Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349835 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Cekaj,cekaj...ovo nije 5 dimenzija,ona se po Majama zavrsila 1987 a sada smo izmedju dve dimenzije...tako bar one tvrde...
Sada bi kao trebali da uvidimo svoje greske,da popravimo pokvareno,i td...
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
a sta sa onima koji su ubili? ubica treba da se reinkarnira oko 5 puta za jedno ubistvo  Smile i sta ako se pokajao, a ostala mu jos jedna reinkarnacija... znaci nema vaznesenja, nego ponovo smaranje 20.000 godina (!)  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Napreduje se kada se steknu uslovi, ako propustiš ovaj voz, ne moraš čekati sledići, ako završiš sve kako treba možeš odmah već u sledećem životu uspeti. Ako dovoljno duhovno uznapreduješ možeš očistiti grehe iz ranijih života i ufatiti  ovu redovnu liniju.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24
a sta sa onima koji su ubili? ubica treba da se reinkarnira oko 5 puta za jedno ubistvo  Smile i sta ako se pokajao, a ostala mu jos jedna reinkarnacija... znaci nema vaznesenja, nego ponovo smaranje 20.000 godina (!)  Smile

Не знам откуд вам идеја да за убиство треба 5 живота... Човјек може да се искрено покаје чак и у животу током ког је починио убиство, мада је такав случај права ријеткост. Колико треба живота за убиство не може се тек тако утврдити, јер је код разних убица другачија ситуација... Постоји можда нека математича средња вриједност, мада у пракси она важи за најмањи број људи.

« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 19:23:40 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Na planeti Zemlji, tesko... Smile
Ali ne treba dramiti, velika je Vaseljena ima jos trecedenzitetskih planeta na svu srecu. Zreo entitet moze da se reinkarira pa da tako malo bleji sto kaze gottago. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia

Kako je moguce ovo:
Citat
ovo nije 5 dimenzija,ona se po Majama zavrsila 1987 a sada smo izmedju dve dimenzije
Cek, o cemu se prica ?? Dimenzije, deziteti, ... pa to nije isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com

Не знам откуд вам идеја да за убиство треба 5 живота... Човјек може да се искрено покаје чак и у животу током ког је починио убиство, мада је такав случај права ријеткост. Колико треба живота за убиство не може се тек тако утврдити, јер је код разних убица другачија ситуација... Постоји можда нека математича средња вриједност, мада у пракси она важи за најмањи број људи.

nemam pojma. naletao sam na vise mesta o tome. krece se valjda od 3 do 5 godina. mislim da je Dion Forčn pisala nesto o tome.
e sad sto se tice pokajanja, ono sto sam ja video, ono sto treba da te strefi, strefi ce te pa taman se celog zivota kajao, bio u manastiru, jeo 'leba i vode, spavao na daskama...  Smile

---

Citat
Zreo entitet moze da se reinkarira pa da tako malo bleji sto kaze gottago.
nisam bas razumeo  Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 00:51:28 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24

nemam pojma. naletao sam na vise mesta o tome. krece se valjda od 3 do 5 godina. mislim da je Dion Forčn pisala nesto o tome.
e sad sto se tice pokajanja, ono sto sam ja video, ono sto treba da te strefi, strefi ce te pa taman se celog zivota kajao, bio u manastiru, jeo 'leba i vode, spavao na daskama...  Smile

---

Citat
Zreo entitet moze da se reinkarira pa da tako malo bleji sto kaze gottago.
nisam bas razumeo  Smile

Кад смо већ код таквих података ја сам нашао да људска душа живи од 1000 до 1100 људских живота. Сад Бога питај како се до тога дошло...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
odakle ti to za godine?  Smile
koliko sam cuo svi se slazu da je bezsmrtna. mada me je uvek interesovalo da li postoji smrt posle smrti. znaci neko ne zeli da se "izbavlja" i stalno tone, a pritom je los i za pakao  Smile , da li ima neke razgradnje duse.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24
odakle ti to za godine?  Smile
koliko sam cuo svi se slazu da je bezsmrtna. mada me je uvek interesovalo da li postoji smrt posle smrti. znaci neko ne zeli da se "izbavlja" i stalno tone, a pritom je los i za pakao  Smile , da li ima neke razgradnje duse.

Па по философији  постанка и нестанка створено мора бити и уништено. По философији реда и хаоса.. . нема хаоса без претходног реда и обрнуто. Према томе ако душа функционише као уређен систем та би уређеност морала бити нарушена. Душа би морала нестати и касније се опет створити. Ништа не може бити бесмртно сем Бога пошо се једино он уопште не мијења..   
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 01:41:37 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.