Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 347950 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1234
Blago onim indigovcima, oni ce da prezive, a ja sad kad pomislim da je 2012 kraj, nista mi se ne radi, stvarno ste ljudi partibrejkeri :-). Ovaj svet i zivot, kakav god, navikoh na njega, pa mi cak i dodje zao sad kad bi to sve otislo... A secam se kako sam se kao klinka plasila 2028me, kad sam u novinama videla da ce tad neki asteroid da nas lupi, sad se isto tako osecam :-)
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Pirox a sto je tebe toliko briga ? Smile

Ako si vec siguran da cemo da umremo te 2012 onda prozivi te cetiri godine kako treba  Smile
Izvini što imam savesti i što nisam ravnodušan u patnjama ljudi koji treba da ih zadesi.Lako smejati ljudskim patnjama sve dok nevolja ne potrefi i samog čoveka.Možda sam kriv što nisam od onih bezosećajnih ljudi.
A živeću onako kako mi savest nalaže.A hvala Bogu dosad sam više pomagao ljudima nego što sam ih ismevao.

Od onih vecih (a manjih je konstantno bilo   Smile ) pamti se Shanhi zemljotres koji je odneo oko 800.000 zivota u predelu Kine.
Mnogo vise bi ih zabelezila istorija da ljudi zemljotrese nisu pripisivali besu Bogova (a ludaci  Smile )
DATE                     LAT     LON  MAG  DEPTH km     REGION
20-OCT-2008 08:54:13    2.58    96.44    4.7    55.5    NORTHERN SUMATERA, INDONESIA
20-OCT-2008 05:21:45    36.18    71.20    4.6    95.1    AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORD REG.
20-OCT-2008 05:01:06    17.68    -100.89    5.0    29.3    GUERRERO, MEXICO
20-OCT-2008 04:54:20    0.10    120.69    6.0    105.4    MINAHASSA PENINSULA, SULAWESI
20-OCT-2008 03:39:17    -60.49    -51.44    5.2    10.0    SCOTIA SEA
19-OCT-2008 23:29:15    -3.53    140.00    4.9    65.8    IRIAN JAYA, INDONESIA
19-OCT-2008 18:58:59    -21.04    -113.84    4.8    10.0    SOUTHERN EAST PACIFIC RISE
19-OCT-2008 14:14:39    -21.86    -173.84    4.9    68.1    TONGA ISLANDS
19-OCT-2008 12:55:05    -21.94    -173.73    5.8    35.0    TONGA ISLANDS
19-OCT-2008 05:10:36    -21.75    -173.91    7.1    42.6    TONGA ISLANDS
19-OCT-2008 02:56:14    -55.90    -28.21    4.9    167.5    SOUTH SANDWICH ISLANDS REGION

Itd.
Itd.
Ja govorim o broju zemljotresa,a ne kako jednom bio jedan veliki zemljotres sa mnogo poginulih.
I nigde konstantno nije zabeležen toliko zemljotresa,pa možda bi mogao malo da potražiš statistike umesto ličnih pretpostavke.
Takođe ne govorim o istoriji čoveka već o zadnjih sto do sto pedeset godina gde zemljotres nije pripisano Bogovima,već je praćeno vrlo pažljivo.

Citat
Vulan Vezuv u Italiji koji je unistio grad Pompeju 79. godine i napravio ogromne klimatske promene?
Vulkan Krakatau 1883. godina?
 Mali citat:"У ваздух је одлетело око 19 кубних километара вулканског материјала. Облак прашине дигао се 80 km увис, а потом је годинама кружио око Земље, проузрокујући климатске промене и смањење летњих температура и спектакуларне заласке сунца широм света."
Greška.Istorija nikada nije zabeležila takve klimatske promene da se ledeni pokrivači tope.A to što negde proradio vulkan,to je pojava od postanka sveta.
Citat
Citat
nikada se ledeni polovi nisu topili
Ledeno doba?
Svaka ti čast ako tvrdiš da za ledeno doba topili ledeni polovi.

Citat
Pa sad, mozemo da predvidjamo i buducnost al da se uozbiljimo na sekund i bacimo pogled u proslost.  Smile
Glad osim sto je stanje osobe moze biti i prirodna (ustvari je drustvena al ja je zovem prirodna jer je covek deo prirode, jelte  Smile ) nepogoda takozvana "Epidemija gladi". I pored rata predstavlja najceshce sredstvo koje priroda koristi da bi uspostavila ravnotezu. propracena poplavama ili sushama...
Jaka epidemija gladi kada na određenom prostoru  izbije suša,pa nema roda.Mi govorimo o globalnom gladu od više godina koja istorija nije zabeležila prijatelju.Mnogo si izgubljen u taj prošlost.U prošlosti nikada nije bilo takvih uslova za ovakvo urušavanje ekosistema zemlje.Treba da gledaš sadašnje činjenice.

Citat
Opet predvidjash buducnost.
Izvini,ali je tema budućnost.A ja govorim o spisima koji opisuju tu budućnost.Malo više da čitaš,pa ćeš i sam uvideti.

Citat
U ljudskoj istoriji se sve ponavlja. Svakih 50-100 godina dodje do nekog obrta. Takodje imperije dolaze i prolaze.
Do kakvog obrta došlo pre 50-100 godina.Ekološki sistem zemlje bio vrlo stabilan u to vreme.Takođe je reč i ljudskoj civilizaciji globalno,a ne o nekakvoj imperiji.

Citat
I ne pravi od mene zlikovca jer nemash pojma ni sta mislim i kol'ko sve ovo poznajem iz prve ruke.
Ne treba da imam pojma.Reči oslikavaju misli.Pa ti vidi kakve su ti reči.

Citat
Pazi ovako, lepo od tebe sto ocesh da se bavish humanitarnim radom al' ne znam tacno sta si uradio povodom toga...  Smile
Internet junastvo je veoma lepo s tvoje strane  ali je kako bih ti rekao... virtualno!
Prvo što sam uradio,se informisao u vezi toga da se ne bi sprdačio sa jasnim i javnim činjenicama.
I po tebi je realniji internet junaštvo biti bezosećajan,ravnodušan,sprdačiti i ismevati činjenice sa kojima naučnici ozbiljno bave.
Neki put to pokazuje našu kulturu i obrazovanje.

Citat
Sto se mene tice oduvek sam se bavio edukacijom ljudi kako da poboljsaju sredinu u kojoj zive.
Prvo čovek mora sam sebe da edukuje kako bi edukovao druge.I čovek koji edukuje druge ne ismeva tuđe znanje i trud.već se slaže ili se neslaže sa njima.

Citat
Evo ja sam voljan da te 22.12.2012 castim!
Nema problema.Neka tema ostane do te godine pa se čujemo. Smile

« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 20:57:30 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Pirox ako sam dobro razumeo očekuješ rat 2010. Zbog upotrebe atomskog oružja radicija i opšta glad zbog nestanka hrane ubiće veliki deo čovečanstva. To bi sve trebalo da traje do decembra 2012 kada će se desiti veliki događaj koji će preživele podići na viši nivo svesti. Sada se to kosi sa religiskim učenjima jer ona kažu da će sudnji dan doći iznenada. Kakvo je to iznenađene ako već znamo tačan datum.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
U ovoj temi datum je objavljeno od strane Maja civilizacije pre tri i nešto hiljada godina.A religije ne govore o datumu,već o znacima zadnjih vremena.Pročitaj Jevanđelje i Jovanovo otkrovenje pa ćeš shvatiti.A drugo ako pratiš svetska dešavanja i malo se informišeš sam možeš zaključiti neke činjenice.
Evo i jedan tekst koji upućuje na to.
Visoki iranski vojni zvaničnik Masud Džazajeri upozorio je danas da će napad bilo SAD ili Izraela na Islamsku Republiku označiti početak novog svetskog rata, prenosi novinska agencija IRNA.
Ne treba biti lenj.Masa informacija ima o svetskim događajima,samo treba proučavati.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Poznati su mi znaci sudnjeg dana to sam proučio i iz Bibilije i Kurana. Opisi u ovim knjigama odgovaraju događajima koji se dešavaju desetie godina unazad. Tamo se još kaže da će se to desiti kad to niko ne očekuje. A pošto mnogi to očekuju 21.12.2012 bilo mi je nelogično da i ti pošto veruješ u Jevanđelje potenciraš ovaj datum kao trenutak sudnjeg dana. Pogrešno sam shvatio tvoje postove u vezi datuma.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6120
tako su bila razna predskazanja za 2000. god pa nista, a tek sta se sve pricalo 1999 za vreme bombardovanja  Smile

sta znam.... ako nesto tresne  .... neka bude brzo i efektno da ne osetimo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@Pirox  znaci imamo jos dve godine normalnog zivota? :O

pa dobro hvala na obavestenju  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
Da se ponovim ...  Smile

Maje nigde nisu rekle da je to smak sveta. Zasto se to shvata kao smak sveta ?? Maje kazu da je to prelazak na visi nvo egzistencije, svesnosti, ... smak sveta moze da izgleda kao takav, onima koji nisu spremni za "prelazak" .....

--------------------------------------

Citat
Зато што је масовно уништење нека бизарна фасцинација човечијег ума.
Potpuno tacno. Jedan primer.
Sta je lakse ?? Legnete da spavate. Pokusajte zmisliti razne destruktivnosti, ... rat, unistenja, gradove koji se ruse, ubistva, ... same ce misli nadirati, kao podmazane. Ali ako se krene sa zamisljanjem idile, neceg lepog, harmonije, .... e tu je vec problem. Koliko takve misli traju, dok ih ne pokriju one druge ??

Citat
Tačno,i u Bibliji u proročanstvo se ne govori o smaku sveta,već o nestanku ove civilizacije.A malobrojni preživeli takozvani izabrani će verovatno biti uzdignuti na viši nivo svesnosti i osnovati novu civilizaciju na Zemlji.Neverovatno kako znaci iz proročanstva u Bibliji i proročanstvo maja se poklapaju.
Pa o tome pricam poodavno, da se stvari pogresno tumace.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ja cu da idem logikom da necu biti spreman za prelazak pa onda samim tim moram ove 4 godine preziveti kako valja Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
ja cu da idem logikom da necu biti spreman za prelazak pa onda samim tim moram ove 4 godine preziveti kako valja Smile Smile

Ti buraz ideš logikom da nabiješ što više postova, svugde te ima........

Ništa loše naravno , voliš da kuckaš.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.