Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veza vam se 'ohladila'? Vrijeme je za novo zbližavanje!  (Pročitano 1988 puta)
04. Maj 2011, 13:31:14
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
MOĆNE GESTE
Veza vam se 'ohladila'? Vrijeme je za novo zbližavanje!

Datum objave:
02.05.2011 08:00
Autor: tportal.hr

U vrtlogu dnevnih obveza, rješavanja tekućih problema, financija i ostalih poslova, većina nas zaboravi na jednostavne ali moćne geste koje će vas na najbrži način povezati i zbližiti s partnerom. Zagrljaji, držanje za ruke, maženje na kauču, ima li što jednostavnije, slađe i brže
Evo nekoliko jednostavnih gesta koje će vas zbližiti s partnerom.

Dođite mu s leđa i zagrlite ga
Više od uobičajenog zagrljaja, zagrljaj otraga poručit će mu da ste unatoč nedostatku vremena i dnevnoj razdvojenosti još uvijek tu jedno za drugo.
Zagrlite ga dok pregledava poštu ili sprema tost i uljepšajte jedno drugom dan.

Mazite se na kauču
Uobičajeno vrijeme koje provodite ispred TV-a pretvorite u minute maženja s dragim. Umjesto da sjedite u odvojenim foteljama ili da je između vas zdjelica kokica, priljubite se jedno uz drugo i uživajte u maženju.

Stisnite se jedno uz drugo prije spavanja
Toplina tijela i bliskost vrlo vjerojatno bi mogla dovesti do akcije. Ispružite se jedno uz drugo i osjetite cijelo partnerovo tijelo. Uživajte u minutama mira i bliskosti.

Ponudite mu masažu leđa
Masaža umornih leđa nesebičan je čin koji će svi znati cijeniti. Učinite mu to i možda ćete ga nadahnuti da vam vrati uslugu. Vrijedi i obratno. No senzualna masaža može dovesti i do nekog seksi scenarija.

Loš dan na poslu? Idite u spavaću sobu.
Možda će vam seks biti zadnji na pameti, no vrijedi se potruditi. Vođenje ljubavi tijekom teških perioda u životu pomoći će vam da lakše prebrodite krizu.

Osmislite svoj privatni signal za predigru
To može biti lagano doticanje uha, treptaj, ili igranje čuperkom kose. U svakom slučaju, tajni mig u javnosti idealan je uvod u predigru i može biti iznimno seksi. Možda je upravo on začin vašem seksualnom životu.

Podsjetite se da ste jednom davno bili dečko i cura
Dani su vam sada ispunjeni obvezama i kompromisima. Čini vam se kao da hodate jedno pored drugog kroz život i pokušavate sve stići na vrijeme. Zastanite na trenutak i prisjetite se vremena kada ste bili dečko i cura i kada ste više uživali jedno u drugom.

Budite nepredvidivi
Iznenadite svog partnera dugačkim poljupcem na semaforu dok traje crveno svjetlo čvrstim nenadanim zagrljajem dok idete prema omiljenom kafiću. Novi, nepredvidivi momenti nježnosti ponovno će vas zbližit.

Odbacite čipku i svilu
Dočekajte dragoga u krevetu u dugačkoj pamučnoj majici bez donjeg rublja. Seksi donje rublje ostavite za druge prilike. Samo majica i golo tijelo potaknut će vas na intimnost i uživanje.

Uhvatite se za ruke kad god možete
Držanjem za ruku svijetu poručujete da ste zajedno. To je tako lijep i jednostavni znak vaše povezanosti. Držanje za ruku može i osvježiti sjećanja na prve dane kad se strast među vama i dogodila.

Idite u krevet u isto vrijeme
Stvaranje prilika ključno je za održavanje seksualnog života. I da svakako ugasite televizor. Nakon malo akcije, onaj koji je noćna ptica uvijek se može vratiti čitanju knjige, kompjutOru ili omiljenom filmu

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Neki od ovih saveta su jednostavni, efektni i gotovo zaboravljeni.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
idenje u krevet u isto vreme... jezim se od toga

"draga, jel dolazis?" ...

povraca mi se ...

idem u krevet kad ja zelim, vodim ljubav kad ja zelim i spavam kad mi se spava ...

kome to nije jasno, moze da se isclani iz kluba momentalno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Jao, ja baš volim te rituale, tipa zajedno u krevet i zajednički obroci, zajedničko gledanje serije, zajedničko izležavanje. Smile Mada ima individualnih trenutaka kojih se ne bih odrekla nikako.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2011, 01:03:18 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Jao, ja baš volim te rituale, tipa zajedno u krevet i zajednički obroci, zajedničko gledanje serije, zajedničko izležavanje. Smile Mada ima individualnih trenutaka kojih se ne bih odrekla nikako.

me too

tih lepih, intimnih trenutaka se nikad ne bih odrekla
poenta je da ne budu stvar dogovora ili nagovora već da su spontano usklađeni
obožavam da se ujutru iskradem iz kreveta, spremim doručak, skuvam kafu, donesem u krevet i onda se izležavamo celo pre podne
uveče uglavnom spontano zajedno popadamo u nesvest
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
Idite u krevet u isto vreme.
To meni mama govori stalno...kao ...nije dobro za brak ako ja ili on , a najcesce ja, ostajemo budni do ko zna kojeg doba dok partner spava ...
To sto je ona sa tatom imala savrsen brak sigurno nije do zajednickog leganja u krevet svako vece.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ja bas volim kad odem ranije u krevet i on me probudi ...  Smile ... i obrnuto ... Smile 

ali kad gledam seriju ili film, ne zelim nikog pored sebe.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
sve ovo za sada radimo  Smile osim prisecanja da smo nekada davno bili decko i cura  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Dobro je šaptati u mraku!

On hrče, ona priča u snu. On je nemiran, ona mu stalno uzima deku. Prema tome vidimo da partneri koji dijele krevet često imaju nemirne noći. Ipak, unatoč tome, većina parova ne odustaje od zajedničkog spavanja. Samo vrlo mali broj partnera odustaje od zajedničkog spavanja i prelazi u odvojene krevete, ili čak odvojene sobe.

Međutim, odvojeno spavanje često upućuje da u vezi nešto nije u redu, i da nije problem samo u nekvalitetnom snu. Tu činjenicu potvrđuje i studija profesora sociologije Paula C. Rosenblatta sa Sveučilišta Minnesota u Twin Citiesu. On je ispitao 42 para o njihovim navikama zajedničkog spavanja.

Rezultati su pokazali da većina partnera loše spava u zajedničkom krevetu, ali ne žele odvojeno spavati. Sociolozi su utvrdili da postoje dva važna razloga koja par čvrsto drže u krevetu: intimnost i osjećaj sigurnosti. Ljudi često misle da je razlog zašto parovi spavaju u istom krevetu - seks, ali to nije u potpunosti točno. Većina ljudi navodi krevet kao mjesto gdje mogu u miru razgovarati.

Druga prednost zajedničkog spavanja je da kada partneri u mraku leže jedan pred drugoga mogu zaboraviti i oprostiti međusobne nesuglasice i druge probleme. Upravo zato u narodu postoji izreka koju ujedno koristimo i kao naslov ovoga teksta: "Dobro je šaptati u mraku". Ponekad nas navečer muče čudna priviđenja, slutnje i strahovi. Tada je lijepo leći kraj nekoga, razgovarati o tome i pronaći utjehu. Za neke krevet je gnijezdo, mjesto sigurnosti i povjerenja. Prema tome, ne treba se čuditi što se kvaliteta sna nalazi na sporednom mjestu.

Ipak, sve što smo dosad naveli ne mora biti pravilo. Ima parova koji na temelju dosadašnjeg iskustva tvrde da je dobar san važniji za vezu od zajedničke komunikacije u krevetu prije spavanja.

Ono što se pojavljuje kao problem kod zajedničkog spavanje najčešće je temperatura u sobi, položaj kreveta, TV, čitanje, svjetlost, hrana u krevetu, životinje u krevetu, jutarnje buđenje i sl.. Prvo što svaki par mora napraviti kako bi izbjegao takve i slične probleme je utvrditi pravila o tome kako će spavati. Poštivanje pravila uskoro će prerasti u rutinu i rituale. Time će se izbjeći kaos, svađe i nezadovoljstvo.

Još jedno pitanje koje se odnosi na rutinu je kako ići spavati, zajedno ili odvojeno? U većini slučajeva, prije nego zaspe, partneri žele vrijeme za sebe, za razgovor, intimnost i slično. Ukoliko ne odu u isto vrijeme spavati, postoji velika vjerojatnost da će jedan partner zaspati prije nego drugi dođe. U tom slučaju trenutci za razgovore i intimnosti su nestali.

Na kraju možemo zaključiti da kada partneri dijele krevet, tada se radi o nečem višem od samog sna. Zajednička spavača soba je simbol koji označava da su partneri uistinu i par.

Ivana Komšić, dipl. psiholog

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.