Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 11 mrtvih u teroristickom napadu u Parizu,odmazda za karikaturu muhameda  (Pročitano 50890 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ne misle isto svi kao ja ali ostavite i drugima pravo da ne misle isto kao i vi. Ono sto je za tebe "homofobija" ili neka slicna etiketa, za nekog drugog je glupost. Sto je za tebe primitivno, za nekog nije. Ono sto tebe vredja, nekog drugog ne i tako u krug. Ali, jasno je da se ove stvari eksploatisu u svrhu ostvarivanja odredjenih ciljeva.

Па то ја говорим...даш право и другима да не мисле као ти...убијање калашњиковима је баш супротно... Smile

Тебе на пример не вређа да говориш да су хомосексуалци болесни и продукт болесног друштва неког вређа...шта сад зато што то неког вређа ти немаш право то говорити...наравно да не...

Ко што ти имаш право то рећи има и други право рећи не то није тако...
Ko je taj koji ce nekom da kaze da Bog ne postoji?

Ко је тај који ће неком да каже да бог постоји? Smile
Ko je taj koji ce nekom da kaze da je religija sranje?

Ко је тај који ће неком да каже да религија није срање и да је добра? Smile

Niti sam vernik, niti sam ateista, ali pokojni "zajebanti" su se ocigledno malo zaneli u delenju "pravde"...

Eto, sad vise nece moci da urade ni karikaturu na svoj racun...kakva ironija.

Да изгледа да то твоје али оставите и другима право да исто као ви не важи у њиховом случају? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung GT-S7580
@ganderoleg

Твој пример је јадан и ту је само да би ме избацио из такта  Smile
Само што ја уопште нисам такав  Smile

Са друге стране пример ти је глуп, јер се овде ради о замишљеној личности, а ти си то превише персонализовао. Мислим да те је малчице понела и машта.  Smile Smile

Већина медија су говна која крше све моралне принципе. Мени су, на пример, неке ствари које се на нашим телевизијама пуштају много горе од карикатура Исуса, Мухамеда и других.

Ако можеш да ми преведеш слику. Да се и ја мало насмејем.

Citat
Притом још јасно пише да је "Куран срање".

Није ваљда, па то је ужасно Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Citat
Па то ја говорим...даш право и другима да не мисле као ти...убијање калашњиковима је баш супротно... Smile

Тебе на пример не вређа да говориш да су хомосексуалци болесни и продукт болесног друштва неког вређа...шта сад зато што то неког вређа ти немаш право то говорити...наравно да не...

Ко што ти имаш право то рећи има и други право рећи не то није тако...
Zar Francuska, kao saveznik SAD ne ubija Muslimane?
Nigde nisam rekao da su homoseksualci "bolesni produkt"! To si izmislio. Da, rekao sam da jedan broj ljudi (pre svega tinejdzera) postaje takav, usled propagande.
Citat
Ко је тај који ће неком да каже да бог постоји?
Stvar vere, stvari koje ne znamo ali su gospoda "zajbenati" dali sebi za pravo da lupetaju o onome o cemu ne znaju.
Citat
Ко је тај који ће неком да каже да религија није срање и да је добра?
Gospoda "zajebanti" su rekli da je islam sranje i da je religija uopste sranje.
Citat
Да изгледа да то твоје али оставите и другима право да исто као ви не важи у њиховом случају?
Te karikature nisu bile nikakvo iznosenje stava, vec direktno i pasivno agresivno podbadanje. Vulgarnosti i primitivizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
@ganderoleg

Твој пример је јадан и ту је само да би ме избацио из такта  Smile
Само што ја уопште нисам такав  Smile

Наравно да ниси, Мали Лазо.  Smile

Проблем са тобом је што још увек размишљаш као адолесцент.

Са друге стране пример ти је глуп, јер се овде ради о замишљеној личности, а ти си то превише персонализовао. Мислим да те је малчице понела и машта.  Smile Smile

Ко је замишљена личност?

Већина медија су говна која крше све моралне принципе.

Тачно тако, али онда нема шта да моралишу када се догађају овакве ствари.

Ако ти ништа није свето, што би се онда љутио што неком живот није светиња, или што неко слободу говора не сматра за светињу?

Суштина овде је лицемерје. Нажалост, исламисти јесу много тога, али лицемери нису, напротив веома су морално доследни и прилично отворени што се тиче намера. Кад кажем "морално" мислим на њихово схватање морала, која нема благе везе са европским и то је чест извор неспоразума.

« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 20:59:12 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Ко је замишљена личност?

Мухамед. Можда је нормалније да сам рекао измишљена.

Ја сам и даље у адолесценцији, не живи у заблуди. Ти ето имаш прилику да од мене направиш човека, ако је то могуће.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Ко је замишљена личност?

Мухамед. Можда је нормалније да сам рекао измишљена.

Пази за тебе је он измишљен, за муслимане није. Овде се ти ишчуђаваш како је могуће да неко верује у ствари у које ти не верујеш? Потпуни аутизам у размишљању... Smile

Добро, хајде тебе и твој резон још могу да схватим јер си клиња (ни ја нисам био ништа бољи), највероватније наложен и у фазону бунта и нихилизма, појачан небулозама са нета, али нажалост сличан резон имају и владе многих западних земаља, а они нису клиње.

Ја сам и даље у адолесценцији

Наравно да јеси.  Smile

Ти ето имаш прилику да од мене направиш човека, ако је то могуће.

Једино ти сам од себе можеш да направиш човека. А то опет зависи колико заиста желиш да постанеш човек.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Ок, онда. Дешава се...  Smile

Али зашто је добио шест година, када се ради о "уметничким слободама"?  Smile

Па и усташки стрип цртач Валтер Нојгенбауер, који је радио за Павелића је после рата радио за Тита, и био један од најјачих стрип цртача у СФРЈ. Додуше, он није робијао ни дана.  :chuckel

http://hr.wikipedia.org/wiki/Walter_Neugebauer

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B1%D0%B0

Ја мало знам о нацистичкој Немачкој али мислим да тамо није било баш ''уметничких слобода''... Smile

А зашто је добио шест година...па прошао је још повољно...код нас је колаборациониста одмах био стрељан...онда се поставља питање зашто су сви Немци у Европи протерани после Другог светског рата јер и то није баш у реду...и то је доста комплексно питање...

Што целу ствар чини још ироничнијом.  Smile

Јер оне земље које плачу над Чарлијем и над слободом новинарског изражавања, су управо обесиле уредника Штурмера управо и само због његовог новинарског изражавања.

А рецимо Алберта Шпера, министра индустрије у Рајху, у чијим фабрикама су радили до смрти робови из конц логора, су осудили на временску казну.

Али није било слободе новинарског изражавања у нацистичкој Немачкој...тако да не видим сукоб у томе што су ''земље које плачу над слободом новинарског изражавања'' обесиле уредника Штурмера...

И да ли су га баш обесили само због новинарског изражавања...Штурмер је основан још 1923. године у Вајмарској републици где је колико-толико било слободе новинарског изражавања...што га тада нису стрпали у затвор и обесили ако је због новинарског изражавања? Smile

Stvar vere, stvari koje ne znamo ali su gospoda "zajbenati" dali sebi za pravo da lupetaju o onome o cemu ne znaju.

Значи господа зајебанти у црквама и џамијама дају себи за право да лупетају о ономе о чему не знају? Smile

Gospoda "zajebanti" su rekli da je islam sranje i da je religija uopste sranje.

Господа зајебанти у црквама и џамија кажу да религија није срање и да свако ко не верује у њиховог бога иде у пакао. Шта ћемо с тим? Калашњиков? Smile

Te karikature nisu bile nikakvo iznosenje stava, vec direktno i pasivno agresivno podbadanje. Vulgarnosti i primitivizam.

Дозволи другима да не мисле као ти. Ја мислим да оне јесу изношење става. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
HTC One
@Lazo i ganderoleg, u poslednjim svojim komentarima obojica ste fejlovali.  Smile

Muhamed nije izmisljen, moze se debatovati o tome da li je bio prorok i da li je zapisao rec bozju... odnosno, moze se debatovati sa nekim ko zeli da gubi vreme na koncept onostranog i bozanskog.  Smile

Poenta - Bog/Alah bi bilo nesto oko cega se mozete sporiti da li je izmisljen ili ne, Muhamed je zapravo postojao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ја мало знам о нацистичкој Немачкој али мислим да тамо није било баш ''уметничких слобода''... Smile

Па било их је уколико си члан наци партије.  Smile

Али није било слободе новинарског изражавања у нацистичкој Немачкој...тако да не видим сукоб у томе што су ''земље које плачу над слободом новинарског изражавања'' обесиле уредника Штурмера...

Зато што уредник Штурмера није убио никога, нити је био на позицији да доноси одлуке о убијању некога. Обешен је искључиво због својих новина, где је омаловажавао Јевреје, тиме их дехуманизујући.
Али исто су радиле америчке новине спрам Јапанаца.

Током рата је владала цензура свуда, укључујући и западне земље, тако да не знам шта је проблем овде?

Требао је да буде обешен због текстова у својим новинама, и то баш од западних земаља које бране право на новинарско изражавање? То што није било слободе изражавања у наци Немачкој није разлог за убијање уредника листа у Немачкој, ма колико тај лик био антипатичан.

И да ли су га баш обесили само због новинарског изражавања...

Нажалост, да.

http://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Streicher

Citat
"... For his 25 years of speaking, writing and preaching hatred of the Jews, Streicher was widely known as 'Jew-Baiter Number One.' In his speeches and articles, week after week, month after month, he infected the German mind with the virus of anti-Semitism, and incited the German people to active persecution. ... Streicher's incitement to murder and extermination at the time when Jews in the East were being killed under the most horrible conditions clearly constitutes persecution on political and racial grounds in connection with war crimes, as defined by the Charter, and constitutes a crime against humanity.”

Штурмер је основан још 1923. године у Вајмарској републици где је колико-толико било слободе новинарског изражавања...што га тада нису стрпали у затвор и обесили ако је због новинарског изражавања?

Па био је тужен, прогоњен и хапшен и тада из истих разлога... Smile

« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 21:46:16 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung GT-S7580
Испричавам се, Ранере, у праву си  Smile
Знам разлику, мада обично кад кажем једно мислим на друго и тако у круг.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.