebalo bi da bude bolje. E sada postoje i opasni trendovi i izazovi za covjecanstvo u ovom vijeku koji nisu postojali nikada ranije.

Mislim da je ovo vise tema za drustvenu hroniku. Smiley
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 08:41:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson K610i
Citat

Samo u tehnologiji, bolje.

Sve ostalo (nevezano za nasilje koje autorka pominje) je stvar perspektive, kao što je marko rekao.

Citat
jer institucije ne reagiraju, oni koji ima moć tlaće
slabije od sebe.

Ne reaguju možda zato što obično niko to ne prijavi (obično zbog njima "bitnih" a nama debilnih razloga)? Sa druge strane, institucije nisu svemoguće, a ni savršene.

Citat

Power corrupts - proven fact. Nekolicina zaista može da se odupre time da moć ne koristi zarad sopstvenih ciljeva.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 10:26:22 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3254
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy S Advance

Jedini lek za to je uspostavljanje dozhivotne vladavine... Ovako u panici oni najmocniji gledaju da se nakradu shto vishe za vreme mandata pa i ne gledaju ostale... A kada bi znali da ce uvek moci da ukradu, onda bi im verovatno malo i dosadilo pa bi pogledali i ostale...

A shto se konkretno teme tiche (prvo mislim da nije vezana neshto posebno za psihologiju) imao sam priliku da chitam neke stare novine, josh iz doba mladosti moje majke (neke debele/ukorichene, verovatno izlazile jednom mesechno) i tamo sam prochitao hrpu gluposti za 2000-tu kao godinu daleke buducnosti (tada) gde cemo svi da lebdimo, i da se hranimo pomocu tabletica i vode, i josh hiljadu gluposti... E pa, dochekasmo i to i od toga nishta...

Tako da... bez prevelikih ochekivanja... tako ce i razocharenje biti manje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Jedini lek za to je uspostavljanje dozhivotne vladavine... Ovako u panici oni najmocniji gledaju da se nakradu shto vishe za vreme mandata pa i ne gledaju ostale... A kada bi znali da ce uvek moci da ukradu, onda bi im verovatno malo i dosadilo pa bi pogledali i ostale...
Да, тај један би био обезбеђен, али шта ћемо са осталима који желе његову позицију а не да им се да чекају да он ''природно'' умре?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nista, ti ces da se sushish! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
 Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Dobro de, pomoci cemo ti da postanes Gospodarica Univerzuma.. Smile
Jos jednog! Smile

Aj sad ozbiljno o temi: Smile
Evo malo stiva iz mog omiljanog materijala.

Ispitivač: Hvala vam. Kada je pre 75.000 godina započeo ovaj treće-denzitetski ciklus i kada smo imali inkarnirane treće-denzitetske entitete, koliki je bio prosečan životni vek čoveka?

Ra: Ja sam Ra. Na početku tog određenog dela vašeg kontinuuma vremena/prostora prosečan životni vek je bio otprilike devet stotina vaših godina.

Ispitivač: Da li se prosečan životni vek produžavao ili skraćivao kako smo napredovali tokom trećeg denziteta?

Ra: Ja sam Ra. Dužina životnog veka se na trećem denzitetu koristi na poseban način i uz harmoničan način učenja/podučavanja životni vek fizičkog kompleksa bi ostao isti tokom čitavog ciklusa. Međutim, vaša planetarna sfera je oko drugog ciklusa razvila vibracije koje su dramatično skratile dužinu životnog veka.

Ispitivač: Ako uzmemo da jedan glavni ciklus traje 25.000 godina, koja je bila dužina životnog veka na kraju prvog glavnog ciklusa?

Ra: Ja sam Ra. Dužina životnog veka na kraju prvog ciklusa, koji nazivate glavnim, je bila sedam stotina vaših godina.

Ispitivač: Onda smo za 25.000 godina izgubili dve stotine godina životnog veka. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Možete li mi reći razloge za to skraćivanje životnog veka?

Ra: Ja sam Ra. Uzroci skraćivanja su uvek nesaglasje ili neharmonični vibracioni odnosi između drugih-sebe. Tokom prvog ciklusa ono nije bilo naglašeno zbog raštrkanosti ljudi ali je postojao rastući kompleks/distorzija osećaja odvojenosti od drugih-sebe.

Ispitivač: Pretpostavljam da je na početku nekog od tih ciklusa mogla postojati ili pozitivna polarizacija koja bi se u principu javila posle 25.000 godina ili negativna polarizacija. Da li je razlog za negativnu polarizaciju i skraćenje dužine života uticaj entiteta sa Marsa, koji su već bili donekle negativno polarizovani?

Ra: Ja sam Ra. To nije tačno. Nije došlo do jake negativne polarizacije zbog ovog uticaja. Skraćenje životnog veka je prevashodno usledilo zbog nedostatka pozitivne orijentacije. Ukoliko nema napretka, okolnosti koje omogućavaju napredak postepeno nestaju. To je jedna od teškoća koje donosi nepolarizovano stanje. Šanse, da tako kažemo, za napredak se postepeno smanjuju.

Ispitivač: Kako ja to razumem, na početku tog ciklusa od 75.000 godina smo imali kombinaciju tih dvaju entiteta – onih koji su diplomirali sa drugog denziteta na Zemlji da bi postali treći denzitet i grupe entiteta sa Marsa koji su prešli ovamo da bi ovde nastavili treći denzitet. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Morate zapamtiti da su oni koji su prešli na ovu sferu bili u sredini svog ciklusa, tako da je to pre bila adaptacija nego početak.

Ispitivač: Koliki procenat tih entiteta je bio sa Marsa, a koliki su činili entiteti, požnjeveni sa Zemljinog drugog denziteta?

Ra: Ja sam Ra. Otprilike polovinu su činili entiteti sa Crvene planete, Marsa. Možda jedna četvrtina sa drugog denziteta vaše planetarne sfere. Otprilike jedna četvrtina sa drugih planetarnih sfera, čiji su entiteti izabrali ovu planetarnu sferu za svoj treće-denzitetski rad.

Ispitivač: Kada su se inkarnirali ovde, da li su se te tri grupe mešale međusobno u zajednice ili grupe ili su bili odvojeni u posebne grupe ili zajednice?

Ra: Ja sam Ra. Dugo su ostali nepomešani.

Ispitivač: Da li je to nemešanje stvorilo mogućnosti za ratno dejstvo između grupa?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Da li je to doprinelo skraćenju životnog veka?

Ra: Ja sam Ra. To je onda skratilo životni vek, kako vi to nazivate.

Ispitivač: Možete li mi reći zašto je devet stotina godina optimalan životni vek?

Ra: Ja sam Ra. Celine uma/tela/duha trećeg denziteta imaju možda stotinu puta intenzivniji program katalitičkih dejstava, iz kojih destilišu distorzije i uče/podučavaju, nego bilo koji od denziteta. Zbog toga je učenje/podučavanje veoma zbunjujuće za celinu uma/tela/duha, koja je potopljena u okean iskustava.

Tokom prvih možda 150 do 200 godina, kako vi merite vreme, celina uma/tela/duha prolazi kroz period spiritualnog detinjstva. Um i telo nemaju dovoljno disciplinovan oblik, da bi pružili jasnoću duhovnim uticajima. Zbog toga je preostali životni vek dat da bi se optimizirala razumevanja koja proizilaze iz iskustva.

Ispitivač: Onda je naš današnji životni vek suviše kratak za one koji su novi u treće-denzitetskim lekcijama. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. Oni entiteti, koji su naučili/podučili odgovarajuću distorziju za brz rast, sada mogu da uče u granicama kraćeg životnog veka. Međutim, ogromna većina vaših entiteta se nalazi u stanju koje biste mogli nazvati neprekidnim detinjstvom.

E sad, videcemo nakon Zetve (2012.) da li ce se uslovi pogorsati. Meni se cini da hoce... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 05:42:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: gore

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.