Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 348069 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Na svakoj slicnoj temi je nastao slican mish mash....mesavina raznih ideja i uticaja,ali ja u opste ne mislim da je to lose dok ne pocnete da pljujete jedni po drugima.Normalno je da imate razlicita misljenja,pa zasto ih onda lepo ne razmenite,mozda vam bude korisno i to tudje misljenje jednoga dana Smile
Inace,mnogo je stvari receno na ovoj temi,o kojima sam i sam saznavao sa raznih strana pa sam sretao i nesto od stvari o kojima govori Slobadidi,ali sam se naslusao poprilicno i stavova o dolasku laznog Mesije,tako da ima razloga da se o ovome polemise,samo ne znam da li je bas usko vezano za ovu temu.....2012 bese Smile
Evo,ne znam da li sam vec ovo negde postavljao,mozete malo da probistrite ,ako vas ne mrzi Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
mathematical-proof... (556.03 KB)
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 19:31:31 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Омаија
Искрен да будем, учланио сам се на Форум само због тога да бих могао из прве руке да поразговарам са Слобомдидијем. Прво ме јако заинтересовала та прича о  Бондстилу, јер ја имам нека сазнања о везама ове локације са локацијом манастира Високи Дечани, који је напрасно популаран за нашег председника и Америчког подпредседника и који је познат по овој фресци:

Ништа не треба одбацити, а слушао сам лично Мићу Јовановића како прича о екипи која треба да направи велике ствари по Србији.
Данас сам прочитао све поруке овде од Слобе и видех да води неку емисију суботом у 20:00 - искрено никада раније нисам чуо за њега.  Smile

Ја сам верујући хришћанин - управо зато не бих препознао "Месију" па да ми прође и испред носа.  Smile

Нека човек прича - не морамо све сазнавати из хрватских и америчких извора о 2012.

Свако добро.
Ja nisam rekao da covek ne treba da prica, samo sam rekao da ova tema i taj Majanski datum nemaju nikakve veze sa Biblijskim prorocanstvom, i da to sto ta osoba prica o "Mesiji" "Gospodu Bogu Isusu Hristu" nema nikakve veze sa recima Isusa Hrista o ovim danima.
Nisam nikakav vernik, i proucavam Bibliju vise od cetvrt veka, tako da sam ekstremno osetljiv na neistine koje su vezane za Bibliju.
Uopste mi nije jasan koncept vaznosti onoga sta ljudi veruju o 21.12.2012. ?
A narocito ljudi koji daju izjave koje nisu u skladu sa realnoscu i ubedjuju druge kako oni govore istinu.

Ljudi jednostavno imaju u sebi 'kod neposlusnosti' i ne vole da rade nesto sto ih neko primorava da rade ili im
se sugerise.
Videli smo sta se desilo u Italiji, kada je covek vristao upozoravajuci da dolazi zemljotres, koliko ljudi ga je poslusalo ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Hajd' da pustimo coveka neka iznosi ono sta misli da treba.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Jedino je internet slobodan, živeo milion godina a možda će neki tamo budući stanovnici 'pričati' telepatijom...

U svakom slučaju što kaže Sirkan dobro je dok ne napadamo jedni druge, različita mišljenja ako su iskrena vrlo su dragocena.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Jedino je internet slobodan, živeo milion godina a možda će neki tamo budući stanovnici 'pričati' telepatijom...

U svakom slučaju što kaže Sirkan dobro je dok ne napadamo jedni druge, različita mišljenja ako su iskrena vrlo su dragocena.
Da li bi mogao da mi navedes jedno misljenje o 21.12.2012. koje je dragoceno, i zasto je dragoceno ?
Nemoj pogresno da me shvatis, cista radoznalost, proucavam Biblijska prorocanstva vise od cetvrt veka, i
bilo kakva "dragocenost" u vezi sa njima mi nikad nije pala napamet.
Ona su neopevano prazna i beznacajna, posto su neizbezna i niko ko je na njih obracao paznju nije imao nikakve koristi.
Kao sto su mnogi od clanova vec rekli, ko prezivi znace koliko su Norvezani ili Tom Cruise imali koristi od
ukopavanja.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Неко може да схвати а неко неће никада,ствар поимања Вере.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Bilo bi jako dobro kada bi vera imala bilo kakve veze sa shvatanjem
Vera je poverenje u ono sto se nije desilo, a shvatanje se odnosi samo na ono sto se desilo.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0

Da li bi mogao da mi navedes jedno misljenje o 21.12.2012. koje je dragoceno, i zasto je dragoceno ?
Nemoj pogresno da me shvatis, cista radoznalost, proucavam Biblijska prorocanstva vise od cetvrt veka, i
bilo kakva "dragocenost" u vezi sa njima mi nikad nije pala napamet.
Ona su neopevano prazna i beznacajna, posto su neizbezna i niko ko je na njih obracao paznju nije imao nikakve koristi.
Kao sto su mnogi od clanova vec rekli, ko prezivi znace koliko su Norvezani ili Tom Cruise imali koristi od
ukopavanja.
Svako ima svoju 'istinu' koju "prodaje" drugima. Distanciraj se od toga odnosno sebe i možda stvarno spoznaš istine ma kakve bile a spoznaćeš ih/je u onoje meri i količini koju možeš da svesno ispratiš i podneseš.

Dragoceno je sve što dolazi iz srca. Ono što dolazi iz glave me apsolutno ne zanima niti se time bavim. Znam zašta služi glava-da predjem ulicu a da me ne zviznu kola, da racionalno rasporedim platu, obučem se lepo, skuvam klopu, obučem patike, rukujem sa strujom, upalim komp,sračunam šta sve mogu da kupim za te i te pare... Smile  Smile
 Ali kad govorimo o desnoj hemisferi mozga eee to je nešto komplexnije...A mi smo skoro svi deatach-ovani,zalepljeni smo za glavu/levu hemisferu.

Što se tiče 2012 neznam ništa,slušam šta ljudi govore i posmatram ko govori iz ubedjenja i argumenata, ko kopira uverenja a ko priča o tome jer mu je "extra" tema.. Ono što mogu da kažem a mislim da ima smisla jeste da se približava planeta čije će magnetno polje u kontaktu sa zemljinim da izazove sve i svašta a pre svega pad električne energije što će izazvati kolaps svega. Zato se pitam treba li otići visoko u brda decembra 2012 sa tonom konzervi i vode pa čekati jbg. Ko bude raspoložen i ima lokaciju brate tu sam  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Треба се запитати шта та планета која се приближава може да изазове.
Може да оштети Земљин омотач,може да удари у Земљу,може...
Било шта да се деси од тога биће једно - нема нас.
Не треба се тиме оптерећивати,треба само уздићи своју свест,треба се покајати за све грехе,и из прошлих живота,без обзира да ли верујете у реинкарнацију или не,и све остало препустити Господу Богу Исусу Христу.
За вашу информацију,Србија је најсигурније место на планети,јер ће се у том тренутку уздићи,као Еден што се својевремено уздигао.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
треба се покајати за све грехе,и из прошлих живота
kako da se kajes za nesto sto ne znas da si/smo uradili?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.