Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 10:10:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79721 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
  Rastko Pocesta
Posted 23 February 2010 - 21:40:43
Nisam stigao na vreme da se učlanim cenjenom skupu Parapsihopatologije, ali evo, sa malim zakašnjenjem, čestitam 2. godinu nezavisnosti svim slobodnim i ponosnim građanima demokratske, sekularne, multiethničke, multirasne i multikulturalne Republike Kosovo, novorođene države u samom srcu Evrope!!!

Smile Smile Smile

Procitao sam sve sto sam mogao da nadjem o ovom jadnom detetu i da sam u socijalnoj sluzbi oduzeo bih im dete 1/1
Ocito su mu roditelji kvazi intelektualci koji kupuju knjige na metar, stan dobili od dede koji je bio krvnik u OZNI, a najvecu karijeru su ostvarili u Jehovinim svedocima.
Dete se samo predstavlja kao inteektualni krem drustva  Smile sto je veoma problematicno za dete njegovog uzrasta. Na nekoliko foruma je proglasen za glavnog klovna, i to ljudi nisu imali pojma o njegovim godinama, tako da vec imaju kategorije :Sabrana dela Rastko Pocesta  Smile Dete sluzi ljudima za sprdnju, prica o nekim stvarima koje su se dogodile dok jos nije ni bio u planu i detalno ih ``analizira``.
Naravno, omiljeno mu je hebeno W u pisanju(kako mi idu ljudi na onu stvar kad to koriste)
Inace je dete poznato po ``spijuniranju sajtova srpskih nacinalista`` a na njegove izvestaje prave parodiju cak i na sajtu b92.
Najgore je bilo moljakanje da mu neko da pare da objavi knjigu. Molio je na svim mogucim forumima i sajtovima.
Zalosno, jadno i otudjeno dete. Greota u Boga  Smile

Inace, ovo prezime Pocesta je doosta zastupljeno u Albaniji. Da nisu propadili malo geni?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa,dobro,sta,njemu lepo,nama smesno,i svi su zadovoljni...  Smile

ne,bez zezanja,malom nema pomoci.nece on shvatiti svoju glupost i sjebani zivot jos dugo,dugo,tako da ne vredi govoriti mu ista po tom pitanju.uostalom,sta me boli patka,sam je kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Е, да вас питам. Је л' сећате можда како се звао неки клинац који је пре пар година исто тако фурао да је неки мали геније, да није можда иста личност. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
  Rastko Pocesta
Posted 23 February 2010 - 21:40:43
Nisam stigao na vreme da se učlanim cenjenom skupu Parapsihopatologije, ali evo, sa malim zakašnjenjem, čestitam 2. godinu nezavisnosti svim slobodnim i ponosnim građanima demokratske, sekularne, multiethničke, multirasne i multikulturalne Republike Kosovo, novorođene države u samom srcu Evrope!!!

Smile Smile Smile

Procitao sam sve sto sam mogao da nadjem o ovom jadnom detetu i da sam u socijalnoj sluzbi oduzeo bih im dete 1/1
Ocito su mu roditelji kvazi intelektualci koji kupuju knjige na metar, stan dobili od dede koji je bio krvnik u OZNI, a najvecu karijeru su ostvarili u Jehovinim svedocima.
Dete se samo predstavlja kao inteektualni krem drustva  Smile sto je veoma problematicno za dete njegovog uzrasta. Na nekoliko foruma je proglasen za glavnog klovna, i to ljudi nisu imali pojma o njegovim godinama, tako da vec imaju kategorije :Sabrana dela Rastko Pocesta  Smile Dete sluzi ljudima za sprdnju, prica o nekim stvarima koje su se dogodile dok jos nije ni bio u planu i detalno ih ``analizira``.
Naravno, omiljeno mu je hebeno W u pisanju(kako mi idu ljudi na onu stvar kad to koriste)
Inace je dete poznato po ``spijuniranju sajtova srpskih nacinalista`` a na njegove izvestaje prave parodiju cak i na sajtu b92.
Najgore je bilo moljakanje da mu neko da pare da objavi knjigu. Molio je na svim mogucim forumima i sajtovima.
Zalosno, jadno i otudjeno dete. Greota u Boga  Smile

Inace, ovo prezime Pocesta je doosta zastupljeno u Albaniji. Da nisu propadili malo geni?  Smile

био је и овде на форуму као Порт ел Тунисиа  ... ако га се сећаш ... и овде је служио за спрдњу онима којима није било жао да подјебавају неког ко је личио на ментално ретардирану особу ... ал добро тад је имао 10 - 11 година
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
au majku ti,jeste   Smile kakav previd sa moje strane  Smile
gosn Rastko je i ovde dvorska luda, ali Zmaje, on je i dalje aktivan, ali na temama o gimanziji i biserima u skoli,zapostavio je kenedija i kerija dibidus  Smile
kako ga je vanyo pikirao svaki put kad bi se oglasio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
au majku ti,jeste   Smile kakav previd sa moje strane  Smile
gosn Rastko je i ovde dvorska luda, ali Zmaje, on je i dalje aktivan, ali na temama o gimanziji i biserima u skoli,zapostavio je kenedija i kerija dibidus  Smile
kako ga je vanyo pikirao svaki put kad bi se oglasio  Smile
ovde,na ovo "tesko djubre od foruma" kako naziva burek na drugim mestima gde prosipa svoje govnarije,verovatno dolazi da prica o drugim stvarima,nevezanim za politiku(do skora verovatno nije ni bio sposoban da prica o bilo cemu a da nije NATO ili Amerika,tako da ovo oznacava napredak u njegovoj glavi...).posto vidim da je ovde jako jako retko pricao o politici,sem na par govnjivih tema o Dzimiju karteru,ili americkim predsednicima,koje je sam otvarao,ali,dobro,to mu je u krvi,tako da to ni ne racunamo...  Smile
a,steta,jer bas bih voleo da pocne da kenja nesto,pogotovu sad,posto zna da smo ga provalili,pa da ga svakodnevno ismevamo i pokopavamo.takodje bih hteo i licno da ga priupitam par stvari o nekim govnarijama koje je iskenjao,ukljucujuci i stvari i dogadjaje i ljude koje je isprozivao,koji su se desili dok malo kopile nije jos bilo ni rodjeno,ili dok je punilo pelene i mazalo kasu po tepihu.
al,znam da nema muda da se javi sad,tako da nije ni bitno...
« Poslednja izmena: 14. Apr 2010, 15:38:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
pa sta ima da se zanimas oko deteta od 11-12 godina. i kad nismo znali koje je godiste bio je predmet za ismejavanje i zajebanciju. meni licno je njega zao, unisten je u startu, pre svega mentalno, a njegovim roditeljima bi porucio da sklone malo kablove od kompjutera na neko vreme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa sta ima da se zanimas oko deteta od 11-12 godina. i kad nismo znali koje je godiste bio je predmet za ismejavanje i zajebanciju. meni licno je njega zao, unisten je u startu, pre svega mentalno, a njegovim roditeljima bi porucio da sklone malo kablove od kompjutera na neko vreme.  Smile
me,ne,boli mene patka za njegove godine,ja nikada ne sudim nekome prema godinama,nego zato sto jos dosada nisam upoznao prvo klinca koji se odrice svog detinjstva,zdravog razuma,normalnog zivota,itd...zbog politike i lupetanja o stvarima koje nikoga ne zanimaju,a drugo nekoga ko je toliko prso da moze da slavi zlocince koji otkako postoje,samo ubijaju,koji moze da uziva u pljuvanju po svom narodu,koji moze da pravi sebi idola,Boga,od zlocinacke bagre,itd,itd...
mislim,naravno,imali smo mi ovde svasta,raznorazne klitosave,sisteme,glavice,male devojcice,i raznorazne druge nakaze,ali,ovako nesto,ovoliko trulo,i izjedano u mozak dosad nisam video...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
au majku ti,jeste   Smile  kakav previd sa moje strane

хехехе ... Гоа га је извалио ... да није вероватно не бисмо ни били свесни каква се величина шеће међ' нама  Smile

Citat
da sklone malo kablove od kompjutera na neko vreme.

могу замислити хистерије ... мали би мислио да је то нешто најокрутније што једно људско биће може да уради другом   Smile

и да вероватно би тужио родитеље суду у Стразбуру  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Mali je samom sebi najveca kazna.

Samo cekam trenutak kada prodje ta kratkotrajna "slava" i on udje u svet odraslih, pa vidi da je prosek koji pri tom sluzi za sprdnju i svi ga gledaju kao nesocijalizovanu osobu... e tada nastupaju problemi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 10:10:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.