Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2008 Subaru Impreza - zvanične slike  (Pročitano 8312 puta)
Zvezda u usponu

Hahaha...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1969
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6280
Ma zafrkavaju se bezveze - sve naprave kako treba, ali zato dizajn uprskaju maksimalno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ja imam problem za svako resenje!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 411
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3gs
Ovo mi lici na americki auto nize klase!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Delije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1803
Zastava Srbija BiH Trebinje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Ma Mycubishi je TATA relliya vazda bio i ostace!!!  Smile ali lanser evolution  Smile
IP sačuvana
social share

Ако желите да дођете на турнир Бурекџија у фудбалу посетите овај топик
http://forum.burek.com/index.php/topic,215172.450.htm
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
nije lose ali hecbek mi se nikako ne svidja jbg nekako mi nije u njihovom maniru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Juče sam gledao,neka firma je postala zastupnik Subarua za teritoriju Srbije,i vlasnica je juče rekla da je Subaru jeftiniji od Dacie i Skode???Kako,nije mi jasno?Znam da cena novog Subarua impreze počinje od 16500 eura.A skoda octavia je nešto jeftiniai od te cene,a o dačiji da ne govorim koliko je jeftinija.Da Subaru slučajno ne proizvodi neke male automobile u klasi fabije i logana?Znam da proizvode imprezu,legasy,forester, ali ne znam da li imaju male automobile?
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hahaha...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1969
Zastava Banja Luka
OS
UNIX
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6280
Juče sam gledao,neka firma je postala zastupnik Subarua za teritoriju Srbije,i vlasnica je juče rekla da je Subaru jeftiniji od Dacie i Skode???Kako,nije mi jasno?Znam da cena novog Subarua impreze počinje od 16500 eura.A skoda octavia je nešto jeftiniai od te cene,a o dačiji da ne govorim koliko je jeftinija.Da Subaru slučajno ne proizvodi neke male automobile u klasi fabije i logana?Znam da proizvode imprezu,legasy,forester, ali ne znam da li imaju male automobile?

Negdje sam skoro procitao da ce u Evropi ponovo poceti sa prodajom Justy-a (nije pravi Subaru, vec Daihatsu Sirion). Pretpostavljam da je na njega mislila... Smile Sto se tice trenutne ponude (Impreza, Legacy, Outback, Forester i Tribeca), nema teorije da je neki jeftiniji od Logana!
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 23:49:21 od scooby87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Subaru Impreza WRX STi 2008

Subaru ce novu verziju Imprece WRX STi predstaviti na Frankfurtskom Motor Sou-u u Septembru.
Za Evropsko trziste u ponudi ce samo biti STi verzija sa petoro vrata.

Impreca ce biti pokretana 2.5 litarskim turbo bokser motorom i imace snagu od priblizno 300ks.
Menjac ce biti manuelni sestobrzinski.
STi-u ce za sprint od 0-100 km/h biti potrebno samo 4,5 sek.

Pocetna cena na Engleskom trzistu ce biti 27000 Funti

izvor:  http://www.topspeed.com/cars/car-news/subaru-impreza-sti-to-be-unveiled-at-frankfurt-motor-show-ar37089.html
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 06:04:30 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ma džaba im sve uzeo ih je Lancer što se dizajna tiče  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hahaha...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1969
Zastava Banja Luka
OS
Linux
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 6280

Impreza i Lancer se nikad nisu ni takmichili na polju dizajna (bar ne ko ce ljepse napraviti, mozda ruznije Smile ), stoga je to sporedna stvar kad se radi poredjenje ova dva automobila. Smile
Opste je poznato da je akcenat na fantasticnim performansama i voznim osobinama, a siguran sam da nijedan vlasnik Impreze STI ili Lancera Evo nije kupio isti zbog "ljepote". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

8 times champion of the world

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2403
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Impreza i Lancer se nikad nisu ni takmichili na polju dizajna (bar ne ko ce ljepse napraviti, mozda ruznije Smile ), stoga je to sporedna stvar kad se radi poredjenje ova dva automobila. Smile
Opste je poznato da je akcenat na fantasticnim performansama i voznim osobinama, a siguran sam da nijedan vlasnik Impreze STI ili Lancera Evo nije kupio isti zbog "ljepote". Smile

Smile ne zbog ljepote nije sigurno , isti su !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.