Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 00:13:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79626 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
Ma предлажем да малом обезбедимо вилу на Дедињу и да га чувају специјалци. И да му палтимо сваког месеца излет од конгреса САД, на молитвени доручак и у Стразбур.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
@AN602
и нека си (му) рекао... Smile
 Smile Smile
све си у праву,али шта ми ту можемо...
осимда расправљамо на форуму...
верујем да клинац није усамљен...
и да има још сличних примера
још више (и још горе) на факултетима ''ДРУШТВЕНОГ'' усмерења...
Вероватно му је ова репортажа требала да је приложи за некавку стипендију усаид,маршалов фонд,нед,фридом хаус,фонда за отворено друштво,еберт фондације,ђинђићеве фондације,кока-коле...и слични шпијунских агентура...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
то што си написао је јасно сваком иоле нормалном ... али ето има и ових других  Smile
Kvlade=Rastko  i tu je kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
znaci ne verujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
11. mart
Iskreno mislim da Slobodan Milošević ne zaslužuje da se njegovo ime nađe na mom blogu, te neću pričati o njegovoj smrti u Hagu pre četiri godine. Umesto toga pomenuću činjenicu da je danas prvi rođendan mog profila na Forumu Krstarice!!! (massive applause and standing ovation)
Od moje registracije na Krstarici, pa do sada, moji stavovi i mišljenja su se potpuno promenila. Sa konzervativne desnice došao sam do ultra - liberalne centar - levice. Od DS - a do LDP - a. Od Jeremića do Jovanovića. Od "Kosovo je Srbija" do "Bac u kry." To sam ja, Rastko Pocesta.

FORUM KRSTARICA: RASTKO POCESTA
11.03.2009. - 11.03.2010.

Izvor: L'Infinie vie

Pa ja nisam ni znao, Rastko i jeste LDP. BRAVO MALI!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
недеља, 28. фебруар 2010.

O bombardovanju, by R.Pocesta
Evo jednog eseja koji sam napisao pre pune 4 godine, a koji sam tek sada pronašao putem opcije "Search" na kompjuteru:

---

O bombardovanju

Za mene je najveće poniženje u istoriji zemlje bio 24. mart 1999. godine, kada sam konačno shvatio dve tužne činjenice – da se ceo demokratski svet digao protiv moje zemlje, što me je dovelo do zaključka da živim u totalitarnoj tiraniji, u čije ime je počinjeno mnoštvo zločina protiv čovečnosti, krvavih, nebrojeno surovih, krvavih i monstruoznih masakara, pa i jedan genocid. A druga tužna činjenica, jeste da smo sada i zvanično izgubili izvor cele naše istorije, kolevku našeg naroda – Kosovo. To je tužna realnost, koju moramo prihvatiti i isto tako se moramo složiti da ne postoji način da Kosovo i Metohiju povratimo nazad, kao teritoriju Srbije, odnosno Jugoslavije. Punih 78 dana Srbija je bila pod bombama međunarodne zajednice, koja je pokušavala da zaustavi etničko čišćenje mad albanskom populacijom na Kosovu. Ne, na Balkanu se ništa ne može postići silom i ako stalno to svi pokušavaju, a ponajviše sami Balkanci. Uskoro je protiv predsednika moje države podneta optužnice za ratne zločine i zločine protiv svih principa i načela čovečnosti, ali on je još godinu i po dana sedeo u udobnoj, predsedničkoj fotelji u njegovoj zvaničnoj rezidenciji, na Dedinju. Tih 78 dana bolelo me je više nego bilo šta drugo što smo moja zemlja i ja ikada preživeli u celoj istoriji našeg naroda. Ovim želim da poručim da razloga za oružanu interveniciju jeste bilo, ali da je strategija savezničkih snaga pogrešna, ne samo u Jugoslaviji, već i u Avganistanu i Iraku, kao i mnogim drugim totalitarnim tiranijama, u kojima su nevini civili više stradali od krvoločnih monstruma koji su obitavali na tim teritorijama. I zato ovim tekstom želim da pozovem sve članice NATO – a da promene strategiju rata, jer sam siguran da im njihova savremena i maksimalno usavršena tehnologija to u potpunosti dozvoljavaju.

R. Pocesta, 28. mart 2006. godine

Izvor: L'Infinie vie

Decko je sa osam godina bio vec pametniji od vas sa djavo zna koliko imate. Deca su uvek pametnija. Ako hocete da zauzmete pravi stav o necemu, pitajte decu, ona ce vas najbolje posavetovati jer nemaju predrasuda kao odrasli. Ja sam se i uclanio u LDP na "preporuku" jednog klinca koji zivi u mojoj zgradi. On mi je rekao "Ceda je najbolji", i bio je u pravu, deca to najbolje osecaju ko laze i ko se folira, nepogresivi su. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Od "Kosovo je Srbija" do "Bac u kry."

Лепо ја кажем да је мали Шиптар, без обзира на име Растко.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
Decko je sa osam godina bio vec pametniji od vas sa djavo zna koliko imate. Deca su uvek pametnija. Ako hocete da zauzmete pravi stav o necemu, pitajte decu, ona ce vas najbolje posavetovati jer nemaju predrasuda kao odrasli. Ja sam se i uclanio u LDP na "preporuku" jednog klinca koji zivi u mojoj zgradi. On mi je rekao "Ceda je najbolji", i bio je u pravu, deca to najbolje osecaju ko laze i ko se folira, nepogresivi su.

Да се укључим и ја у дискусију, пошто пратим тему од почетка, али нисам до сада коментарисао.

Стварно ми није јасно, како са таквом сигурношћу можеш да тврдиш да је ово написало дете од 8 година... Ко ти то гарантује? Једино ако је отворио речник, па тражио под "обитавање", "тоталитарна тиранија" итд... Ма дај...  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Mali je genije, nisi znao? Smile Mislim, bez zezanja, na snimku se vidi da decko razgovara s voditeljkom kao odrastao covek, u pitanju je natprosecna inteligencija. Deca u tom uzrastu jedva znaju da citaju i pisu zglavno, a kamoli da izdaju knjige, politicko-istorijske. No, mi smo kao drustvo potpuno u ofsajdu. Nemamo cak ni fondove koji bi ulozili u ovako nadarenu decu. Kod nas se smatra da dete jedino moze biti nadaredno u fizici ili hemiji, ne i u drustvenim naukama kao sto su Socijologija, Psihologija, Politika... zato smo u tim sferama na nivou na kom smo - veoma nisko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
Не, ја уопште не сматрам да деца не могу да буду у тим годинама надарена за друштвене науке, али просто мислим да за политику, конкретно, јесте потребан одређен "психички" узраст да се одређене законитости разумеју... Сад, ти се вероватно са тим не слажеш, али добро, то је моје мишљење...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 00:13:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.