Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143731 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Ili pridjete ribi koju prvi put vidite

Ja tebe volim,ja tebe obozavam,ja tebe sanjam svaki dan , ja kada sam se rodio rekli su mi da sam rodjen tebe da volim,mama i tata su mi kada sam bio mali rekli da samo tebe smem da volim , ja te volim najvise na svetu.  .  .  .  .  .  .  .  .  itd.  .  .   (sve govorite brzo iz jednog daha)

...reche psihopata i rasplaka curu...

(da ga 'ebem, i ja bih se rasplakao od straha ovako cura da mi pridje, znajuci da je rech o psihopati koja ne planira da se tako lako otakchi od mene...  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Kako da smuvam drugaricu koja mi se svidja,trebaju mi brzo saveti.  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
BlackBerry 
Опиши ваш однос.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ovako upozno sam je u uscu i odma me pozvala na rodjendan,msm preko drugarice smo se upoznali. Inace sam super drug s njom a znamo se oko 3 meseca. Mnogo mi se svidja i ono odlepio sam. Ne znam da li me vidi samo kao druga,ali kaze da sam super,svidja joj se sto sam ozbiljan i fin msm sta jos da kazem. Kad sam je pitao kao ko joj se svidja ona kao neki lik 3 godine stariji od nje i kao raskinuo s devojkom da bi kao mogo da bude s njom a nije iz BG i sta vec a jednom se videli,ali mislim da mi je to ono izmislila. :DAko treba jos nesto nema problema. :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung 111111
Citat
svidja joj se sto sam ozbiljan i fin

Popio sam dosta spirecera pa sam se valjao na ovo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
BlackBerry 
Па иди на то "да ли ти се ја свиђам", али наравно индиректон, опуштена атмосфера, зајебанција.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Popio sam dosta spirecera pa sam se valjao na ovo.(ne kapiram sta treba da znaci bas najbolje)
A vec je neko reko kao jos kad smo se upoznali da mi se ona svidja msm neko od drugova,a tad mi se nije svidjala i ona je odma kao digla frku i bila je nervozna i rekla kao ne svidjam joj se ja nego taj neki lik za kojeg mi je tek tad rekla.Msm ne znam dal joj se stvarno svidjam ali uvek kad me vidi,krene neka radost,osmeh od uva do uva.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
A to ozbiljan i fin ne mislim da sam neki ludak neko ona kaze da sam drugacij od ostalih drugara iz mog i njenog odeljenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
BlackBerry 
То је добро! Значи свиђаш јој се. Крени полако. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung 111111
Da polako ! Od kinematike,dinamike,statike..redom !
Doduse..osim kretanja tela i ravnoteze kuraca i palaca..mozda ti zatreba i jos neki deo fizike..fluidi .. oscilacije.Mada kreni od pocetka.Teorija/zadaci i tako dokle doguras..

ili ;

Sedni pored nje i kazi joj..Svidjas mi se..imas lepe crte lica,i znam da se pipas mislici na mene.

Zavisi kojoj sorti ljudi pripadas.. Smile
POnekad ti je resenje ispred nosa a ponekad okrenes celu zemlju naopacke i saznas da ti je resenje ispred nosa. XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.