Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ide dalje?
Urugvaj
88.9%  (16)
Južna Koreja
11.1%  (2)
Ukupno glasova: 18
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 1/8 Finala - Urugvaj - Južna Koreja  (Pročitano 20777 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
A sto se tice Suareza ja pre svega njega ne volim kao coveka... ne secam se da sam takvog slajma video u zivotu...

Ronaldo?
I do the diving, I do the fault, put a free kick into the wall....
Ko sto kaze Murinjo, Ronaldo sme da radi sta hoce jer je igrac...
Ali pre svega mislim na ono ludiranje doticnog i unosenje u facu onim konjskim zubima kao i smejanje u lice onom ruznom facom...

Spazio sam ja njega jos protiv Partizana kad je igrao...

Citat
a i dalje ne mogu da verujem da vise od pola Srbije navija za ove cepanice koji biju celu utakmicu a da pritom ne dobiju ni zuti... mada svako ima pravo da navija za fudbal ili antifudbal...

Sudija je unistio Korejce, svaki faul zuti a svaki kontakt faul... na kraju na 20 metara ne svira ocigledan faul Korejcima...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Немој да ми намигујеш него немој писати глупости зато што не готивиш једног човека.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Немој да ми намигујеш него немој писати глупости зато што не готивиш једног човека.
Sve sto sam rekao stojim iza toga. Koreja je izgubila jer se uplasila, sudija je drkao na Urugvaj sve vreme i Koreja igrala bolje... ne znam sta sam pogresno rekao... ovi paceri su jedva prosli Kosta Riku na gol u gostima bre...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
SonyEricsson C510
Bravo, ajde sad Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
А кога је Кореја прошла у квалификацијама? Нису могли да у четири меча добију своје северне суседе коју су примили 12 голова на првенству, нису могли да добију велесилу каква је Иран Smile А то да се боре се подразумева, играчки су слабији од било ког противника на првенству и наравно да је борба предуслов за постизање икаквог резултата. Судија, осим што није свирао пенал за Уругвај, ништа није погрешио, није се видео такорећи.

Није Кореја уопште лоше одиграла и стварно то треба поштовати. Али, осмина финала је права мера за њих, Уругвај је бољи и иде даље и то је то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Кореја је била у подређеном положају против Нигерије, и срећа им је била савезник до осмине финала. Важан савезник.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
А кога је Кореја прошла у квалификацијама? Нису могли да у четири меча добију своје северне суседе коју су примили 12 голова на првенству, нису могли да добију велесилу каква је Иран Smile А то да се боре се подразумева, играчки су слабији од било ког противника на првенству и наравно да је борба предуслов за постизање икаквог резултата. Судија, осим што није свирао пенал за Уругвај, ништа није погрешио, није се видео такорећи.

Није Кореја уопште лоше одиграла и стварно то треба поштовати. Али, осмина финала је права мера за њих, Уругвај је бољи и иде даље и то је то.
Prvo, Urugvaj je imao srecu da je zapao u laku grupu. Drugo, pravu igru u ta tri peca su pokazali samo posto su dobili igraca vise od sudije. Trece, rekoh vec kako igraju... da ne primimo gol pa ako ga damo super. Da nemaju Forlana bila bi to ekipa ranga Radnickog PDM.
Ne moze se reci da li su igracki slabiji jer je Korejska liga izuzetno jaka i igraci su izuzetno dobro placeni tamo pa ih nema puno po Evropi. Isto kao i Egipat kad je osvojio KAF. Svi igraju u domacem prvenstvu a igrali su ubedljivo najbolje na prvenstvu.

A sad ovo sto se tice Koreje u kvalifikacijama. Njima su jako slabe kvalifikacije pa mogu da dozvole opustanje a Koreja je iskoristila da pruzi priliku preko 40orici fudbalera... i to se ne moze gledati tek tako... a sto se tice Urugvaja, oni su ipak u barazu morali da deklasiraju Kosta Riku (prema tome kakve ih mnogi dozivljavaju) pa su prosli kroz iglene usi...
Koreja je igrala, po meni, najlepsi fudbal na prvenstvu do sada... najvecu su zelju pokazali i da nije bilo greske golmana verovatno sad ovde neki ne bi pricali kako je Urugvaj odigrao izvanredno... mnogo zavisi od toga kako se otvori utakmica... srecniji tim je prosao ali ne i bolji...

Bravo, ajde sad Smile
Sta ces bre ti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Ништа што си написао (осим тога за Кореју у квалификацијама, нисам их пратио стварно, само сам погледао у албуму Smile ) није тачно, почев од тога да је Уругвај играо само онда када је имао играча више, до тога да сада сви пишу хвалоспеве о њима. Али добро, небитно, ти доживљавај Кореју као моралне победнике, Уругвај иде даље и сви срећни и задовољни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 6233
Citat
Da nemaju Forlana bila bi to ekipa ranga Radnickog PDM.

Kakav strucnjak majko moja Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ништа што си написао (осим тога за Кореју у квалификацијама, нисам их пратио стварно, само сам погледао у албуму Smile ) није тачно, почев од тога да је Уругвај играо само онда када је имао играча више, до тога да сада сви пишу хвалоспеве о њима. Али добро, небитно, ти доживљавај Кореју као моралне победнике, Уругвај иде даље и сви срећни и задовољни.
Bolje da ih je izbacila Koreja nego Ameri da ih izbace... moracu bezveze za njih da navijam... al bar ljudi igraju fudbal...

Citat
Da nemaju Forlana bila bi to ekipa ranga Radnickog PDM.

Kakav strucnjak majko moja Smile Smile Smile Smile
Vidim, Murinjo ti je uzor pa verujem da si mnogo bolji od mene posto je moj uzor Domenek... ne smam u dalju raspravu da se upustam, razvalices me...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 19:49:31 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.