Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 15:10:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79504 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
оne news for you ... слободе су загарантоване, поштовање се стиче ... а моја је слобода да кажем шта мислим о малом а и о теби.

Druze, jedan od osnovnih postulata (aksioma) prava na slobodu glasi:

-Sloboda je u onolikoj meri u kolikoj ne ugrozavas pravo drugog na isto.

To je nesto sto ce ti svaki priuceni pravnik reci. Ne mozes ti nekog da etiketiras klevetanjem i taj posle da ne sme izaci na ulicu da ga ne bi neko fizicki ugrozio zato sto je "takav". Na zapadu se takve stvari zestoko sankcionisu i kaznjavaju.

@yetu
Postoji nesto sto se zove realna steta, a postoji nesto sto se naziva fikcijom. To tvoje je ovo drugo. Takav termin "steti narodu koji cini vecinu" u zakonodavstvu nase drzave i bilo koje druge ne postoji, to je cist fasizam. Moze da steti nekom odredjenom pojedincu (ili vise njih), neka me tuzi i na sudu dokaze shodno vazecim zakonskim propisima da sam ga ostetio. Ako to uspe drage volje cu ga obestetiti, novcano ili kako god sud to bude odredio. Dakle, ne prosipaj demagogiju i kvazi-patriotizam, to vise ne pali.

No, vezano za ustav, Rastko njega ne krsi, jesi  li cuo za stavku slobode govora? To je ono sto Rastko dosledno koristi, i ima svako pravo na tako nesto. Krsenje ustava bi bilo da nam je on otcepio Kosovo, a u prilog otcepljenja moze svako izneti stav, to nema veze sa krsenjem ustava
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 13:08:29 od kvlade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
aj сад лепо постави цитат мог клеветања ... а клевете малог Поцесте не мораш, свако списаније, блог и остале курацпалац умотворине малог су имале по коју ...

и бајдвеј тај ''учлани се у ЛДП'' линк у потпису ти је кршење правила
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
90% posto građana Srbije su za kosovo u Srbiji i koga boli k... za vas nato,eu, ovk plaćenike? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Ovakve kao kvlade i te zadrte LDP fasiste bi trebalo govnjivom motkom tuci na svakom koraku.
Stvarno mi ne moze biti jasno dokle mogu ljudi da idu protiv svog naroda i interesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@Devla,ja sam te lepo bio pitao nesto,a ti i mi jos nisi odgovorio..
@Devla,iako znam da si zadrti clan zadrte stranke,nisam mislio da ces bas podrzavati jednog siptara koji skandira frazeu koju je smislio OVK i koja slavi ubijanje i terorizam,a podsmeva se zrtvama,a jos manje da ces podrzati citiranje takve govnarije kao moto tvoje stranke,al,dobro...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 13:54:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@yetu
Postoji nesto sto se zove realna steta, a postoji nesto sto se naziva fikcijom. To tvoje je ovo drugo. Takav termin "steti narodu koji cini vecinu" u zakonodavstvu nase drzave i bilo koje druge ne postoji, to je cist fasizam. Moze da steti nekom odredjenom pojedincu (ili vise njih), neka me tuzi i na sudu dokaze shodno vazecim zakonskim propisima da sam ga ostetio. Ako to uspe drage volje cu ga obestetiti, novcano ili kako god sud to bude odredio. Dakle, ne prosipaj demagogiju i kvazi-patriotizam, to vise ne pali.

No, vezano za ustav, Rastko njega ne krsi, jesi  li cuo za stavku slobode govora? To je ono sto Rastko dosledno koristi, i ima svako pravo na tako nesto. Krsenje ustava bi bilo da nam je on otcepio Kosovo, a u prilog otcepljenja moze svako izneti stav, to nema veze sa krsenjem ustava

Охохо види мангупа и двоструких стандарда гдје једно сматра слободом говора а друго фашизмом да
не говорим о глупости како сматраш да си ти компентентан као и твоја партија о процјени шта је штетно а шта је корисно за већину држављана Републике Србију па се тако и понашате.Мислиш да имате право
да помињете потребу признања КиМ и да тиме директно утичете на безбједносну ситуацију на територији гдје срби чине апсолутну већину.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 13:54:02 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
aj сад лепо постави цитат мог клеветања ...

Covece kakav citat oces, na svakom koraku ga nazivas siptarom. Isto kao da nekog Hrvata u Srbiji nazivas ustasom ili muslimana mudzahedinom. To su gadne etikete koje zna se veoma dobro na sta aludiraju i koga podsticu (naciste i fasiste), zato ne pravi se lud kad veoma dobro znas o cemu se radi. Neverovatno je koliko takvi kao ti pokusavaju da tumace jednostavnu stvar i prave se pametni. Ako zakon kaze NEMA DISKRIMINACIJE, zakon slobode govora ide u skladu s tim zakonom i to je jasno ko dan, NE PONISTAVA GA, dakle imas pravo na slobodu govora ali u skladi sa zakonom protiv diskriminacije. Samo ovde je moguce nazvati decka siptarom i posle tumaciti kako imas pravo na slobodu da izrazis misljenje, to pre svega i nije misljenje nego etiketiranje ("siptar" ne znaci nista samo po sebi tako da ne moze biti misljenje, no, ako se iznosi kao vrednosna kvalifikacija tek onda ima neko znacenje), a samo je kod nas moguce praviti se lud i traziti dlaku u jajetu. Zakon i ne treba da je apsolutno precizan, vec da postavi neki OKVIR ponasnja, a zdrav razum i logika su tu da ga postuju i sprovode. Ako se kaze nema diskriminacije onda je NEMA, kakvo crno tumacenje i izigravanje zakona. Jasno je ko dan da nemos nekog nazvati siptarom i pozivati se na zakon o slobodi govora. Ti onda ili ne znas sta je sloboda govora il' se pravis lud (sto je mnogo verovatnije u tvom slucaju).

@donwuchko
Koga ces ti bre tuci govnjivom motkom, fasisto? Od mene mos' jedino dobiti s tom motkom preko usta, nevaspitani stvore. A sta je interes ljudi stvar je percepcije, za mene su to zivot i buducnost - evropska unija i NATO. No, tvoje misljenje je tvoja stvar, ne ulazim u to.

@yetu
Mangupe, procitaj paziljivije i videces da te dve stvari nemaju dodirnih tacaka. Jedno je sloboda govora koja nikog ne ugrozava, a drugo je cista rasna i verska diskriminacija koja cak i fizicki ugrozava onoga kome je upucena. Ti mozes da tumacis kako to ugrozava opstu bezbednosnu situaciju ali to su floskule koje nemos' dokazati jer i nisu tacne. Ovo drugo se veoma lako dokazuje, dovoljno je procitati napisano, ili osvedociti izreceno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@yetu
Mangupe, procitaj paziljivije i videces da te dve stvari nemaju dodirnih tacaka. Jedno je sloboda govora koja nikog ne ugrozava, a drugo je cista rasna i verska diskriminacija koja cak i fizicki ugrozava onoga kome je upucena. Ti mozes da tumacis kako to ugrozava opstu bezbednosnu situaciju ali to su floskule koje nemos' dokazati jer i nisu tacne. Ovo drugo se veoma lako dokazuje, dovoljno je procitati napisano, ili osvedociti izreceno.

Е сада си засрао до краја.Срби нису нико и колико знам срби тренутно стање на КиМ сматрају
окупацијом територије која је наша а тумачења која долазе из странке по имену ЛДП-а и те како
утичу на безбједносну ситуацију.Флоскула прелази у реалну ситуацију или је за тебе "заболи ме
курац" мишљење српског народа не битно јер није у складу са ониме за шта се залаже Чеда. Smile
Мислиш да нисте анти-српски настројени? Smile Фино тумачење.........брилијантно нема шта. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
idemo ponovo...
@Devla,ja sam te lepo bio pitao nesto,a ti i mi jos nisi odgovorio..
@Devla,iako znam da si zadrti clan zadrte stranke,nisam mislio da ces bas podrzavati jednog siptara koji skandira frazeu koju je smislio OVK i koja slavi ubijanje i terorizam,a podsmeva se zrtvama,a jos manje da ces podrzati citiranje takve govnarije kao moto tvoje stranke,al,dobro...

Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 14:37:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
I bre kakvi ste ne pustate ni male Siptare da se igraju po netu. Morate i njih da razumete posto ti mali Siptari sede tako i smaraju se na plemenskom savezu po ceo dan dok peru noge piramidalno 6 kolena starijem poglavaru od 12 dece pradeda silni i normalno da covek krene da prsava od tolikog smrada stoljetnog.

Inace ako je klinac stvarno Tunis onda je decko ultra car, takva siva masa se retko srece treba to negovati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 15:10:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.