Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 11 mrtvih u teroristickom napadu u Parizu,odmazda za karikaturu muhameda  (Pročitano 50900 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Opet serijal Warez vs Kristal o homofobiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Zasto se koristi "homofobija"? : ))

Можда зато што не мисле сви исто као ти...али ти мислиш да је то политичка фразерина које не значи ништа...тако да не видим разлог зашто то користиш...

Осим ако си лицимер и имаш дупле стандарде... Smile

Него да видимо...

Пример слободе новинарства:

Пример говора мржње, за који следује смртна казна:

Пример слободе новинарства:

Пример говора мржње, за који следује смртна казна:

П.С

Ево једам комбо, и гејови и попови  Smile

Кад смо већ код попова, ево исто карикатуре из већ споменутог Der Sturmera:

Smile

Тај карикатуриста је још добро прошао...добио 6 година...ови добили метак... Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 19:54:04 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Можда зато што не мисле сви исто као ти...али ти мислиш да је то политичка фразерина које не значи ништа...тако да не видим разлог зашто то користиш...
Lepo si rekao "misle", dakle, podlozno je tumacenju.
Koristim da bih ukazao na apsurd. Jer, ako pocnemo tim putem, onda se pod "fobija" moze staviti bilo sta, sto nije "u skladu sa svime".
Naravno da je frazetina.
Citat
Осим ако си лицимер и имаш дупле стандарде... Smile
Nemam duple standarde, koristim njihovo oruzije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Тај карикатуриста је још добро прошао...добио 6 година...ови добили метак... Smile

Издавач Der Sturmera није добио метак, већ је обешен у Нирбергу, 1946. Пре суђења је премлаћен од америчких војника.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung GT-S7580
Citat: Кристални
Dobro, znaci i kada se objavi vest sa nekog drugog sajta, to takodje moze biti protumaceno kao krivicno delo? : )

Изгубио си се. Прочитај правилник и то је објашњено.

Citat: Варез
Зар то није измишљен термин, наметнута дијагноза која се покушава подметнути под исти ранг као клаустрофобија?

Smile Smile

Мени је то увек било јако кад некоме и није потребан саговорник да се би се расправљао.

@ganderoleg

И даље не контам каква су ти то поређења?
Слике које постављаш су увредљиве некој групи људи, али не позивају читаоца да убије ту групу људи или да их замрзи. А, неко ко чита Шарли је особа која је очигледно спремна на свакаве шале с обзиром да ударају по свим личностима и религијама.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Издавач Der Sturmera није добио метак, већ је обешен у Нирбергу, 1946. Пре суђења је премлаћен од америчких војника.  Smile

Добро...али кажем карикатуриста је добро прошао у поређењу са овим... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0

@ganderoleg

И даље не контам каква су ти то поређења?
Слике које постављаш су увредљиве некој групи људи, али не позивају читаоца да убије ту групу људи или да их замрзи. А, неко ко чита Шарли је особа која је очигледно спремна на свакаве шале с обзиром да ударају по свим личностима и религијама.

Не знам о чему то причаш Мали Лазо?

Па зар ово управо није позив на убијање?

Притом још јасно пише да је "Куран срање".

Са друге стране, нећеш ни на једном месту у наци новинама наћи позив за убијање Јевреја, већ само увреде, понижавање и исмејавање. Уосталом, нацисти су их убијали тајно у Пољској, управо да немачка јавност не би знала, и не би ни сазнали да нацисти нису изгубили рат. А те наци новине су тврдиле да су Јевреји опасност за цивилизован свет, да су против европских вредности, да праве срања свуда где се запате и сл. Звучи ли то познато?  Smile

А, неко ко чита Шарли је особа која је очигледно спремна на свакаве шале с обзиром да ударају по свим личностима и религијама.

Па и нацистичке новине су ударале по разним религијама, као што видимо и спрдале се са њима.

А можеш ли ми објаснити како је то у Француској забрањено јавно изношење верских симбола, али је дозвољено јавно исмејавање истих? Да ли је то нормално?

Ако је религија приватна ствар, како се то сада тврди на Западу, зар онда и исмејавање исте није онда такође приватна ствар?

Нажалост Лазо, и даље размишљаш као клиња. Није довољно извештити се у вицкастим порукама на нету, него је потребно стећи и нека животна искуства. Да је уместо оних карикатура Мухамеда твој ћале или кева, или цртеж на коме ти караш свог ћалета у педу (или он тебе), или где се каже за твоје родитеље да су измет, мислиш да ти не би био бесан и желео нешто гадно да му урадиш? Мислим да ја бих.  Smile

Сад, мене карикатуре Мухамеда лично не погађају, јер он мени, као и теби ништа не значи. Али значи муслиманима, којима је он већа светиња од родитеља, браће и сестара. Сад ти мислиш да пошто ти ниси религиозан и пошто имаш нихилистички и циничан став према свему, као и тај лист, да тако морају да размишљају и други људи?

П.С

Добро...али кажем карикатуриста је добро прошао у поређењу са овим... Smile

Ја не знам ко је био конкретни карикатуриста тих сличица, као ни ти. Стога обојица не можемо знати како је прошао, нити да ли је добро прошао. 

Али знам да је уредник тог листа завршио отприлике као и уредник Чарлија. Додуше, уредник Чарлија није пребијен пре него што је упуцан, и нису га убиле присталице демократије и слободе говора.  Smile

« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 20:42:49 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Ја не знам ко је био конкретни карикатуриста тих сличица, као ни ти. Стога обојица не можемо знати како је прошао, нити да ли је добро прошао. 

Зна се како се не зна има и потпис на свакој... Fips...

И зна се како је завршио, добио шест година и умро у 75. години 1975-е... Smile

Али знам да је уредник тог листа завршио отприлике као и уредник Чарлија. Додуше, уредник Чарлија није пребијен пре него што је упуцан, и нису га убиле присталице демократије и слободе говора.  Smile

Додуше није уредник Шарлија ишао ни на ники суд... Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 20:28:32 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Ne misle isto svi kao ja ali ostavite i drugima pravo da ne misle isto kao i vi. Ono sto je za tebe "homofobija" ili neka slicna etiketa, za nekog drugog je glupost. Sto je za tebe primitivno, za nekog nije. Ono sto tebe vredja, nekog drugog ne i tako u krug. Ali, jasno je da se ove stvari eksploatisu u svrhu ostvarivanja odredjenih ciljeva.

Ko je taj koji ce nekom da kaze da Bog ne postoji? Ko je taj koji ce nekom da kaze da je religija sranje? Niti sam vernik, niti sam ateista, ali pokojni "zajebanti" su se ocigledno malo zaneli u delenju "pravde"...

Eto, sad vise nece moci da urade ni karikaturu na svoj racun...kakva ironija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Зна се како се не зна има и потпис на свакој... Fips...

И зна се како је завршио, добио шест година и умро у 75. години 1975-е...

Ок, онда. Дешава се...  Smile

Али зашто је добио шест година, када се ради о "уметничким слободама"?  Smile

Па и усташки стрип цртач Валтер Нојгенбауер, који је радио за Павелића је после рата радио за Тита, и био један од најјачих стрип цртача у СФРЈ. Додуше, он није робијао ни дана.  :chuckel

http://hr.wikipedia.org/wiki/Walter_Neugebauer

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B1%D0%B0

Додуше није уредник Шарлија ишао ни на ники суд... Smile

Што целу ствар чини још ироничнијом.  Smile

Јер оне земље које плачу над Чарлијем и над слободом новинарског изражавања, су управо обесиле уредника Штурмера управо и само због његовог новинарског изражавања.

А рецимо Алберта Шпера, министра индустрије у Рајху, у чијим фабрикама су радили до смрти робови из конц логора, су осудили на временску казну.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.