jbt.. podestio si me sada na proslu epizodu ...znam, znam .......ja znam...... iz mracnog ormana .... i samo pocnu da lete stvari po sobi i promaja duvaaaaaa
Ne bih ja njene moći, jer ne želim da oko sebe svuda vidim mrtve ljude, to mi je skroz ; ja bih pre moći koje imaju tri sestre Halivel iz Čari, kad bih već mogla da biram.
Ne bih ja njene moći, jer ne želim da oko sebe svuda vidim mrtve ljude, to mi je skroz ; ja bih pre moći koje imaju tri sestre Halivel iz Čari, kad bih već mogla da biram.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mislis Čmari?
Ta serija je zanimljiva i privlaci paznju sto su svi lijepi, i demoni i "whitelighteri"
Al je sadrzaj - boranija. Mocni Rendzeri su bili dosta dublji od ovoga, cini mi se.