Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 19:52:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 127 Hours  (Pročitano 16458 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Posle svega ovoga što sam video preporučujem bih mu da nastavi dalje karijeru ali ne sa igranim filmovima već sa reklamama.Eventualno spotovima.Kad može od onakvog događaja da napravi onako nešto mogu da napišem da vidim da je čovek dobar u tome i da mu to ide od ruke.Preciznije,od obe ruke.
  Ovo je film koji je u jednu ruku išao na to da izazove saosećanje a u drugu ruku da šokira.
  Spojler
  Mene je šokirao u jednu ruku samo bezobrazluk i želja za eksploatacijom nečije nesreće.Ostaje mi samo da se zapitam koliko je stvarni Aron inkasirao od svega ovoga.Tako da iako (tako drugi kažu) sam human mogu takođe samo da napišem i da rizikujem da ispadnem monstrum da je moje saosećanje ostalo u drugoj ruci.Zna se u kojoj.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Jan 2011, 20:02:56
  Posle svega ovoga što sam video preporučujem bih mu da nastavi dalje karijeru ali ne sa igranim filmovima već sa reklamama.Eventualno spotovima.Kad može od onakvog događaja da napravi onako nešto mogu da napišem da vidim da je čovek dobar u tome i da mu to ide od ruke.Preciznije,od obe ruke.
  Ovo je film koji je u jednu ruku išao na to da izazove saosećanje a u drugu ruku da šokira.
  Spojler
  Mene je šokirao u jednu ruku samo bezobrazluk i želja za eksploatacijom nečije nesreće.Ostaje mi samo da se zapitam koliko je stvarni Aron inkasirao od svega ovoga.Tako da iako (tako drugi kažu) sam human mogu takođe samo da napišem i da rizikujem da ispadnem monstrum da je moje saosećanje ostalo u drugoj ruci.Zna se u kojoj.

Jednom glup film Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa nije nigde napisao da je glup film  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
И значи на крају остаје без руке?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Ovaj put sam sve uredno spojlovao tako da ne snosim nikakvu odgovornost iako mislim da je čudno da se na forumu koji je posvećen filmu smatra čudnim otvoreno pisanje o filmu.Filmovi postoje da bi se gledali ma kakvi oni bili.
  Spojler
  Vidim koliko je sve ovo naduvano sad kad sam video koliko Aronu stvarno nedostaje od ruke i kad se setim odakle je počeo.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Jan 2011, 22:44:58
  Ovaj put sam sve uredno spojlovao tako da ne snosim nikakvu odgovornost iako mislim da je čudno da se na forumu koji je posvećen filmu smatra čudnim otvoreno pisanje o filmu.Filmovi postoje da bi se gledali ma kakvi oni bili.

Ima dosta ljudi koji provere temu, da vide da li je "dobar" film, od drugih koji su gledali, pa zato Smile Najmanji je problem i onako da se samo stavi, "Spoiler" ispred, i/ili ubaci tekst u belu boju Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Jan 2011, 22:44:58
  Spojler
  Vidim koliko je sve ovo naduvano sad kad sam video koliko Aronu stvarno nedostaje od ruke i kad se setim odakle je počeo.
Ма ти си добро спојлеровао, нисам ни читао спојлере. Него smajke окачио слике па сам сам закључио о чему је реч.
Иначе одавно сам схватио да избегавањем теме о филму,серији итд. нећу видети спојлере. Јер је то једино решење ако стварно не желиш да сазнаш ишта. Доста је оних који не користе спојлере.

Da
Too bad.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја сам дубоко разочаран. А видим да су мишљења око овог филма баш подељена. Или си одушевљен са њим или ти се баш не свиђа. И као што рече Зоки, најбоља ствар у овом филму је да се то стварно некоме десило.

Следећи део текста садржи спојлерисање, па ко није гледао филм нека прескочи:

Ствар која ме је у филму највише изнервирала је када се екран онако дели на три парчета (не знам како то да назовем) и ту се пушта нека весела музика која је катастрофална. Оно што сам такође приметио, а десило се прве ноћи кад је тамо заглављен а то је да нема оног смрзавања тј. прве ноћи му није било хладно али осталих јесте?  Smile
Али да не буде да само пљујем филм, свиђа ми се то "губљење у немоћи" и ствари које му се причињавају тј. ствари којих се сећа из прошлости и много кајања. Ти тренуци су јако добро представљени. Сцене сечења руке су такође веродостојне, али ја то једноставно не могу да гледам, па сам те сцене испратио на "пола ока".

п.с. Неко упоредио филм са Burried. Мени је овај за класу лошији.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2011, 15:14:01 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Оба филма су реално ништа посебно с тим што је овај реалнији од Burried јер је у оном толико тупави и дебилних ствари било да сам га једва одгледао. Даљи текст је спојлер па ко није гледао Burried нек не чита

1. Човек у ковчегу под земљом не би издржао више од 10мин јер одприлике толико има ваздуха,уз напомену да полако и плитко дише,а Рејнолдс је радио све супрптно...и још плус имао упаљен упаљач. Он је супермен био у њему сат ипо.  Smile
2. Нема ковџег 20м па да он тек после сат времена открије ону торбицу са писмом и светлећим штапом...
3. Нисам сигуран да ли мобилни има сигнал и под земљом али ај нек има,без обзира,у оној ситуацији ниједан човек не би онако изгледао и оне бљувотине причао телефоном...

Као што рекох,једино добро је идеја а подвиг снимити све оне кадрове тако да се што боље виде...

« Poslednja izmena: 12. Jan 2011, 15:29:23 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 19:52:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.