Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143173 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Eh... i sad cu ja da stradam jer rusim iluzije...

Bad.. rabbit.. bad...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Ljudi lažu za godine. Na internetu.  Smile

Tacno. Inace ja sam '87. god. Iz drugog razloga sam napisao u profilu da sam '81. ali to sad nije vazno (devojke ce mi doci glave  Smile). Ona je '89. Jeste sad mirni? Bah, kakva halabuka oko godina.....

Nego da se vratimo temi. Izadjosmo u bioskop na Pirate (ona birala). Ako ste gledali, na samom pocetku ima jedna scary scena kad iz vode neki ribari izvuku telo, a on otvori oci uz neki glasan zvuk. Ljudi, ona je kokice bacila u vis sve po nama! Smejali smo se ko ludi! Naravno ja iskoristim situaciju i zagrlim je i tako gledasmo film (posle vise nije skakala na strasne scene, moc zagrljaja hehe). Na kraju, kad smo isli kuci, pade mi na pamet recenica iz pik ap-ovog posta "gde ti je dugme za gasenje" ali samo sam je pitao kad je kretala "Zar neces da me poljubis" kao onako ljutito, i eto, desilo se. Zamalo da nas drugarica izbaksuzira, sve vreme je htela da bude samnom, ali smo se dogovorili da cemo ici polako. I vuk sit i ovce na broju. Hvala na savetima, ako bude izmena u statusu veze javicu vam (ako budem raspolozen  Smile). Dokazali ste da mozete pomoci, ako hocete.. Pozzzzzz!!!
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Tacno. Inace ja sam '87. god. Iz drugog razloga sam napisao u profilu da sam '81. ali to sad nije vazno (devojke ce mi doci glave  Smile). Ona je '89. Jeste sad mirni? Bah, kakva halabuka oko godina.....

Nego da se vratimo temi. Izadjosmo u bioskop na Pirate (ona birala). Ako ste gledali, na samom pocetku ima jedna scary scena kad iz vode neki ribari izvuku telo, a on otvori oci uz neki glasan zvuk. Ljudi, ona je kokice bacila u vis sve po nama! Smejali smo se ko ludi! Naravno ja iskoristim situaciju i zagrlim je i tako gledasmo film (posle vise nije skakala na strasne scene, moc zagrljaja hehe). Na kraju, kad smo isli kuci, pade mi na pamet recenica iz pik ap-ovog posta "gde ti je dugme za gasenje" ali samo sam je pitao kad je kretala "Zar neces da me poljubis" kao onako ljutito, i eto, desilo se. Zamalo da nas drugarica izbaksuzira, sve vreme je htela da bude samnom, ali smo se dogovorili da cemo ici polako. I vuk sit i ovce na broju. Hvala na savetima, ako bude izmena u statusu veze javicu vam (ako budem raspolozen  Smile). Dokazali ste da mozete pomoci, ako hocete.. Pozzzzzz!!!

I drugi put druze , i drugi put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
We acctually helped somebody!!!!  Smile What a glorius day to this PDF.  Smile

Fino, fino, samo teraj.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Svejedno, moje si godište, a sve ovo je nešto što se dešava srednjoškolcima. No, kako god...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
VIP Xiaomi Note 10 P

da, mozete zvanicno da dodate +1 na spisak (pa da bude 1, hehe). Eto vam diplome.  Smile
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Fino, fino, samo teraj.  Smile

Taj rad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Pa pazi uspeh je kad smuvas ribu kojoj se svidjas Smile
Zamisli sad da joj se nisi svidjao ???  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
To bi bio dogadjaj kosmickog znacaja....

Zemljin pol bi se pomerio za koji metar...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.