Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2 minuta parkinga 1870 din!  (Pročitano 3711 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Све је то доста неправедно,лоше,тужно кад немаш институције да те заштите од јачег,богатијег..
Баш тужно.

И ма колико мрзео те европејце шта су нам све учинили..таквих ствари преко нема.
Можеш ти да возиш и свемирски брод на точковима..ако погрешиш,платићеш.Нема ту дискусије,веза,мита и сл.

Nisu to samo Evropejci. Eno skokni do teme o BusPlusu, već imaš dežurne advokate i moraliste koji drkaju kurac kada tajkuni otmu milione od države a smeta im kada udruženje građana hoće da o svom trošku sredi stajalište ili trotoar. Mi smo sami sebi najveći neprijatelj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
mob
Samsung SGH-E590
Parking servis nema nikakvu nadleznost nad pesackim prelazima, to je iskljucivo posao saobracajne policije.

Ako nemate Š kucate S  Smile
Jer su to dva ista slova i tako ih registruju ovi iz parking servisa. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Parking servis nema nikakvu nadleznost nad pesackim prelazima, to je iskljucivo posao saobracajne policije.

A u kamionima Parking Servisa se uz tehničare PS vozi ko... ? Radnici Maxija možda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ne mogu da ne podelim poražavajuću činjenicu u kakvom se društvu nalazimo i kako mi je JKP Parking sevis Beograd za 2 min parkinga naplatio 1870 dinara!  Smile

Parkiram se u III zoni na obeleženo parking mesto, pošaljem SMS koji iz nekog razloga nije prošao, al znajući da se neću zadržavati duže od 15 minuta iskuliram plaćanje. Dolazim posle bukvalno 17minuta do svog vozila i zatičem kontrolora koji mi je upravo ostavio nalog za plaćanje dnevne parking karte.

Pokušam kod njega da reklamiram, kaže druže, prošlo je 15 minuta morao sam da ti pišem  Smile i uputi me na centralu da tamo reklamiram. Ja u miliševsku i tamo mi neki lik kaže ne može da se stornira, niste platili kartu. Džabe što sam ja njemu pokušao da objasnim da svaki dan plaćam bar po 2-3 parking karte, što je čovek i video iz listinga, al kao zaključak: za 2 minuta ste duže ostali nego što možete!

Probam da reklamiram mejlom-ali dobijem isti odgovor: plati 1870 din Nije pomoglo ni moje pominjanje da je sramno da opraštaju dužnicima sa 5 i više naloga za dnevnu kartu 30% duga, a da ja zbog 2 minuta plaćam punu cenu. Na to su samo rekli grad je tako odlučio.

Uplatim dnevnu kartu i shvatim da sam ja još jedan idiot kao i oni što su godinama plaćali RTS i da sa gradskim vlastima (kriminalcima) treba da se pošašaš krajnje bezobrazno.

To znači da kada parkiraš negde, parkiraj na šine, zelenu površinu, pešački, u svakom slučaju na neobeleženo parking mesto jer kada je neobeleženo onda ne mogu da naplate parking kartu.  Smile

Sve ovo govorim jer isti ti gradski kriminalci pozivaju na svest i moral građana da plaćaju BusPlus i ostale komunalne stvari ida se ponašaju savesno i odgovorno, a njih savršeno boli ku*** da budu moralni i daju pozitivan primer i oproste nekom koji eto nije imao parking kartu 2 minuta.  Smile

E pa Beograde u meni sada imaš zakletog neprijatelja koji će da te ponižava, uništava, ponaša se nemoralno i nesavesno jer si ti tako tražio!!!
  Smile

Čekaj bre,ti si se parkirao,nisi paltio,popio kaznu i otišao si da ih moliš da ti oproste i onda si kao ljut što ti nisu oprostili. heheheheeeee

I slobodno se parkiraj na pešačkom,tu je kazna 100 evra,pa i njih onda idi moli da ti oproste.

Savet,te kazne za parkiranje se ne plaćaju,zastarevaju za godinu dana,a i ne juri te država,nego parking servis,a oni mogu da ga duvaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
mob
Samsung SGH-E590
Pa da, ali ti si rekao da su oni krivi. Oni u takvim slucajevima treba da obaveste saobracajnu policiju koliko i ti sam treba da ih obavestis. A panduri se voze u pauku koji obilazi odredjeni reon(obicno oko nekih bolnica i tako nekakvih zgrada), ne idu zajedno sa onim pesacima koji kontrolisu zone i koji zovu pauka tek posle xx sati...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Jakuza, jebi ga, ko ti kriv kad nisi neki krimos ili biznismen sa nekom vilom na točkovima.

Kupiš lepo ovako nešto i boli te racku. Samo ga parkiraš nasred trotoara ili kolovoza i gledaš kako se uniforme skupljaju da ti ližu bulju.  Smile

Btw... veliki pozdrav za Parking servis, preduzeće koje najviše kenja o poštovanju zakona i propisa a najviše ih krši svakog dana!  Smile Smile  Terajte se u pičku materinu govna jedna smrdljiva!  Smile Smile

P.S. A isto bogme važi i za ostala ''javna'' preduzeća i nadležne organe!  Smile

Види их..у силиконској долини,лепотани Smile
Ееех,некоме је живот мајка а неком маћеха.
Овима бар уплаћују социјално Smile

kad je drzava nasa govno
predjes buldozerom preko par tako parkiranih pa ce se zamisliti ili sa tenak po izboru,bolje sa tenak ako neko pocne da kenja grunes jednu iz topa cisto radi efekta al kao sto rekoh drzava govno takva i pravila u njoj govnarska
« Poslednja izmena: 06. Sep 2014, 15:33:16 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Znaju panduri vrlo dobro gde su te tačke gde se najčešće krši zakon nego im puca kurac da reaguju.  Smile  A sve i da ne znaju... šta, oće mu otpasti ruka ako ovaj u kamionu preko radija javi centrali da se na uglu te i te ulice parkirao taj i taj govnar koji svojim kolima blokira kolovoz?

Uostalom, o tome koliko saobraćajna policija i parking servis nemaju veze svedoči i činjenica da Parking Servis služi kao šlep služba pandurima kad god im to treba.  Smile  Besplatno im vozikaju automobile o trošku para kojima ljudi plaćaju parkiranje. I šta sad, za to su nadležni i uvek spremni i orni, a kad treba da sarađuju da bi napisali kaznu ili sklonili neko kopile sa kolovoza, onda odjednom dolazi do problema,a? Ma daj molim te. Svi su oni deo istog sistema nego se prave mutavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 296
Zastava Београд
OS
Linux
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Samsung Galaxy S3 Mini

Ako nemate Š kucate S  Smile
Jer su to dva ista slova i tako ih registruju ovi iz parking servisa. Smile

Jeste stara vest, ali još uvek važi: http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:314680-Resen-problem-oko-sms-naplate-parkinga. Ja sam plaćao mnogo puta parking gde imam slovo "đ", pisao sam "d" umesto "đ", i nikad nisam imao problema.

Takođe, sa sajta Parking servisaParking servisa:
Citat
8. Зашто контролори не издају налог за плаћање дневне карте непрописно паркираним возилима ван јавних паркиралишта?

ЈКП „Паркинг-сервис“,  сходно Одлуци о јавним паркиралиштима,  обавља контролу и наплату паркирања на јавним паркиралиштима, која су утврђена Решењем Градског секретаријата за саобраћај. У случају када су возила на јавним паркиралиштима паркирана супротно Одлуци о јавним паркиралиштима, паркинг контролори су дужни да издају налог за плаћање дневне карте.

Остали видови непрописног паркирања возила ван јавних паркиралишта, у надлежности су саобраћајне полиције или надлежних инспекцијских органа, зависно од врсте прекршаја, и они их санкционишу.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2014, 16:11:00 od zukov »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
mob
Samsung SGH-E590
I to je vest iz 2011, a moj drugar je pre mozda godinu- godinu i po dobio kaznu i morao je da ide tamo kod njih da se zali...
Mislim ja svejedno mogu da izgubim par minuta kako bih nasao mesto za parking koje se ne placa, a i onako bas retko idem kolima u sam centar grada gde je to problem. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
...a problem je baš zato što Gradska vlast i Parking servis neće da ulože malo para pa da reše taj problem uvođenjem više manjih parkirališta ili garaža nego se trpaju parking mesta tamo gde im mesta nije. I onda imaš trotoar koji kurcu ne valja, parking mesto sa kog svaki automobil viri i kolovozne trake koje su uže od propisane širine.

I onda posle jao jao otkud nesreće, otkud gužve, otkud problemi...

Plaćaš bagru da ti oduzme javnu površinu i dovodi u opasnost sve u saobraćaju jer neće da uloži i napravi parkirališta na 10 od 3502350230502305023 praznih i neizgrađenih placeva u Beogradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.