Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349463 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Људи, добили смо још једног што је у неким триповима, један је мислио да је Немањић, овај мисли да је Свети Петар.
Ovaj ne misli da je Sveti Petar, ovaj je rekao ko je bio Sveti Petar, ovaj ni u kakvom obliku i formi ne istice sebe
vec samo pokusava da odrzava realnost koja vazi za sve.
Ako su Maje rekle da je kraj ljudske svesti koju danas poznajemo 2012 godine, kao sto je neko vec rekao
"Ko prezivi.." bice svedok tog i takvog kraja. To je realnost koju svi znaju, ali neki je zanemaruju/ignorisu posto
tvrde da je to vec danas - istina. Plus, dodao sam Biblijsko prorocanstvo o istom kraju, koje usput naglasava da
o danu kada ce se taj kraj desiti niti jedan covek zna.
Opet naglasavam to sto se najvise previdja i sto kod nekih clanova stvara utisak da ja 'tripujem' je neshvatanje
da nema niceg "mog" u onom sto kazem, nego objasnjenje znacenja onoga sto su drugi rekli.
Citat: 1 deki
Mislim da su sve tvoje reci laz. Zasto? Pa vrlo jednostavno, kao sto ti navedoh, jednostavno mi "stomak' (intuicija kazu neki) govori da tvoje reci ne mogu biti dalje od Istine. Ja jesam drzak i bezobrazan. A uglavnom im ljudi to pripisu kada im malo narusim njihovu percepciju realnosti pa postave sebi neka pitanja o sebi samima za koje mi se cini, da ili nemaju odgovor ili im se isti ne svidjaju. Smatrati sebe "Jugoslovenskim Petrom" koji govori Istinu meni samo govori o krizi identiteta kod tebe. Nemoj da me pogresno razumes, jednostavno tvoje izjave o sebi na mestu kao sto je forum su veoma hrabre (forum postoji za razmenu misljenja a ne za monolog kapiram) tako da sam pokusao da saznam vise o tebi kako bih znao da li da ubuduce citam tvoje postove i ako da sa kojom dozom ozbiljnosti da ih prihvatam. Procitacu jos tvoj odgovor na ovo gorenapisano. Svako dobro...
Izvinjavam se ostalima na off-u...
BTW Odgovarati na pitanja drugih pitanjem, je u namanju ruku ruzno...
Pitao sam za objasnjenje kroz citiranje mojih reci i jednostavnog objasnjenja zasto su one laz, a ne sta ti verujes.
Sta sam ja rekao da nije istina ?
Spajanje reci Ju (Jugoslavija) i Piter (nacin na koji se Petar na engleskom izgovara) daje Jupiter, za sta drugo sebe da smatram kada ja jesam Petar iz Jugoslavije ?
Profesionalno sam se bavio DJ poslom i to mi je bilo DJ ime, ovo je vreme kada normalni ljudi razumeju takvu vrstu komunikacije.
Svaka osoba koja ovde nesto kaze daje izjavu o sebi, ja najmanje isticem svoj znacaj, i to je jedina izjava koju ja ovde dajem.
Ti ne shvatas znacenje retorickih pitanja.
Citat: Alex616
E Sad za Kraj

Sve gore navedeno su ili mogu biti potencijalne kombinacije i opasnosti sa kojima zivimo zasnovane na nasem znanju i istoriji nase planete,
Dobro je biti informisan jer tek onda shvatamo kako neke stvari mozemo da izbegnemo i napravimo bolje.
Naravno sve one koje su neminovne i samo su pitanje vremena kada ce se desiti neophodno je dalje studirati
Ali one sve uopste ne trebaju biti razlog da mi prestanemo da zivimo dobro,
cak sta vise trebaju biti inspiracija slave zivotu.

Pozdrav
Smrt se do sada nije mogla izbeci zahvaljujuci starenju a ne nekom spoljnom faktoru. Pre 10000 godina zivotni vek Kromanjonca je bio 70-te, 120 vrh, cime je u tom pogledu napredovao covek danas ?
Ljudi daju previse znacaja iluziji zvanoj "vreme", ljudima je bitno kada ce da umru, a pritom ne mogu/nece da shvate da covek nema apsolutno nikakvu kontrolu nad krajem svog zivota.
Prorocanstvo je korisno samo ako je istinito, a istina o desavanju 2012 ne postoji, posto je danas 2009, a istina
postoji samo 'sada i ovde'

jew
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Kromanjonci nisu bili ljudi (homosapiens) vec totalno druga vrsta, isto kao i neandretalci. Ako vreme ne posmatramo kao linernu liniju vec kao nesto sto je ciklicnog oblika onda "What goes around - comes around", tj. stvari se ponavljaju i 2012 ce da se ponovi ono sto je vec bilo. Zbog toga je 2012a od znacaja...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 22:34:48 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia Luvmya 520
Kromanjonci nisu bili ljudi (homosapiens) vec totalno druga vrsta, isto kao i neandretalci. Ako vreme ne posmatramo kao linernu liniju vec kao nesto sto je ciklicnog oblika onda "What goes around - comes around", tj. stvari se ponavljaju i 2012 ce da se ponovi ono sto je vec bilo. Zbog toga je 2012a od znacaja...
A 'homosapiens' je pao na ovu Planetu odakle ?
Kako moze da se posmatra nesto sto ne postoji (kao sto je vreme) ?
Za tebe su sprave za merenje pokreta - dokaz postojanja 'vremena' ??
A sta je to sto je vec bilo, a sto ce se ponoviti 2012-e ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
A sta je to sto je vec bilo, a sto ce se ponoviti 2012-e ?

Doci ce vanzemaljci na Zemlju, uhvatiti 70% ljudske populacije radi mesanja vrsta, a mene ce postaviti za vladara ne samo Zemlje, vec kompletnog Mlecnog Puta, ja cu od njih zahtevati da se sve jedinke smeste na odredjenu planetu, ukljucujuci preostale ljude, i onda cu svima da vladam!!!!!  Smile  Smile  Smile

A posebno cu zahtevati da Vas sve sa foruma ostave ovde, da mogu ili da Vas postavim na neke visoke polozaje, ili postavim kao pesonalne robove, u zavisnosti od toga koliko ste dobri bili prema meni!!!!  Smile  Smile  Smile

Zato bolje budite dobri, inace slede Vam teske muke...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istina je negde tamo...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
evo vam odgovora na sva pitanja!
http://forum.burek.com/david-icke-freedom-road-the-human-journey-7000-bc-2012-ad-t425264.html
Ako vas zaista zanima odvojicete vreme
IP sačuvana
social share
Novi svetski poredak: svet koji nam je stavljen preko ociju da bi se sakrila istina od nas

Homosexualizam je socijalno prenosiva bolest, koja se po pravilu javlja kao simptom u drustvima koja su u raspadu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Jarooko

Doci ce vanzemaljci na Zemlju, uhvatiti 70% ljudske populacije radi mesanja vrsta, a mene ce postaviti za vladara ne samo Zemlje, vec kompletnog Mlecnog Puta, ja cu od njih zahtevati da se sve jedinke smeste na odredjenu planetu, ukljucujuci preostale ljude, i onda cu svima da vladam!!!!!  Smile  Smile  Smile

A posebno cu zahtevati da Vas sve sa foruma ostave ovde, da mogu ili da Vas postavim na neke visoke polozaje, ili postavim kao pesonalne robove, u zavisnosti od toga koliko ste dobri bili prema meni!!!!  Smile  Smile  Smile

Da li si ti bio ovde ranije, umro, pa si se sada ponovio ?
Ovde ce doci vanzemaljci da bi tebe proglasili za svog vladara, ko je njima vladao do sada ?
Kako ces vladati svima ?
Citat: zz.aleksandar
evo vam odgovora na sva pitanja!
http://forum.burek.com/david-icke-freedom-road-the-human-journey-7000-bc-2012-ad-t425264.html
Ako vas zaista zanima odvojicete vreme
Hvala ali, ne hvala.
A ti kada bi malo bolje procitao taj tvoj potpis, mozda bi uspeo da shvatis da rad David-a Icke-a nije sakriven
od ociju javnosti. Istina nikad nije bila sakrivena od ociju javnosti, oci javnosti su sakrivene od istine.
Uopste nije bitno sta ce da se desi 2012, bitno je ko ce ostati ziv.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Znaci jedan bivsi DJ koji bi jeo ljude sa doktoratom samo da su mu dali emisiju na tv je u nedostatku aktivnosti dosao na forum da prosipa "istinu".

Druze, bolje se ti vrati muzici posto ne mozes da se oslobodis stecene navike... samo vrtis istu plocu... mada, ako si vrteo ploce kao sto vrtis pricu, nije ni cudo sto vise nisi DJ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i

Da li si ti bio ovde ranije, umro, pa si se sada ponovio ?
Ovde ce doci vanzemaljci da bi tebe proglasili za svog vladara, ko je njima vladao do sada ?
Kako ces vladati svima ?

Ovo prvo pitanje stvarno, nakon razmatranja iz svih mogucih uglova, ne razumem, nema nikakve veze sa icim ovde, zato necu ni odgovoriti.

A za ono drugo i trece: Ne, ne, ne, nisi shvatio. Nece oni mene proglasiti da vladam njima, vec Mlecnim Putem, sto znaci da oni nisu iz Mlecnog Puta, vec neke dalje galaksije. Iako sam ja polaskan sto ti mislis da sam ja bas toliko sposoban, mocan i superioran da mogu i njima da vladam, nije bas tako. Oni ce u meni videti potencijal da vladam nasom galaksijom, ali ne i kompletnim svemirom... Nemojmo sad bas...

P.S. Tebe postavljam za mog licnog i personalnog roba koji ce da me nosi, vec sam javio vanzemaljcima i oni su se slozili...  Imaces privilegiju da dodirujes svog vladara !!!!!!  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile   Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 00:49:57 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istina je negde tamo...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Hvala ali, ne hvala.
A ti kada bi malo bolje procitao taj tvoj potpis, mozda bi uspeo da shvatis da rad David-a Icke-a nije sakriven
od ociju javnosti. Istina nikad nije bila sakrivena od ociju javnosti, oci javnosti su sakrivene od istine.
Uopste nije bitno sta ce da se desi 2012, bitno je ko ce ostati ziv.

Nije sakriven, samo je ismejan! A ako se neko pita "pa verovatno je neki sarlatan inace bi ga ubili", ako bi ga ubili bilo bi ocito da je pricao istinu, tako da ga pustaju jer znaju da vecina ljudi to nece uzimati u obzit uopste!
Zato sto nam je novi svetski poredak stavljen preko ociju, ljudi tesko vide istinu koju on u velikom procentu razotkriva, a jos je teze prihvataju!
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 17:43:18 od zz.aleksandar »
IP sačuvana
social share
Novi svetski poredak: svet koji nam je stavljen preko ociju da bi se sakrila istina od nas

Homosexualizam je socijalno prenosiva bolest, koja se po pravilu javlja kao simptom u drustvima koja su u raspadu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Znaci jedan bivsi DJ koji bi jeo ljude sa doktoratom samo da su mu dali emisiju na tv je u nedostatku aktivnosti dosao na forum da prosipa "istinu".

Druze, bolje se ti vrati muzici posto ne mozes da se oslobodis stecene navike... samo vrtis istu plocu... mada, ako si vrteo ploce kao sto vrtis pricu, nije ni cudo sto vise nisi DJ  Smile
Nisam tema na ovom forumu, da bi neko ispirao usta sa svojim verovanjem o meni.

Ovo prvo pitanje stvarno, nakon razmatranja iz svih mogucih uglova, ne razumem, nema nikakve veze sa icim ovde, zato necu ni odgovoriti.

A za ono drugo i trece: Ne, ne, ne, nisi shvatio. Nece oni mene proglasiti da vladam njima, vec Mlecnim Putem, sto znaci da oni nisu iz Mlecnog Puta, vec neke dalje galaksije. Iako sam ja polaskan sto ti mislis da sam ja bas toliko sposoban, mocan i superioran da mogu i njima da vladam, nije bas tako. Oni ce u meni videti potencijal da vladam nasom galaksijom, ali ne i kompletnim svemirom... Nemojmo sad bas...

P.S. Tebe postavljam za mog licnog i personalnog roba koji ce da me nosi, vec sam javio vanzemaljcima i oni su se slozili...  Imaces privilegiju da dodirujes svog vladara !!!!!!  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile   Smile
Ako pogledas poruku #233 videces da si dao svoju izjavu na pitanje "Sta ce se ponoviti 2012 ?", to znaci da su
i ti vanzemaljci i ti bili ovde ranije, pa me je zanimalo kako si se ti to "ponovio".
Ja nisam nista rekao na tvoje fantazije nego sam ti postavio 3 pitanja.
Imacu u vidu sve sto si rekao, bolje ja nego neki Psihijatar.
Citat: zz.aleksandar
Nije sakriven, samo je ismejan! A ako se neko pita "pa verovatno je neki sarlatan inace bi ga ubili", ako bi ga ubili bilo bi ocito da je pricao istinu, tako da ga pustaju jer znaju da vecina ljudi to nece uzimati u obzit uopste!
Zato sto nam je novi svetski poredak stavljen preko ociju, ljudi tesko vide istinu koju on u velikom procentu razotkriva, a jos je teze prihvataju!
Tacno da je rekao istinu, niko ne bi mogao da ga ismeje. Da je Icke ikada prorekao nesto sto se kasnije desilo,
imao bi svu Svetsku paznju. Ne moze covek da kaze istinu o necemu sto se jos nije desilo, moze samo da
prorokuje. Da su Maje neki proroci, ceo Svet bi bacio sve iz ruku i citao njihova prorocanstva.

jewpiter
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.