Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 17:39:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2008 godina zemljanih znakova  (Pročitano 7275 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija


niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ocigledno su postavljeni horoskopi samo za neke znake....evo dopunjujem:

Ovan

ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu promene kroz poslovno izražavanje i potrebu da se posvetite novim ciljevima koji treba da unaprede Vaš životni status. Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti predstavljaju osnovni razlog koji će Vas podsticati da tražite nova rešenja. Dinamika dogadjaja ili iznenadne promene uz faktor rizika i ograničenja ne odgovaraju Vašoj analitičkoj prirodi, ali moraćete da se prilagodite na različite uslove. Važno je da usmeravate svoju pažnju na korisne kontakte i da usvajate nove sadržaje, principe ili modele poslovanja. Postoje povoljni aspekti koji omogućavaju napredovanje u drugoj polovini godine za osobe koje se bave edukacijom, naukom, istraživanjem, trgovinom ili medijima. U privatnom životu dogadjaji koji će zaokupiti Vaše interesovanje tiču se uredjenja porodičnih odnosa, obaveza ili prihvatanja nove uloge koju od Vas očekuju bliske osobe. Podrška okoline biće Vam izuzetno značajna, ali ujedno u odredjenim situacijama predstavljaće i Vaš veliki problem.

Ljubav:
Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je prvenstveno zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Ipak, Vi umete da uživate u različitim situacijama ma koliko da su one kratkog daha i ljubavna dinamika više pogoduje Vašem temepramentu. Ukoliko ste slobodni, komplimenti koje ćete dobijati od nekog sa strane mogu da Vas navodu i na pogrešna očekivanja. Nažalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu. Naravno uživajte u situacijama koje će Vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, jer za početak i to je važno kako biste sačuvali jaku volju i želju da pre ili kasnije ostvarite sve ono do čega Vam je stalo. Poznato je da Vi pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da Vas dodatno motivišu. Radost srca je impuls koji Vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u periodu od oktobra meseca i krajem godine.

Posao i finansije:
Početkom godine nove okolnosti na poslovnoj sceni će delovati motivaciono na Vašu želju za većim dokazivanjem pred saradnicima. Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi dogadjaja. Najbolje je da ostanete u poznatim okvirima svog profesinalnog znanja i iskustva. Osobe koje se bave poslovima koji su povezani sa edukacijom, investiranjem, trgovinom, sportom, inostranstvom nalaze se u povlašćenom položaju od aprila meseca. Možete napredovati u nekim započetim poslovima naročito u drugoj polovini godine. Novi oblici udruživanja ili angaživanje na novim poslovima donose veći uspeh od septembra meseca. Važno je da racionalnije koristite svoju energiju i vreme. Ukoliko se planski držite poznatih pravila i izgebavate nepotrebne rizike Vaš napor će biti krunisan dobrom satisfakcijom krajem godine.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete i da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole. Moguće se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihičku razdražljvost i na učestale nervoze. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 11. februara do 12. marta, zatim od 03. jula do 09. avgusta, od 25. avgusta do 09. septembra i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Pozitivni aspekti Neptuna u jedanaestom, kao i uticaj Jupitera u desetom polju, u dužem vremenskom periodu deluju podsticajno, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ostvarivanje predstavljaju Vašu osnovu orijetnaciju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija


niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Rak

ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu sjajne aspekte na polju karijere, socijalizacije i većih društvenih uticaja. Pred Vama je period koji donosi šire mogućnosti za profesionalnim usavršavanjem i napredovanjem na statusnoj lestvici. U različitim fazama uspevaćete da ostvarite svoje velike ambicije i životne ciljeve. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz udruživanja i povezivaja različitih profila mogućnosti, ka zajedničkom cilju. Planetarni aspekti ukazuju na moguće probleme u srednjoj fazi planova ili aktivnosti, ali završnica donosi upeh i satisfakciju. Takodje, važno je da odredite i buduće smernice za dugoročniju perspektivu. Isplatiće Vam se različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, ali sve dobija pravi smisao tak kada svoju sreću ili »blagodeti« podelite sa bližnjima. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa ovo je povoljan period za zajednicu i porodicu.

Ljubav:
Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaju dobro značenje za dalju perspektivu. Kad god se Vaša osećanja i razum nalaze u blagom raskoraku, onda su moguće i pogrešne procene u pogledu ljubavnog raspleta. Izvesna tenzija koja postoji izmedju Vas i voljene osobe trebalo bi da Vas pokrene na novi impuls i ljubavno zbližavanje. Biće Vam jasno Vam je da sve možete da uskladite na pravi način. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu i u porodičnom životu vratiće Vam se na najlepši mogući nači i kroz zajedničko zadovoljstvo. Za Vas uvek kada sreća postoji, onda Vašoj sreći i nema kraja. Uživaćete u svim ljubavnim čarima, a mnogi pripadnici ovog znaka čak i tokom cele godine. Ukoliko ste slobodni pratiće Vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske Vašem srcu.

Posao i finansije:
Pažljivo pretite nove informacije i imate svest o tome da se mnoge okolnosti menjaju u prilog Vašim interesnim planovima, tako da ćete od marta meseca dobijati i dodatne povlastice. Prevashodno zahvaljujući dobroj veštini pregovaranja u susretu sa saradnicima i prilagodjavanju na nove kriterijume uspevaćete da se uklopite u različite poslovne dogovore. Imate dobar predosećaj kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete dobar potez, tako da uz svo znaje i poslovno iskustvo češće na osnovu svoje sjajne intuicije moći ćete da donesete ispravnu odluku. Postoji više dobrih formula koje treba primenjivati u odredjenom periodu, naročito kroz saradnju i partnerstvo podstičite svoje individualne mogućnosti i ciljeve. Okolnosti koje će Vas pratiti tokom maja, septembra i novembra meseca, predstavljaju potencijalno vrlo uspešan period i priliku da se ostvarite u više pravaca.

Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vaš organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguća je povremene nervna osetljivost ili prolazne glavobolje. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 15. aprila do 12. maja, zatim od 23. maja do 04. juna, kao i 09. do 23. septembra.

Sugestija:
Početkom godine Mars iritira Vaše sazveždje, ali od marta možete očekivati značajne promene i uspešne rezultate. Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima. Jupiter – planeta »velike sreće«, boravi u Vašem sedmom polju i donosi pozitivne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih udruživana, zajednice i ljubavi od marta i maja meseca. Čuda su moguća, važno je da sačuvate sve vrednosti koje imate, veru i samopouzdanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija


niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Vaga

ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu najavljuje različita iskušenja i napor, kao put do uspeha i lične afirmacije. Nalazićete se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke o svojoj budućnosti. Prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na Vaš status ili godine proširićete svoje životno iskustvo. Prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma korisna. Upravo u dogovoru sa njima možete da započnete nove poslove i da ostvarite najbolje rezultate. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavaštvom ili medijima, takodje sportiste, zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Predstoji Vam bitna podrška okoline i pozitivne promene kroz bolje uslove izražavanja. Moraćete da uložite dodatni napor kako biste svoj društveni, ljubavni ili zabavni život učinili interesantnijim. Za Vas je ljubav i emotivno ostvarenje uporišna tačka, ali upravo u tom polju moraćete da dajete svoj makismum kako biste održali unutrašnju ravnotežu. Neophodni su Vam mudrost i strpljenje, ali na kraju se nalazi i preporod ili prosvetljenje.

Ljubav:
Prati Vas pozitivno raspoloženje i ne krijete da Vas raduju Vas novi dogadjaji koji bitno menjaju Vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će Vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Pred Vama je povoljan period za investiranje u porodicu i za uvećanjem imovinskih vrenosti.Ukoliko ste slobodni, primećujete da je interesovanje za Vas u značajnom porastu i imponovaće Vam komplimenti ili pažnja koju dobijate. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Radije biste sebi priuštili neku diskretniju ili tajanstvenu ljubavnu varijantu koja bi Vam više prijala. Pokazaće se da ste zaista u pravu, naročito u peridou od avgusta i oktobra meseca.

Posao i finansije:
Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi medju saradnicima koji će ometati lak poslovni dogovor. Možda na prvi pogled okolina nije dovoljno zainteresovana da podrži Vaše savremene ideje o poslovanju, ali zahvaljujući dobrim manirima i osećaju za diplomatiju Vi ćete uspevati da promenite neka ustaljena pravila. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna meseca. Izbegavajte situacije koje prevazileze Vaše profesionalno znanje i iskustvo, posebno kada one podrazumevaju i neki oblik većeg investiranja. Pre ili kasnije kompletna situacija će se polako okrenuti u Vašu korist i faktor vremena Vam ide u prilog. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje Vas značajniji uspeh. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije sa kojima raspolažete u periodu od oktobra meseca i krajem godine.

Zdravlje:
Zbog dinamičnog načina života moguće su povremene glavobolje, učestale nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Nemojte sebi dozvoliti nemarnost po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 11. februara do 04. marta, zatim krajem juna, sredinom avgusta i početkom septembra meseca.

Sugestija:
Sreća je kada postoji široki izbor mogućnosti ili prilika da se ostvarite u ličnom i zajedničkom životu. Saturn Vas upućuje na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera osetićete kroz ostvarene investicije, materijalne, imovinske ili vrednosne aspekte. Sačuvajte veru u sebe, ali i u sve one koji su Vam dragi. Sve je zajedničko i odraz zajedničke sreće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija


niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Skorpija

ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu period značajnog uspona, velikog zadovoljstva i nove sreće koja će Vas nadahnuti na plemenita osećanja. Očekuje Vas prestiž u različitim oblastima kroz lično ostvarenje i širu profesionalnu ili društvenu afirmaciju. Planetarni aspekti Vas podstiču na preuzimanje aktivne uloge i rešavanje niza pitanja koji se odnose na Vašu dalju perspektivu. Ovo je »Vaše vreme« koje nikako ne treba propustiti, kao srećnu mogućnost koja donosi važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizilazi iz kosmičkog poretka koji Vam donosi privilegovani položaj i različite »plodove«. Na Vama je da usmeravate svu svoju kreativnu energiju ka prioritetima, ali dobar splet okolnosti učiniće da briljirate na različitim stranama. Ponekad sve izgleda moguće ili dostižno, naročito ako Vas prati faktor sreće uz lično samopouzdanje i ljubavnu podršku. Pokažite svoju nesebičnost tako što ćete deliti sa drugima svoj uspeh, zadovoljstvo i sreću, ujedno to je i način da uvećate svoje »bogatstvo«. Ljubav je osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće.

Ljubav:
Uz svest koju imate za Vas počinje i novo srećnije poglavlje u društvenim, ljubavnim ili porodičnim odnosima. U ljubavnom životu partner Vam je privržen i pokušavaće da Vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da Vam godi. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao poseban dar koji ste već duže iščekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u Vama će neprekidno buditi nove ideje i podsticaće Vas na veliku radost. Poželećete da se oprobate u nekim novim ili drugačijim situacijama, naročito u periodu od marta, maja i jula meseca. Umećete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, jer uvek kada imate dobar podsticaj možete da izrazite svoje misli i osećanja. U periodu krajem godine ljubavna harmonija će pozitivno uticati na Vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Ljubavni sjaj i zadovoljstvo se uvek jasno vide na Vama, tada zračite posebnom energijom, šarmom i delujete skoro nedodoljivo.

Posao i finansije:
Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ograničava u pogledu mogućnosti koje imate. Većinu dogadjaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da iskonstruišete mogući scenario, što će Vam u kontinuitetu donositi značajnu prednost ili privilegiju u odnosu na ostale saradnike. Uz samopouzdanje osećate kreativnu inspiraciju i potrebu da proširite svoje saznajne vidike u više pravaca. Različite poslovne prilike delovaće vrlo podsticajno i poučno, stoga usmeravajte svoja interesovanja prema korisnim ciljevima, naročito u periodu tokom marta, maja, septmebra i novembra meseca. Važno je da prilagodjavate svoj profesionalni stil i vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada i prihvatiti nove ideje koje će Vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, umetnošću ili putovanjima očekuje Vas značajniji uspeh u drugoj polovini godine. Kada se preklapaju Vasa dobra volja i stvaralačka energija, to donosi poseban efekat.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. aprila do 07. maja, zatim od 10. do 23. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:
Partnerstvo je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima. Proširite svoje saznajne vidike i ulapšajte svoj odnos sa bližom okolinom. Sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi dogadjaji u ljubavnom životu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija


niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ribe

ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu značajnije promene u domenu karijere, obrazovanja ili šire mogućnosti za postupnim napredovanjem na statusnoj lestvici. Novi dogadjaji Vašu pažnju usmeravaju ka društvenom prestižu i potrebi da uvećate svoju imovinu. Aspekti su zaista povoljni za različite vidove novčanih transakcija, investiranja kroz finansijke ili imovinske vrednosti, kao i za kreditne aranžmane. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz podrške okoline ili pozitivnog uticaja određenih osoba. Ponekad morate biti spremni na veći rizik, ali sve ima svoju cenu i Vi umete da prepoznate dobitnu kombinaciju. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, ekonomiju i političke angažmane. U ljubavnom odnosu možda još uvek niste spremni na veća žrtvovanja, sem ako pored sebe imate dugogodišnjeg partnera koji ume da Vam se prilagodi. Ako se nalazite u neformalnoj vezi ili ste slobodnog emotivnog statusa, nećete dozvoliti da Vas neko ograničava ili da menja Vašu osnovnu orijentaciju. Vaša prednost je što umete na vreme da sprečite sukob interesa.

Ljubav:
Podstakuniti ste na nova razmišljanja i stalo Vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Ponekad Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja, sjajno umete da inspirišete svog parntera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju povremeno osećate ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične »slabosti«, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Delujete spokojno samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica, imaćete dovoljno razloga da uživate uz svoju porodicu ili uz voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neke zanimljive situacije koje će delovati vrlo izazovno, na Vama je da se prepustite svom unutrašnjem osećaju koji Vas neće izneveriti. Možda ne možete uvek da ostvarite baš sve što priželjkujete, ali Vi umete da preponate dobar ljubavni ritam i to će Vas ispuniti novim zanosom. Sredinom i u drugoj polovini imaćete dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije.

Posao i finansije:
Naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni. Pokušavate da se što efikasnije uklopite u nove mogućnosti koje predlažu Vaši saradnici i spremni ste na usvajanje savremenijeg stila poslovnog izražavanja. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili maksimum, naročito u periodu od marta, maja, septembra i novembra meseca. U prilog će Vam ići i svest o tome da ćete se često nalaziti u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i da imate vrlo ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke interesne ciljeve. Uz odredjenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere u drugoj polovini godine. Poželjno je da tokom vremena podužete svoje kriterijume i standarde. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, predstavlja dobru formulu za novi uspeh koji će Vas pratiti u dužem periodu.

Zdravlje:
Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite imaju negativan uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 07. do 21. februara, zatim od 26. marta do 15. aprila, sredinom avgusta, od 06. do 19. septembra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Važno je da postavite pravilna merila vrednosti i da sačuvate samopouzdanje. Nalazite se u prilici ste da ostvarite svoje veličanstvene snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu realizaciju ciljeva koje imate, naročito u periodu od kraja marta i od 27. aprila. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najdragocenije bogatstvo«.


Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija


Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da nadodam nešto na ovu temu iako je prošlo više od polovine godine. Ja sam jarac- devica i otkako postojim nisam imala ovako strašnu, mukotrpnu i lošu godinu. Neverovatno, ali eto dupli zemljani znak. Toliko sam iščekivala ovu godinu, a ono.... 
Šta ću sve je to život. Nadam se da ste bili bolje sreće.
 
IP sačuvana
social share
Seneka
"Prijatelje stvara sreća, a nesreća proverava."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 17:39:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.