Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349003 puta)
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Знаци поред пута нам указују на то када ће се то десити.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Знаци поред пута нам указују на то када ће се то десити.
Kada citam tvoje postove i razmisljam o tebi, imam sliku puta pored kojeg je plavi znak sa belim slovom H, i znam da taj znak ne znaci "Blizina Hrista".  Smile
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Pazite ljudi često prelazimo granicu do koje napadamo mišljenje i počinjemo da napadamo ličnost člana. Molim uzdržite se od toga. Pošto Slobovo tumačenje govori o datumu koji je blizak ovom iz naslova, i nekoliko puta ga je povezao sa Majama, smatram da ovo nije off (ispravite me ako grešim). Slobo možeš li nam navesti te znakove pored puta? 
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
"Čekaj da se seti šta ga je najviše pokrenulo"...Tja  Smile

Isus,Buda,Alah,Ovaj,Onaj....Sve sami entiteti koji su odgovorni za nastanak čitavog univerzuma. Držite me da ne povratim...

Da mogu da zaustavim patnju u svetu i učinim ga mestom punom ljubavi ne bih čekao ni sekunde.
   A šta radi "Bog"? Ništa jer oni su samo entiteti koji manipulišu čovečanstvo zaboravivši na pravog Stvaraoca,izvor svetlosti.
  Nekako,svi ti bogovi a ima ih na stotine-kao da su bića koja zapravo imaju fight za više moći nad čovečanstvom koje mu se moli šaljući mu sopstvene resurse energije koja ih jača da bi zatim stvarali i manipulisali zemljom kreirajući reakcije straha koji je glavna hrana tim entitetima.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49895
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Па шта ти очекујеш татекс ? Да нас Бог држи у кавезу и тако уништи зло ?
Бог нас је препустио нама самима и то једини начин да наша свијест еволуира и прекине зла која се дешвају.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 03:45:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Па шта и очекујеш татекс ? Да нас Бог држи у кавезу и тако уништи зло ?
Бог нас је препустио нама самима и то једини начин да наша свијест еволуира и прекине зла која се дешвају.
Ma nemoj? A što mu onda trebaju naše molitve? Nije savršen i postoji hijerarhija u čitavom univerzumu. Ti entiteti su jednostavno u neprestanoj borbi za više moći i hrane koje dobijaju od nas nesvesnih.
 Zamisli koji je to "Bog" sa velikim B kad mu treba Magic master ili Silvanus da ga brane? on je patetični entitet koji ne želi i nema snage da bilo šta uradi za dobrobit čovečanstva-čak šta više,drži ga u dubokom neznanju.

Želim da dodam da je to samoproglašeni "Bog",parazit kao i mnogi drugi od kojih ima i dobrih ali da su Bog-to nisu definitivno. Postoji nešto veće od njih što su zaboravili a to je Kreator svega,pa i njih.

Mi evoluiramo,trebalo bi da nam naša uverenja nisu svetinja ako mislimo da izadjemo iz sveta logike i racionalnog i udjemo u više sfere spoznaje kroz spiritualno u sebi.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 03:39:23 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49895
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Па шта и очекујеш татекс ? Да нас Бог држи у кавезу и тако уништи зло ?
Ma nemoj? A što mu onda trebaju naše molitve? Nije savršen i postoji hijerarhija u čitavom univerzumu. Ti entiteti su jednostavno u neprestanoj borbi za više moći i hrane koje dobijaju od nas nesvesnih.

Сад ћу ти полако одговорити, пошто видим да пратиш шта сам написао и драго ми је да си заинтересован...  Smile Молитве не требају Богу, зашто би њему требале молитве ? Молитве требају нама. И ту је велика разлика. Ми се молимо због нас, да постанемо бољи људи, да савладамо слабости, издржимо сва искушења и сачувамо љубав у себи јер та Љубав је наш живот.

Даље, не знам о каквим ентитетима причаш. Држим да си истраживао езотерију и мистичне правце. Магијске школе су увијек успијевале да одрже комуникацију само са свијетовима који су нама најближи. Дакле са свијетовима који су нама најсличнији тј. који су у нашем окружњу. У оквиру тога се и стичу информације о ентитетима, бестјелесним бићима, свезницима, духовима итд... Међутим религија је продрла далеко даље -чак то других универзума или како кажете - димензија. И тако се дошло до универзалних истина. Ако погледаш религијска учења видјећеш да су она слична. Ако почнеш да их проучаваш наћи ћеш да она у основи садрже исте вриједности и истине.     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Lepo ja kazem da Bog ne moze da postoji bez ljudi, isto kazem i za shalterske sluzbenike ali i jedni i drugi su nekako stekli utisak da mi postojimo zbog njih a ne oni zbog nas...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49895
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Lepo ja kazem da Bog ne moze da postoji bez ljudi, isto kazem i za shalterske sluzbenike ali i jedni i drugi su nekako stekli utisak da mi postojimo zbog njih a ne oni zbog nas...

У мистичним школама ово је посебо питање. Зашто човјек себи даје толику важност када је он само невидљиво зрнце универзума ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Zato shto je on definisao pojam univerzuma, pojam Boga i pojam *ebenih shalterskih sluzbenika... Ako sam ja (chovek) neshto definisao i dao mu smisao onda to neshto ne postoji bez mene i samim tim postoji zbog mene.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 03:55:24 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.392 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.