Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:01:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79620 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Шиптара малог злоупотребљавају како би у случају батина имали своју ЉДП верзију Србије.

Иначе,мали је на фејсбуку и коментарисао:

Rastko Pocésta  Puna podrška za smanjenje nasilja, za formiranje školskog parlamenta, čiji članovi će biti demokratski birani, a ne samo od strane nastavnika, već kolektivnim glasanjem... Ukidanje ocena, koje su direktna klasifikacija dece... Ukidanje prijemnog ispita, naravno! Velika podrška svima!!!

P.S. Nije ovo samo latinično U, ve...

Rastko Pocésta is a fan of:

Products

* Facebook
* Coca-Cola
* Nutella
* Pizza
* ICE CREAM!

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Ne konta da u poslednjem komentaru zvuci isto kao Seselj... zivim za ideologiju, ako me ubiju moja ideologija ce biti jos jaca.  Smile

Treba neko detetu da kaze da demokratije nije vladavina vecine vec cinjenicno manjine. Lozi se cak i na skolski parlament. Jbt, tako mlad a vec truo mozak.

A slika  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Meni nikad nije bilo jasno, kako, bre, u tom LDP-u nema neki normalan lik...ono, da bude smeker, duhovit, drustven, da nije opterecen fasistima i nacosima, da prica o fudbalu, kosarci, ribama, filmovima.
Mislim, moze on da ima politicke stavove kakve ima...ali da pronadje zivot i van toga, i da ne bude tako nadmeno-prepotentno-nabedjen kreten koji zivi u konstantnoj paranoji da je okruzen fasistima, koji neprestano smisljaju kako ce da mu ugroze neko pravo.  
Nema ovo veze sa ovim malim debilom, nego govorim o svojim licnim iskustvima sa ljudima koji ponekad uopste nisu ni clanovi, nego simpatizeri i glasaci.....to je, bre, sve smlaceno u glavu!
Ljudi sa kojima se nikad ne bi druzio, naravno ne zbog politike, nego sto su kao osobe u najmanju ruku debili!...potpuno nevezano za politiku.
Ja imam drugove koji su clanovi DS-a, pa cak i G17  Smile ali su normalni ljudi sa kojima mozes da komuniciras i da se druzis i da to bude jedna normalan medljuljudski odnos  Smile ....a ovi da te bog sacuva....potpuno su tip ljudi koje izbegavas i ne osecas se prijatno u njihovom drustvu (opet nevezano za politiku)
Bar su to neka moja licna iskustva  Smile

To se donekle i na forumu vidi....ima ovde zastupnika svakavih politickih ideja i partija, i puno je ljudi ovde proslo i puno je bilo rasprava pa cak i svadja, ali su samo i iskljucivo zastupnici LDP-a i njegovi simpatizeri ostali upamceni kao forumske budale koje su svima sluzile za sprdnju i zajebanciju i sa kojima bi retko ko seo i popio kafu u uprivatnom zivotu. (Ok...kusha i nastasija su im udarali konkurenciju  Smile )

Ovaj mali kreten samo potvrdjuje moje vidjenje tih ljudi....da te Bog sacuva Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Koliko kontam, mali je u USA. Treba ga samo pustiti 15 minuta sa Comskim, srusice mu se svi snovi i morace da motre na njega dok ga ne prodje faza zelje za samoubistvom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
 Smile

Da mu kupimo ovo za rodjendan? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Meni nikad nije bilo jasno, kako, bre, u tom LDP-u nema neki normalan lik...ono, da bude smeker, duhovit, drustven, da nije opterecen fasistima i nacosima, da prica o fudbalu, kosarci, ribama, filmovima.
Mislim, moze on da ima politicke stavove kakve ima...ali da pronadje zivot i van toga, i da ne bude tako nadmeno-prepotentno-nabedjen kreten koji zivi u konstantnoj paranoji da je okruzen fasistima, koji neprestano smisljaju kako ce da mu ugroze neko pravo. 
Nema ovo veze sa ovim malim debilom, nego govorim o svojim licnim iskustvima sa ljudima koji ponekad uopste nisu ni clanovi, nego simpatizeri i glasaci.....to je, bre, sve smlaceno u glavu!
Ljudi sa kojima se nikad ne bi druzio, naravno ne zbog politike, nego sto su kao osobe u najmanju ruku debili!...potpuno nevezano za politiku.
Ja imam drugove koji su clanovi DS-a, pa cak i G17  Smile ali su normalni ljudi sa kojima mozes da komuniciras i da se druzis i da to bude jedna normalan medljuljudski odnos  Smile ....a ovi da te bog sacuva....potpuno su tip ljudi koje izbegavas i ne osecas se prijatno u njihovom drustvu (opet nevezano za politiku)
Bar su to neka moja licna iskustva  Smile

To se donekle i na forumu vidi....ima ovde zastupnika svakavih politickih ideja i partija, i puno je ljudi ovde proslo i puno je bilo rasprava pa cak i svadja, ali su samo i iskljucivo zastupnici LDP-a i njegovi simpatizeri ostali upamceni kao forumske budale koje su svima sluzile za sprdnju i zajebanciju i sa kojima bi retko ko seo i popio kafu u uprivatnom zivotu. (Ok...kusha i nastasija su im udarali konkurenciju  Smile )

Ovaj mali kreten samo potvrdjuje moje vidjenje tih ljudi....da te Bog sacuva Smile

Ja bas mislim da su ldpovci jedini normalni likovi koji podrzavaju tu stranku jer ih zanima bolji zivot. Onaj ko zivi u konstantnoj paranoji jeste onaj ko glasa za protagoniste srpskog Kosova i zlocinackog zapada. Tvoja iskustva su sigurno bila velika kad tako olako stices predrasude o 220.000 ljudi, i kad ih sve generalizujes. A to da je neko debil vidi se po tvom postu, no ako mislis da su debili mozes li to pojasniti? Ja mislim da ste svi vi koji se cimate oko Kosova ili mentalno osteceni ili, debili. Kako ti toliko znas o druzenju s ldpovcima ako su ti tako odbojni? Coveku zivotinje nisu odbojne a ne li ljudi, to vise govori o tebi kakav si, prostak nabedjeni. Moja iskustva s ldpovcima su da su to bas najinteligentniji i najprijatniji ljudi za druzenje, a sta si ti umislio ja ne mogu uci u tvoju glavu i videti. To je tvoj problem. A kome su ldpovci ovde sluzili za sprdacinu nije mi jasno? Tebi? Nemoj biti siguran da se oni nisu sprdali s tobom.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 06:21:29 od kvlade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
zivim za ideologiju, ako me ubiju moja ideologija ce biti jos jaca.
можда је дечкић принципијелан,а ја то подржавам...
иначе,мени се реч ''идеологија'' уопште не свиђе...звучи ми сторм-фронтовски... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja imam drugove koji su clanovi DS-a, pa cak i G17  Smile ali su normalni ljudi sa kojima mozes da komuniciras i da se druzis i da to bude jedna normalan medljuljudski odnos  Smile ....a ovi da te bog sacuva....potpuno su tip ljudi koje izbegavas i ne osecas se prijatno u njihovom drustvu (opet nevezano za politiku).

Ипак ће бити да је страх за гузу у питању. Smile

Ja bas mislim da su ldpovci jedini normalni likovi.

Де се мало запитај шта би доктор рекао на твоју констатацију да је двадесет људи не нормално док
си ти нормалан. Smile
Иначе,да би ти био нормалан и слиједио Чедину идеологију мораш бити насљедник лозе која историјски нема "добре" односе са србима или мораш у најмању руку бити попут Чеде,односно наркоман који је
примио новац да шири даље.Са њим је лако,њега ће појести мрак у датом тренутку али шта са вама,
колико рече да вас има 220.000 па отприлике сразмјерно броју шиптара који живе на подручју
Београда,Новог Сада и пар већих градова из централне Србије. Smile Видиш ја за њих кажем да
су ми непријатељи (не дјеца) али су нормални јер се боре за Велику Албанију али шта рећи за тебе
уколико си србин? Smile Педер,манијак а с обзиром да су те "особе" обично силоване од стране укућана
у младости тиме и случај за НПС-у.
Што се тиче твога либералног изражавања у преписци дефинитивно су либерално-фашистичка јер
свакога не истомишљеника представљаш својом опсесијом и жељом из младости пошто те средина
није прихватила таквога какав јеси.Надмен,усран због буљарења и надасве усташко копиле си ти наш
Квладе. Smile

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
još je ljdp sastavljen od 4 stranke...oni nisu ni stranka za sebe. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Де се мало запитај шта би доктор рекао на твоју констатацију да је двадесет људи не нормално док
си ти нормалан. Smile
Иначе,да би ти био нормалан и слиједио Чедину идеологију мораш бити насљедник лозе која историјски нема "добре" односе са србима или мораш у најмању руку бити попут Чеде,односно наркоман који је
примио новац да шири даље.Са њим је лако,њега ће појести мрак у датом тренутку али шта са вама,
колико рече да вас има 220.000 па отприлике сразмјерно броју шиптара који живе на подручју
Београда,Новог Сада и пар већих градова из централне Србије. Smile Видиш ја за њих кажем да
су ми непријатељи (не дјеца) али су нормални јер се боре за Велику Албанију али шта рећи за тебе
уколико си србин? Smile Педер,манијак а с обзиром да су те "особе" обично силоване од стране укућана
у младости тиме и случај за НПС-у.
Што се тиче твога либералног изражавања у преписци дефинитивно су либерално-фашистичка јер
свакога не истомишљеника представљаш својом опсесијом и жељом из младости пошто те средина
није прихватила таквога какав јеси.Надмен,усран због буљарења и надасве усташко копиле си ти наш
Квладе. Smile

Ne radi se ovde o normalnosti, ja ne kazem da ste vi ludi, ali imate jedan problem koji ja nemam - ne sudim o vama kakvi ste po tome koju stranku podrzavate, a vi ste toliko ograniceni svojim predrasudama da ne mozete gledati na mene kao na coveka jer uvek vam iskace pred nos "ah, to je cedista". Veruj mi, to je problem vase svesti, pitaj svakog doktora. A sto se tice mog izrazavanja ono je pro-liberalno. Ti i ne znas sta ta rec podrazumeva, to ne znaci automatski toleranciju-popustljivost, vec sloboda da sam biram kako cu s kim da se ophodim. Ako se ti ophodis sa mnom kao dzukela smrdljiva, i ja cu isto tako s tobom, fasistom poganim. Liberalno samo znaci postupanje mimo drustveno prihvatljivih normi (jer one cesto sputavaju a ne sluze nicemu) i ne biti diskriminisan zbog toga, to je otprilike definicija liberalizma, ne znaci ako te neko udari da neces uzvratiti, pa cak i prebiti ga.

No, da ne tupim dalje..

U ZORANOVU ČAST
Nije potrebno da govorim. Neću reći nijednu jedinu reč, sve već znate, svi znate šta se zbilo tog kobnog 12 - martovskog jutra. Samo ću postaviti svoju prvu pesmu napisanu na srpskom jeziku:

PITANJE BEZ ODGOVORA
Uz suze, uz jad,
Uz smrt, nemaštinu i glad,
Nama je svanuo, taj 12. mart,
Metak u srce slobode,
Našu dušu, svakog dana bode,
Ko nas je ubio,
Osudio na ovo?
Ko je uništio našu budućnost?
Na demokratiju ko je pucao?
Želim da vidim,
Želim da znam,
Ko mi je život uništio,
Od tad, prošlo je već sedam godina,
I još mnogo njih će proći,
Ali sećanje na njega umreti neće moći!
Ko, kada i zašto?
Srbija sad pita,
Ali odgovora još uvek nema,
Laži ova zemlja je sita,
Atentat na narod – zabranjena tema!

R. Pocesta, 11.03.2010. - oficijalni blog

Bravo mali! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:01:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.