Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143809 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Au brate ja mislim da bi se ona naljutila ili nesto a nem pojma dal bi ja to umeo...Smile
Plasim se da probam.Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Probo sam kao nesto mi pricala kako je drugarice tracare ali kao kazu da je simpaticna ali treba da pusti kosu pa sam kao reko msm sa prvim se slazem i vise si nego simpaticna a za kosu ne znam pa se samo nasmejala i bilo je prvo kao aaaaaa...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Moraš da pređeš na nešto konkretno, inače nema ništa od vas...  Smile
Uz sve ostalo, što si fin i umeren, još i ne piješ, pa nema šanse na nekoj žurci da se previše opustite da bi se desilo nešto...  Smile

Ovako ste oboje stidljivi, pa nikako da prevaziđete to.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Probo sam kao nesto mi pricala kako je drugarice tracare ali kao kazu da je simpaticna ali treba da pusti kosu pa sam kao reko msm sa prvim se slazem i vise si nego simpaticna a za kosu ne znam pa se samo nasmejala i bilo je prvo kao aaaaaa...Smile
Napadni ti to malo ozbiljnije. Proba ne kosta a ne gubis nista.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Nekidam su me prvi put videli u farmerkama posto sam imo malo vise kila pa sam to steso u teretani i sad sam smeksi,i par drugarica jao super ti stoje a ona nista bole je uvo i ja kao pitam je sta ti mislis ona pa kao lepo je cak me tad nije ni pogledala bila je izgubljena skroz.Smiley
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 12:51:19 od Buggy Boy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Da to da sto smo oboje stidljiviji malo stoji,to mi je rekla i njena drugarica kao ako se ne potrudis malo vise nema nista od toga.Da i ona mi je rekla kao da je ona imala samo jednog decka i to nesto oko mesec ili dva i da ona voli dosta da prica a kao ne voli da se ljubi i sta vec,a ja cu videti jos malo pa ako ne bude islo onda cu konkretnije da je jos upoznam a ide i ekskurzija u maju tako da bice nesto valjda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
A to da predjem na nesto konkretno pito sam kao te njene drugarice da je pitam da izadjemo samo ona i ja,one kao pa ne voli ona bas to msm kao shvatila bi te ozbiljno.Ja sam bas nekidan izaso sam s drugaricom do usca i to s njenom najboljom i bas onako drugarski ja ne znam zasto svi misle da cim izadju tako decko i devojka sami da je to spoj ili nesto.I ja toj sto mi se svidja posaljem poruku kao e de izlazimo sutra misleci kao ona i ja,a ona odgovara kao pa ja idem sa drugarima iz razreda ae i ti s nama tako da sam izaso umesto sa jednom ja sa sest devojaka u grad.Probacu sledece nedelje da izadjemo sami.Smiley
Drzite mi fige da pristane.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Meni je ovakva situacija. Prvo jedno pitanje: da li ste za ili protiv veze sa koleginicama sa posla? Ona radi sa mnom u firmi. Vidjamo se non stop. Plavusica, nema neke sise ali ima dupe boli glava, ma za medalju!  Smile Ona je do pre 3 meseca bila u vezi sa deckom sa kojim je dugo bila zajedno, ali ga je ostavila zato sto je bio neki tezak kreten, nije je postovao, bio je bolesno ljubomoran, namucila se, bila je "u kanalu" sa njim. Bez obzira na to, vidi se da joj je ipak rastanak tesko pao, rekla je drugom kolegi jednom prilikom, da nije spremna da se vezuje. Ona je skroz ok devojka, nego se mucila sa kretenima, verovatno je zato izgubila volju za vezom. Sad, nemojte pogesno da me shvatite, ne trazim ja kres kombinaciju. Stvarno mi je draga (i prema drugima), divna je osoba, pa bih isao na neku kvalitetniju vezu sa njom, da joj pokazem kako treba da izgleda veza, da bude ful srecna i to. Planiram da je izvedem negde uskoro, na neko pice, pa sve razmisljam, kako ja to sve da izvedem? Treba da joj pomognem da se otrgne od tih stalno prisutnih negativnih emocija, koje je drze prikovanu za proslost. Kako to izvesti? Razumem da na sastanku ne bi bilo pozeljno da je zapitkujem nista o vezama koje je imala, da je ne vracam u proslost. Kako da pricam sa njom o ljubavi (generalno, takvim stvarima), kad je to njoj nezgodna stvar, i da li uopste spominjati ista vezano za ljubav, sex i to(pa makar i u sali)? Ne verujem da je dobra ideja, da "krenem" otvoreno, povukla bi se 100%. Razmislite devojke, stavite se na njeno mesto pa mi recite kako da se pravilno postavim prema njoj? Naravno, muski saveti su neprocenjivi takodje. Kolege mi u shali govore da ne treba od devojaka da trazim savete vezane za devojke, haha, bez uvrede, ali smatram da samo one umeju da prokljuve zensku cud do tancina...  Smile ok, dosta pisanja romana, necu da smaram ljude, aj pa se kucamo, pozzz!
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 19:19:50 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
@Buggy boy, nije da ne voli da se ljubi, nego nema iskustva, bash kao ni ti, pa joj odgovara ovako na distanci jer je navikla. To shto prichate preko fb-a satima, iskoristi nekada i uzivot. Tipa - nemash net a bash ti se pricha sa njom, ili "a shto ga ne okrenemo nekad na uzivo, ne stignem sve da ti kazem ni za ovo vreme koliko se kuckamo"

Iskoristi kvalitete koja je ona pohvalila kod tebe - ozbiljan i fin

Kazi joj "Prijatno mi je u tvom drushtvu, i stvarno mi se dopadash" pa dodash "ozbiljno ti kazehm" (na kontu ozbiljnosti), ona ako tu pochne neshto tuc-muc, ti kazesh "ja sam fin dechko, morao sam da ti to kazem".

Za devojku ne morash da joj se ispovedash da ih nisi imao do sada, to ce svakako doci neshto kasnije (a kasnije moze biti i plus). Samo nemoj mnogo da oklevash u nekim pokushajima (zagrljaj, poljubac). Jbg, razmisljaj da neka mora da ti bude prva, i zashto da chekash josh tri meseca da bi pokushao tada ovako neshto kada ce ti biti josh vishe krivo ako ne uspesh.

Shanse su ti uvek 50-50 ako pokushash... ali su 100%-ne da je neces smuvati ako nishta ne pokushash pa ti vidi shta ti se vishe isplati...

I da, nemoj previshe da se oslanjash i uzdash u njene drugarice (ili vashe zajednichke), ipak su to neki "neutralni" fazoni ("ne voli ona sama da sheta sa mushkim drushtvom" - znaju one...)

Ako stvarno ne voli, saznaj to lichno od nje... pa joj se ponudi da zajedno razbijete taj strah  Smile

@Aconja, mislim da ima negde vec tema o vezama na poslu... i pokazala se kao ne bash najbolja kombinacija jer je nakon toga situacija vrlo napeta po oboje... a i za vreme trajanja retko ko ume da striktno podvoji privatni i poslovni zivot pa bi i to imalo dosta uticaja...

Shto se trenutne situacije tiche, shta da ti kazhem... mozda ona sad tako ranjivo deluje, a tebi je zao, pa si se zbog toga primio ili slichno... Razmisli da li ima i nechega od toga u svemu tome pa vidi da li vredi nastavljati...

A s obzirom na to kako si je opisao... (ne zbog izgleda, nego zbog nachina opisa), ipak mislim da bi ti hteo da joj dash neshto vishe od utehe i pogleda na savrshenu vezu... pa i ti da budesh ful srecan... (to je neki moj zakljuchak)  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 20:49:04 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Dzobi matori hvala na savetima,pokusacu sto vise da se oslobodim pa ce biti nesto i ako ne podje za rukom bice bolje sledeci put.A da inace od kako sam je upozno pisem pesme i to ljubavne i zna svaku i svidjaju joj se puno ali ne zna da su za nju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.