Lepo je kada sam priznas da ne znas i da pricas gluposti. A ako ides u spavacu sobu sa nekim politickim funkcionerom pa znas njegovu intimu onda je to druga stvar...
Ne vidim sta je lose da se legalizuje marihuana, ja je licno ne konzumiram, ranije jesam ali sam vremenom uvide da to nije za mlade ljude, nego za penzionere. STo se tice tog boss-a adventisticke zajebancije nije mi ga nesto zao, ali o5 sam protiv neke agresije. A sto se tice fasista i nacista oni su bili blaza i iskrenija varijanta, a i temelj danasnje svetske politike
Lepo je kada sam priznas da ne znas i da pricas gluposti. A ako ides u spavacu sobu sa nekim politickim funkcionerom pa znas njegovu intimu onda je to druga stvar...
Јел имаш неку сестру политичког функционера?
Једна ми се жалила на ретардираног брата са фикс идејама који лупета 24 сата - 7 дана у недељи...
Ajaoj Dulisha...bolje ti stisni petlju i sa tom sestrom nesto konkretno uradi nego sto te koristi kao drugaricu/rame za plakanje. Takvi muskarci obicno zavrse tako sto ih uzmu za kuma. Ili si ovo sve izmislio da ostavis utisak kako imas kontakata sa zenskim svetom...
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 18:19:03 od danilobg »
Ajaoj Dulisha...bolje ti stisni petlju i sa tom sestrom nesto konkretno uradi nego sto te koristi kao drugaricu/rame za plakanje. Takvi muskarci obicno zavrse tako sto ih uzmu za kuma. Ili si ovo sve izmislio da ostavis utisak kako imas kontakata sa zenskim svetom...
Citat: dulisha
Јел имаш неку сестру политичког функционера?
Једна ми се жалила на ретардираног брата са фикс идејама који лупета 24 сата - 7 дана у недељи...
Citat: danilobg
A ako ides u spavacu sobu sa nekim politickim funkcionerom onda je to druga stvar...
Значи стварно си ти био у питању...
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 22:36:57 od dulisha »
Ubuduce kada imas problem sa zenskim svetom javi se na pp..
Ти си у ствари риба?? Е сад су ми неке ствари много јасније... мада много си скапана, чак и да си нека жестока пи**а ја такве полу-писмене не преферирам... Извини...
« Poslednja izmena: 08. Maj 2007, 10:17:33 od dulisha »