Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349504 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Sony xperia
Zahvaljujem na objasnjenju. Sada te vec puno bolje razumem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Prognoze oko 2012.

Postoje markantne paralele između raznolikosti u odnosima na 2012-tu. To znači da postoji mnogo svijetskih različitosti u pogleda tog datuma.

Emisari iz mnogih različitih tradicija i kultura govore o vjerovanjima i prorokuju dugo čekani datum 2012 ...

Hopi: U razdoblju od 25 godina (koje ističe 2012.) nakon čega slijedi pročišćavanje kraj četvrtog i početak petog svijeta.

Maje:  To zovu "kraj dana" ili kraja vremena koliko je poznato.

Maori: Recimo da će se kao “veo” otopiti i održat će se spajanje fizičkih i duhovnih svjetova.

Zulu:  Vjeruju da je cijeli svijet će biti okrenut naopačke.

Hindusi: Kali Yuga (kraj puta čovjeka). Dolazak Kalki & kritične mase Prosvijetljeni motivacija.

Inke:  Zovemo je "Age of Meeting” Opet mi sami.

Asteci:  Nazovite ovo vrijeme Šestom nedjeljom, a vrijeme transformacije. Stvaranje nove utrke.

Dogoni: Govore da dolazi svemirski brod za posjetitelje, “u Nommo”, će se vratiti u obliku plavu zvijezdu. Biće potvrđen nastanak Petog svijeta.
Njihov drevni “čeroki kalendar” završava se upravo u 2012. – a radi kao Majanski kalendar.

Tibetanci: Kalachakra učenja prorokuje Budino predviđanje dolaska Zlatnog doba.

Egipćani: Prema “Great Pyramid” (kameni kalendar), sadašnje vrijeme ciklusa završava u godini 2012 AD.

Da li vi vjerujete u 2012. Šta će se dogoditi ... ako ništa? ... Ili 2010 ili 2013?
Hoće li se ujutro zimski solsticij 2012. pojaviti kao i svako drugo jutro?
Da li ćemo doživjeti sebe kao više ili ekspanzivan-telepatske?

... Pregleda i izjave poznatih ...

Telepatsko uzajamno dejstvo, što će na kraju uništiti vrijeme. (Alice Bailey)

Prevod, ili dematerijalizacija na neku drugu sferu Svemira. (Teilhard de Chardin)

Stvar-antimaterija, implozija, ostavljajući mutaciju materije u photonskoj formi. Našim umovi će se objediniti poput ulomaka holograma. (Terence McKenna)

Evolucijski kvantni skok. Human / ET sučelje i dolazak nove vrste ili kraljevstva na Zemlji. (Jon King)

U 2012, Zemljine osi će se nageti, uz polarni obrat, što će dovesti do zemaljskih i nebeskih rešetki, a mi ćemo se penjati na sljedeću dimenziju izvan vremena. (Moira Timms)

Ljudska rasa će se ujediniti kao jedan krug. Solar & galaktički mjenjač, zvuk će se navodnjavati u planetaran polju. A trenutno punjenje oba pola čini da će se preko neba povezati polarna aurora u jedan brilijantni bljesak. (Jose Arguelles)

Trenutak kvantnog buđenja. A nano sekunda će se protegnut u beskonačnost i postati ne-vrijeme, tijekom kojeg ćemo svi doživjeti punu svijest o tome tko smo i zašto smo inkarnirani. Ako odlučimo da se vratimo u ljudskom obliku, mi ćemo to učiniti u jednoj “reflektivnoj čeliji”, jer to je naš vlastiti usud. (Ken Carey)

? ... Tko ili što je Bog ... ?

Što je Bog - beskrajno svjetlo ili Beskonačna energija. Da li Svemir to radi! Kako bismo mogli nazvati ovu Energiju - Svijest ili nečujna nerođena svijest. Putem svojih vibracija svijesti ili uma stvaraju se geometrijski ili dinamički obrasci epohalne složenosti. Od ovih vibracijskih obrazaca postala su sva živa bića i stvari u svemiru. Što je veća njihova kompleksnost – veća je sposobnost da pohrane svijest.

Svijest je kvalitet koji je u stanju da prepoznaje drugu i vlastitu samosvjesnost. Svijest je u stanju osjetiti vibracije od drugih energija ili substance od svega drugog. Svijest je život ili sam Bog! Možemo također reći da je Bog Stvaranje. Ovim mislim da je Bog jednak Kreaciji! Bog ili život su izrazi za vibracije energije ili Svijesti!

Ima tako mnogo onoga što mislim i kažem. Dobra stvar je da se nitko ne mora složiti sa mnom. U međuvremenu, svi smo svjesni istine i stvarnosti! Kao takvi – imamo misao. Mišljenja su privremene osobne istine – ona se stalno mijenjaju. To je to za sada, ljudi! Molimo vas zabavite se sa ovim mojim mišljenjima. U međuvremenu ima mnogo različitosti na ovim stranicama ...

... Nešto fenomenalno zapamtiti  ...

! 2012/12/21 - 11,11 - 2012/12/21!

Zapisi iz Majanskih “Timekeepers” (Vremenski čuvari) ukazuju da 2012/12/21/11.11  obilježava zatvaranje nekoliko velikih vremenskih ciklusa: a 26000godina Majanskog kalendara, ciklus je 78000 godina Zemaljskog ciklusa, a 26 milijuna godina Zemljskog ciklusa je galaktički 225 milijuna godina. Istovremenu zatvaranjem tih ciklusa u 2012/12/21/11.11 kao mjerač za pređeni put je okretanje preko cijele povijesti naše galaksije, a možda i cijelog svemira. Možda je to trenutak kada čovječanstvo, Planete Zemlje, na Mliječnom putu kroz Galaksiju, u svome sve-stvaranju očekuje da će se desiti simultani skok u evoluciji.

..Čovječija putanja...

Prvi korak je da spoznate - svijet je privid od koga smo stvorili pretpostavljenu stvarnost.

Drugi korak je da postanete odvojeni od ove stvarnosti.

Treći korak je prihvatiti ovu stvarnost – to je Ludost.

Potrebno je mnogo životnih dobi da popunite ova tri koraka.

U našem zadnjem vijeku znamo da ovakav svijet zapravo ne postoji.

Život je beskrajno čudna Kreacija.

IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Evo jos nesto

GERARDUS GRIST - Odlomak       

Odlomak
”Život je Božji san, a mi smo sanjari”

Naš svijet je trodimenzionalno iskazivanje Svemira. Svemir ima mnogo vrsta različitih izražavanja.

Svi izražaji imaju svoje cikluse. Naš Svijet materije je došao do kraja naša tri ciklusa ili Dimenzionalno-prostornog izražavanja - do kraja godine 2012. Za to znači da će čovječiji život u materiji biti u potpunosti transformiran. Kako će se ovo desiti? To je dobro pitanje! Puno toga će biti učinjeno. Čovječanstvo samo po sebi došlo je do procesa u kojem će se pojedni, oni koji su uskladili svoje frekvencije sa frekvencijama nove dimenzije, moći manifestovati u viša bića – druge dimenzije....

Mnogi ljudi u svijetu nisu svjesni da se ova transformacija događa i danas, da je enormna količina energije primijenjena u 3D-om svijetu. Mogli bismo reći da je transformacija iz našeg života, iz Materije prema višoj razini, izraz “boga”. Najvjerojatnije, biti će mnogo ljudi, koji neće biti u mogućnosti nositi se sa ovom transformacijom i oni će napustiti svoje tijelo..

Ovom transformacijom čovječanstvo će se preobraziti u potpuno različitu vrstu s početnim sposobnostima i uvidima nove svijesti - u bića poput Krishne, Buddhe ili Isusa. Trenutno samo nekoliko tisuća ljudi u našem univerzumu znaju da je ovo više-dimenzionalni izraz kreativnosti. Zapamtite, da kada se na 3D zatvare vrata - vrata na višoj zaravni će se otvoriti. Naša budućnost ovisi o razini naše svijesti ...

Ovaj nivo je drugačiji za svakoga, a doživljena iskustva s onu stranu vrata do vrata su različita za svaku dušu i svijest. Postoje mnoga multi-dimenzionalna vrata, a mi ćemo voditi skrb u skladu s razinom svijesti koju smo već postigli. Nemojte biti ni malo zabrinuti. Ljubite sebe, vjerujte u svemir, prihvatite ono što jest i budite otvoreni za promjenu. Ona će se dogoditi da li želimo ili ne ...

Moje stranice su uvod u metafizičke filozofije. Metafizičke filozofije objašnjavaju ljudski život s riječima. Moje stranice su puni objašnjenja sa unutarnjim osmjesima.

Metafizika je proučavanje života i na mnoga od vaših pitanja bit će odgovoreno u mojim člancima i kroz druge radove. Moje stranice će objasniti što je ovaj svijet. Nakon što većina to shvati, biti ćete u miru sa sobom i živjeti svoj život s unutrašnjim znanjem. Shvatit ćete zašto je svijet na putu. U svijetu je iznenađujuće globalna igra ludosti da je masa prihvati kao svoju istinu i realnost. Ona je puna 911-tih scenarija i drugih psihičkih implantata. Svrha igre je da se razbudi ljudska duša iz vrlo dubokog sna ili nesvjestice ...

Poslije mnogo tisuća godina naše vrijeme buđenja je stiglo ..
Moramo se probuditi iz snova u kojima mislimo da smo se već probudili ...

Sve religije su sintetske i lažne! Ljudski život nije u mogućnosti objasniti ih. Hinduizam može biti izuzetak od ovoga. Religija se oslanja samo na jednu stvar i oni ga zovu “afterlife” (život nakon života). Međutim, afterlife je postojao prije bilo koje religije koja je ikada izumljena. Ljudski život je istraga, tako da se neki ljudi davno započeli pretraživanja. Život je proces stjecanja mudrosti putem iskustva i obrazovanja.

U svijetu se sve mijenja vrlo brzo i bez obzira na pitanja, većinu vaših odgovora možete imati na ovim stranicama! Međutim, da bi potpuno razumjeli što se događa taj proces će možda potrajati dulje od nekoliko dana. To može potrajati čak i nekoliko tjedana ili mjeseci! To ovisi o vašoj razini svijesti ...

Ako želite znati većinu odgovora na ono što se događa, predlažem da pročitate sve moje članke, izjave, “OldSoulNotes”, “Cosmic Cookies” i pjesme. Početak je u početku, dok sve ne postane kristalno jasno. Moći ćete naći objašnjenje za sve što vam je zagonetno. To sam skoro trideset godina pisao što ćete naći na ovim stranicama. Budite strpljivi sa sobom

! ... Mi smo kreatori našeg života ... Mi smo tvorca naših snova... !

Naš zadatak je da se probudimo iz snova i da zovemo naš život. Prvo mi moramo postati svjesni da sanjamo. Naš buđenje se odvija malo po pomalo u svakom vijeku. “Now get this” - ljudska bića su varljivi privid - likovi u vlastitom snu. To je teško razumjeti. To znači da zapravo ništa ne postoji, jer naš san propada kada se probudimo.

Tko smo mi zapravo?

Mi smo nerođena svjest koja sanja da smo mi ljudska bića! Naš ljudski život ili san je privid. Međutim, dokle god sanjamo naše živote, oni su stvarni! Naše okruženje je također iluzija. Sva naša saznanja prihvaćamo kao stvarna, da bi se probudili iz ove iluzije gdje je guma “hit ceste”. Naš je proces buđenje u virtualnoj realnosti vremena i prostora. Naš život je “um-trik” ...

Pjesma;

... The Play of Man na Country ... - “ Ljudska drama na Zemlji”

Život na Zemlji je igra koja traje tisuće na tisuće godina.
Mi smo u zadnjem stadiju konačnog akta.
Svi glumci su na mjestu
Njihove uloge su podjeljene.

Grozne stvari idu dalje.
Publika je gledanjem mamac bez daha.
Tu je i dnevni red skriven
iza svih zbivanja u ovom konačnog aktu.

Takozvani dobri dečki
ne drže korak s tzv. lošim momcima.
Cjelokupna Igra
je vrlo misteriozna i zagonetna.

Milijarde ljudi su zabrinuti
i milijuni su zabrinuti.
Neki ljudi čak pokušavaju ispraviti Dramu.
Svrha igre je da probude one koji su spremni.

Čovječanstvo prolazi kroz težak puta
i mnogi nisu to u mogućnosti nositi.
Ljudi su emotivno pogođeni
i potpuno prevareni od strane Drame.

Mnogi ljudi pate zbog onoga
što bi se moglo dogoditi u budućnosti.
Njihove tamne misli
ne pridonose njihovu dobrobit.

Igra ima HAPPY Prekidanje
(Oni koji su spremni otići će u 4D/5D) ... Sve je onako kako bi trebao biti ...

Prosječan čovjek živi u magli od nesvjesnosti, (zadana stanja u kojem većina ljudi živi) a oni nisu u stanju da razlikuju da je “Sve točno onako kako treba”.

Dakle radi o ozbiljnim nedostatku svijesti, gdje će većina ljudi pronaći grešku sa svijetom. Što više rasjeda su pronašli ili više ih kritiziraju, veći je njihov nedostatak svijesti. Mi smo kreatori u svijetu, a ovdje smo da bi to saznali.

! Nitko ne može naučiti u savršenom svijetu!

Stanje u svijetu odražava naše sposobnosti. Da biste poboljšali stanje nakon našeg stvaranja, moraju se povećati pojedinačno razine naše svijesti. To može biti učinjeno dobivanjem mudrosti putem iskustava.

! Mi kao kreatori ne možemo reći drugima što da naprave !

IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
 Ne mogu da verujem koja sam lenština jer me mrzi da čitam tekstove  Smile

Ovo kratko na prošlim stranama u vezi Maja....
Pa j*bem mu miša,ako su žrtvovali malu decu onda ne liči na njih po svemu što se priča o tom narodu. Mislim,stvarno imbecilno...I da,to jeste satanizam. Da li iz straha il šta god-sranje je bacati decu u vatru ili jbm li ga,klati na nekom oltaru.Jbo bi im sve po spisku da natrčim kao konkvistator  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
E do sad ne pomenusmo moguci kraj covecanstva koje znamo kroz svetsku pandemiju pa ajde,

U Meksiku se pojavila smrtonosna svinjska kuga 70 ljudi je mrtvo ,hiljade infektovanih ,nepovezano se pojavila u San Dijegu i u Texsasu i Mexico sitiju.
Simptomi;pocinje kao kasalj ,napad uzasne glavobolje,slinav nos,i svrbljive oci.
Zaneva i WHO upravo imaju hitni sastanak.
Sve skole i javne zgrade su zatvorene.Maske se dele na ulicama i nema jos uvek vakcine,
Stari i deca su u najvecem riziku.
Vlasti kazu da su kasno reagovale i moze se lako pretvoriti u svetsku pandemiju jer se prenosi vazdusno.

4 hours ago  Swine Flu Outbreak Beyond Containment; Deaths Mount in Mexico, California, Texas by Mike Adams the HA virulent new strain combining elements of swine flu, human flu and avian flu has leapfrogged past containment measures and is now circulating "in the wild" in Mexico, California and Texas. Up to 60 deaths may have already occurred from the new viral strain called H1N1. Over 1,000 people may have been infected. The CDC does not really know how many are infected, as it's still very early in the spread of the viral strain and reliable data isn't yet available.

Importantly, just as I warned NaturalNews readers many times over the last several years, there is no vaccine for this swine flu. Vaccines are virtually useless in any pandemic outbreak because in-the-wild viral strains mutate and become immune to vaccines very quickly. Subscribers who listened to my preparedness audio course released in late 2008 are already prepared with herbal anti-viral medicines, well ahead of the rush: http://www.truthpublishing.com/Heal...

Is this viral outbreak the "big one" that will become a global pandemic? No one knows for sure, but important clues are found in the geographic locations of the current infections: Mexico City, San Diego and San Antonio, Texas. This indicates the virus is already beyond containment and is likely to spread even further. "There are things that we see that suggest that containment is not very likely," said Dr. Richard Besser from the CDC, in a Reuters report (source below).

The World Health Organization, meanwhile, issued a statement saying "Because there are human cases associated with an animal influenza virus, and because of the geographical spread of multiple community outbreaks, plus the somewhat unusual age groups affected, these events are of high concern."

The WHO admits the new virus is already resistant to amantadine and rimantadine (two popular anti-viral drugs), but appears to be sensitive to Tamiflu (at least for the moment). Health care workers in Mexico have already been infected by the H1N1 virus, reports the CBC (Canada).

"We have determined that this virus is contagious and is spreading from human to human," says the CDC on their web site (http://www.cdc.gov/flu/swine/invest...). But they don't know exactly how contagious the disease really is, or what the fatality rate might be. U.S. residents who were infected have recovered, while many infected people in Mexico have died. It is not yet clear why there is a difference in the survival rate across these two countries.

Notably, the CDC website does NOT report infections unless they are confirmed by CDC laboratories. Thus, the infection numbers on their website (currently showing only 8 cases in the U.S. and 7 in Mexico) are extremely low and do not accurately reflect the real number of infections occurring on the streets. (See link below.)

Symptoms of H1N1 infection include fever, sore throat, muscle pain, coughing and shortness of breath. This can escalate into serious respiratory illness with difficulty breathing and, ultimately, death.

None of the people infected have had contact with swine or birds, according to news reports. This is a clear indication that the disease is being transmitted from human to human.A virulent new strain combining elements of swine flu, human flu and avian flu has leapfrogged past containment measures but not for this.

« Poslednja izmena: 25. Apr 2009, 14:26:38 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ne mogu da verujem koja sam lenština jer me mrzi da čitam tekstove  Smile

Pa j*bem mu miša,ako su žrtvovali malu decu onda ne liči na njih po svemu što se priča o tom narodu. Mislim,stvarno imbecilno...I da,to jeste satanizam. Da li iz straha il šta god-sranje je bacati decu u vatru ili jbm li ga,klati na nekom oltaru.Jbo bi im sve po spisku da natrčim kao konkvistator  Smile Smile
pa i to majansko zrtvovanje je maltene propaganda protiv njih; za to se nije znalo sve dok nije postavljeno pitanje njihovog unistenja i pljacke imovine. naravno vatikanska cnn je napravila famu da su jeli srca i slicne gluposti pa su ih spanci opravdano unistili.
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
LG 4X HD
Citat

Jedno  pitanje za tebe:

Da li je satanizam ako neko udavi novorodjenche?
Da li mozesh sa sigurnoshcu reci da je neko ko udavi novorodjenche losh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
 Ma nije,divan je  Smile

Kakva su to pitanja pobogu čoveče?

E do sad ne pomenusmo moguci kraj covecanstva koje znamo kroz svetsku pandemiju pa ajde,

U Meksiku se pojavila smrtonosna svinjska kuga 70 ljudi je mrtvo ,hiljade infektovanih ,nepovezano se pojavila u San Dijegu i u Texsasu i Mexico sitiju.
Simptomi;pocinje kao kasalj ,napad uzasne glavobolje,slinav nos,i svrbljive oci.
Zaneva i WHO upravo imaju hitni sastanak.
Sve skole i javne zgrade su zatvorene.Maske se dele na ulicama i nema jos uvek vakcine,
Stari i deca su u najvecem riziku.
Vlasti kazu da su kasno reagovale i moze se lako pretvoriti u svetsku pandemiju jer se prenosi vazdusno.

4 hours ago  Swine Flu Outbreak Beyond Containment; Deaths Mount in Mexico, California, Texas by Mike Adams the HA virulent new strain combining elements of swine flu, human flu and avian flu has leapfrogged past containment measures and is now circulating "in the wild" in Mexico, California and Texas. Up to 60 deaths may have already occurred from the new viral strain called H1N1. Over 1,000 people may have been infected. The CDC does not really know how many are infected, as it's still very early in the spread of the viral strain and reliable data isn't yet available.

Importantly, just as I warned NaturalNews readers many times over the last several years, there is no vaccine for this swine flu. Vaccines are virtually useless in any pandemic outbreak because in-the-wild viral strains mutate and become immune to vaccines very quickly. Subscribers who listened to my preparedness audio course released in late 2008 are already prepared with herbal anti-viral medicines, well ahead of the rush: http://www.truthpublishing.com/Heal...

Is this viral outbreak the "big one" that will become a global pandemic? No one knows for sure, but important clues are found in the geographic locations of the current infections: Mexico City, San Diego and San Antonio, Texas. This indicates the virus is already beyond containment and is likely to spread even further. "There are things that we see that suggest that containment is not very likely," said Dr. Richard Besser from the CDC, in a Reuters report (source below).

The World Health Organization, meanwhile, issued a statement saying "Because there are human cases associated with an animal influenza virus, and because of the geographical spread of multiple community outbreaks, plus the somewhat unusual age groups affected, these events are of high concern."

The WHO admits the new virus is already resistant to amantadine and rimantadine (two popular anti-viral drugs), but appears to be sensitive to Tamiflu (at least for the moment). Health care workers in Mexico have already been infected by the H1N1 virus, reports the CBC (Canada).

"We have determined that this virus is contagious and is spreading from human to human," says the CDC on their web site (http://www.cdc.gov/flu/swine/invest...). But they don't know exactly how contagious the disease really is, or what the fatality rate might be. U.S. residents who were infected have recovered, while many infected people in Mexico have died. It is not yet clear why there is a difference in the survival rate across these two countries.

Notably, the CDC website does NOT report infections unless they are confirmed by CDC laboratories. Thus, the infection numbers on their website (currently showing only 8 cases in the U.S. and 7 in Mexico) are extremely low and do not accurately reflect the real number of infections occurring on the streets. (See link below.)

Symptoms of H1N1 infection include fever, sore throat, muscle pain, coughing and shortness of breath. This can escalate into serious respiratory illness with difficulty breathing and, ultimately, death.

None of the people infected have had contact with swine or birds, according to news reports. This is a clear indication that the disease is being transmitted from human to human.A virulent new strain combining elements of swine flu, human flu and avian flu has leapfrogged past containment measures but not for this.

Jbt,zastrašujuće Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2009, 00:29:03 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
LG 4X HD
Citat
Ma nije,divan je  Smile

Kakva su to pitanja pobogu čoveče?
Shvaticesh chim malo porazmislish o sledecem (retorichkom ) pitanju koje bih ti zeleo postaviti.

Koliko se novorodjenchadi udavilo u biblijskoj poplavi koji je izazvao Bog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
 Pa jednom sam baš rekao da me Bog(kako ga crkva&religije opisuju) deluje potpuno kao Satana. Samo što je suptilan.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.