2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2011 EuroBasket, Lithuania  (Pročitano 67949 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Ibaka u globali kompletan igrac, ali pored brace gasol ima  slabu minatazu   Smile

Pa kad su bolji.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Ibaka danas napunio 22 Smile

A stariji gasol ima 31 Smile

Tako da on je buducnost spanske kosarke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung 
Uvek su se u svim sportovima ubrajali u favorite ali do pre par god dalje od cetvrtfinala nikako nisu mogli. A onda poludeli skroz. U poslednje tri godine: Prvaci Evrope u fudbalu, prvaci Sveta u fudbalu, dva puta prvaci Evrope u kosarci, Barselona dva puta prvak Evrope u fudbalu, jednom u kosarci...

Imaju, ako se gledaju zadnje tri godine i u rukometu bronzu na zadnjim OI, kao i bronzu na SP, a pritom su im i klubovi nekoliko puta bili prvaci Evrope, mada tu imaju dosta stranaca.

U odbojci, gde jos i nisu medju najboljima, su osvojili tri srebra zaredom u Evopskoj ligi. Nesto pre toga imaju i zlato na tom takmicenju, kao i na daleko bitnijem EP.

U vaterpolu imaju srebro sa predzadnjeg SP i bronzu na zadnjem FINA kupu.

Nije cudno da neko bude toliko jak u ekipnim sportovima, jer je takvih primera bilo i ranije, poput bivse Jugoslavije i SSSR-a, pa i nekih drugih zemalja Istocnog Bloka. Medjutim nama novac sada predstavlja nesavladivu prepreku, da opet postanemo to sto smo bili, a njima novca ne manjka. Naravno da tu ima jos stvari, pored para. Poznato je da su Spanci doveli mnogo trenera razlicitih sportova, iz zemalja Istocne Evrope. Ti ljudi su pomogli u gradnji sistema. Tu je i njihova sjajna organizacija u radu sa mladima. Oni su bili pre devedesetih kurton i u basketu, a jos tezi u rukometu (nijedna medalja na bilo kom takmicenju). Danas je skroz drugacije. Svi misle da ce oni propasti, kada im ode ova generacija, a uopste ne obracaju paznju na to, da su prvaci Evrope za mlade do 18 i 20 godina, cini mi se. Nije to Nemacka, gde se jedan Dirk Novicki prosto dogodio, sam po sebi, a ko zna kada ce sledeci takav hodati Zemljom. Da se razumemo, ako Nemci naprave plan i program i kazu, da ce imati novog Dirka do 2035. stavljam pare da ce se to i desiti, ali to tek ako Nemci krenu ozbiljnije da se bave kosarkom. Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 12:20:48 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
Pare donose uspeh, uvek je tako bilo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Samsung SGH-E590
Pare donose uspeh, uvek je tako bilo Smile
Pa mi onda treba da smo Svajcarska Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
U nasoj zemlji postoji kult sporta i mnogi to vide kao nacin da se izvuku iz bede. Ili igras lopte ili ides da krades  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung 
Kod nas postoji nasledje iz vremena stare drzave, u vidu strucnjaka, organizacije, pa i samih igraca, ako govorimo o 90-ima. Za SR Jugoslaviju su igrali svi oni, koji su igrali i za SFRJ. Treneri su i dan-danas mahom oni, koji su to postali jos za vreme stare drzave. Dok se u kosarci radi i dalje o jakim licnostima, u fudbalu je suprotno i tu nam se vuku repovi proslosti, jer su nam svi redom treneri fosili zaglavljeni negde izmedju '83 i prazne flase rakije, koja sada stoji pred njima, a mladi koje su oni iskolovali su podjedjako uzasni. Nije nimalo cudno sto smo opali u svim ekipnim sportovima otprilike u istom periodu, sa izuzetkom vaterpola, gde inace i nema neke konkurencije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Tel.Me 
Bolji i Srecni Pobeguje Uvek  Smile Smile Smile Smile

Абе земјак, многу ароганција!

Според изјавава, Македонија требаше да изгуби со 144: 45 од сите до сега.

Jer je makedonija naj slabija reprezentacija koja ikada je ucinila nesto vise.
I prvenstvo je glupo slabo, zato.
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia Lumia 920
Brother Ego ja tebe ne razumem. Zašto ne možeš da budeš srećan zbog uspeha reprezentacije, kako mogu da ti budu bliži Španci od tvojih sunarodnika?

Razumem da te nervira euforija koja se stvorila, iako niko pre početka nije verovao u njih niti ih pratio nešto mnogo, ali to nije razlog da potcenjuješ rezultate ekipe na, po meni, odličnom prvenstvu, gde su skoro sve ekipe bile kompletne i sa najvećim zvezdama, gde je Makedonija izbacila domaćina Litvaniju, koja je već bila viđena sa nekom od medalja...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Tel.Me 
Brother Ego ja tebe ne razumem. Zašto ne možeš da budeš srećan zbog uspeha reprezentacije, kako mogu da ti budu bliži Španci od tvojih sunarodnika?

Razumem da te nervira euforija koja se stvorila, iako niko pre početka nije verovao u njih niti ih pratio nešto mnogo, ali to nije razlog da potcenjuješ rezultate ekipe na, po meni, odličnom prvenstvu, gde su skoro sve ekipe bile kompletne i sa najvećim zvezdama, gde je Makedonija izbacila domaćina Litvaniju, koja je već bila viđena sa nekom od medalja...

Прво, слабо је то првенство. не знам зашто га оценујеш као добро. Али, добар показател за колико је добро је процент погодени шутева за два поена македонцима. И као су били увреј премлачени под кошевима. А стижу до полуфинале.
То је јасно... прво је Шпанија, па три класа разлике, па су друге репрезентације, који се изделене са нијанса. Слаба је Европска кошарка... врло слаба.

А за то, како су Шпанци ближи до мене него моје сународнике.

Види пример...

У мој крај, кад су се скупљали за утакмицу са Шпанаца на тргу, много панкере (анархисте јел) су скандирале „чиста Македонија“... у меџувремену су прозивали Мекејлеба као краљ.

ја нисам ни националист,  ни расист, ни фашист, ни патријот... ја не мрзим никога. Ја не знам за границе. Ја нисам се родио ту по избор, него то је била несречна лотарија. Ја мрзим шта сам македонац.
Ја мрзим лицемерије које је омогучило да мак. репрезентација буде испрачена као ОЛОШ на првенство, па су чекале по терминалима по 5-6 саата, а кад су победили... онда су цареви.

не оспорим нјихов успех.

Али у никој случај то НИЈЕ МОЈ успех. Никаква веза нема са мном.

македонија је слободна земја.
Слобода значи да можеш да одбираш.
да можеш да одбираш за кога да навијаш.
Ја сам одбрао Грке кад су игале против Македонија. Исто и Словенију, Црну Гору, Хрватску, Шпаљолску, Литванију, Русију, Грузију...

Проклета могучност избора, мора да постоји...
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.151 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.