2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2011 EuroBasket, Lithuania  (Pročitano 69134 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Evo ja da prognoziram Smiley

Makedonija bez centra... Litvanija ce nas odrati, spustiti na zemlju, ali i ovo je od sada najveci kosarkaski uspeh tako da sve pohvale momcima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
to sto momci sa foruma poput rokija itd nece da priznaju to je vec drugo, nesto ih u srcu boli.. Smile Smile
Naziva fyrom, misli da nas nesto vredja itd.. Smile to ti govori koliko nisko pada.. Smile
Ja sam samo politicki korektan! Smile Nazivam vas onako kako vas nazivaju UN i mislim da ne bi bilo korektno prem Grcima da vas nazivam Grckim imenom, kad niste Grci i ako se vasa drzava nalazi u jednom delu regije Makedonije.

Salu na stranu, mene stvarno ne interesuje vasa drzava, ali eto volim da se sprdam sa smesnim stvarima, takav sam jbg, a svakom normalnom coveku je strasno smesno kad slusa price o potomcima Aleksandra, stadionu Filip II, pa onda statua u Skoplju itd. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Neka ne lozi ih Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ne razumem zašto prozivate Makedonce ovde na forumu... al dobro, vaša stvar  Smile

Meni krivo što Makedonci ne dobiše... stvarno su hit prvenstva... a i imali bi, po mom mišljenju, lakšeg rivala u borbi za polufinale.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 02:23:32 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ал сте дигли курчић Smile

Штета што нам нисте пали у четвртфиналу да вас згазимо, као што и доликује и да вам покажемо где вам је место. Мада је ово писаније непотребно, ал ајде Smile

Довољно је рећи да вам американац игра у репрезентацији Smile
Исто како што сте згазили остале SmileТепали сте на среќу Турску.Србија је ужас овог првенства.Губите ко Грчка сваку втору утакмицу SmileСа ваквом игром Македонија би убила Србију на овог првенства.Штета што се повредио Тодор Гечевски,али мислим да против Литванца он ќе бити у игри.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
 Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Како су очајни и једни и други Smile
Jebo te, a vi srbi ,kao mnooogo jaki, spanci pocistili patos sa vama, litvanci vam utrpali stotku,izgubili od francuza,turke jedva, na guranje pobedili,i jos ste sigurni da cete u polufinale, a sa kojom igrom, da vas pitam? Jeste, makedonska grupa je bila "slabija",nisu nasi kosarkasi neke "zvezde, kao vasi, ali igraju srcem,bre!!!
Другар,остави ги.Нели гледаш дека ќе пукнат од љубомора.И натаму нека им го дудлаат на Грците за да одат бесплатно на море хахаха.Секоја втора репрезентација го брише паркетот со нив на ова светско првенство.Да не им е тој Теодосиќ и од Малта ќе изгубат Smile.Напред Република Македонија
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
A jel bi vi mogli malo pisati po srpski Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.220

Да не им е тој Теодосиќ и од Малта ќе изгубат

Ovoga ja uzimam u zastitu  Smile

Svaki sledeci post o fromovima, siptarima i ostalom ide u kanticu, a batica (ili sekica) koji ga bude napisao/la na 'ladjenje. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Ko je gledao utakmice Srbije zna da su nam pored Spanaca najveci protivnici sudije, a kada se jos uzme u obzir da nam fale neki igraci moze da se kaze da mi igramo dobro i da smo do sada zabelezili dobre rezultate... Smile

Ajde neko da izvrsi atentat na Lamoniku i one pedere u FIBA! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.