Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 09:12:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 100 dana protesta  (Pročitano 10958 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Људи су радили и по 16 сати днено, сем недељом и понеким празником - али, није то суштина. По закону, следује ти 40 (+ могућих 8 прековремених) радних сати недељно. Дакле, 49. радни сат у недељи је противзаконит.

Sta da se radi...
Uvek mozes na biro...
Тако је. Увек можеш на биро. Можеш и да чекаш аутобус сат времена када је протест у току. Изађе му на исто.

Ne mozes... Jer protestvuju besposleni...
A ja def. sa temperaturom nemam nameru da cekam autobus toliko...
Da je mogao da prodje taksi, uzela bih ga... ali.. dzaba... nije mogao ni taksija...
Jedino da legnem na sred Kneza ili svratim do Urgentnog...  Smile

@Joco...

Zao mi je.. ne bih te vise zadrzavala... ti trenutno rintas, ne?  Smile
Rekla sam ti iks puta... nisi svestan svoje nesvesti...
Stalno urlas kako si ugrozen, a to je daleko od istine...
Tako da... govoriti tebi ili zidu.. isto je... nema razlike...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 10:48:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A ja def. sa temperaturom nemam nameru da cekam autobus toliko...
А зар не би требала и да не излазиш из куће ако си болесна осим код лекара а не и на посао..

Citat
Zao mi je.. ne bih te vise zadrzavala... ti trenutno rintas, ne?
Неринтам ја сам болестан и седим кући и не идем нигде.... Smile

Citat
Rekla sam ti iks puta... nisi svestan svoje nesvesti...
Ртко ко да и јесте свестан колико је несвестан

Citat
Tako da... govoriti tebi ili zidu.. isto je... nema razlike...
Има.Зид ћути а ја ти одговарам.И да знаш да је мени баш занимљив разговор са тобом.Имаш мој сказп па можеш ме углавном наћи негде око десте увече тад сам на нету.Сад је изузетак како што рече јел сам болестан и не радим.А могу те једном одвести да видиш где и шта ја радим
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Анеа, говорим о принципу - судећи по написаном, у реду је кад некога злоупотребљавају на послу, и то ти не смета. А ја не мислим тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
А зар не би требала и да не излазиш из куће ако си болесна осим код лекара а не и на посао..
Zdravstvena situacija moze tokom dana i da se promeni, ali bez obzira na moj zdravstveni bilten... nije poenta da se 45 minuta smrzavam na ulici... zar ne?
Sta da sam trudna?
Ili da me u obdanistu ceka malo dete?
Bolesnik kod kuce?
Sve su to zivotne situacije...

Citat
Неринтам ја сам болестан и седим кући и не идем нигде....

Ali.. vazno je da kukas... Wink
BTW. Negacija se pise odvojeno od glagola...

Citat
Има.Зид ћути а ја ти одговарам.И да знаш да је мени баш занимљив разговор са тобом.Имаш мој сказп па можеш ме углавном наћи негде око десте увече тад сам на нету.Сад је изузетак како што рече јел сам болестан и не радим.А могу те једном одвести да видиш где и шта ја радим

Ja se predvece odmaram ili spavam... Znas...to rade oni koji zaista rade... Wink

Анеа, говорим о принципу - судећи по написаном, у реду је кад некога злоупотребљавају на послу, и то ти не смета. А ја не мислим тако.

Problem je sto se kod nas ono sto je normalno u svetu tumaci kao zloupotreba...
Japanci po nekoliko godina ne koriste godisnji odmor...
Gde su oni, gde smo mi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Zdravstvena situacija moze tokom dana i da se promeni, ali bez obzira na moj zdravstveni bilten... nije poenta da se 45 minuta smrzavam na ulici... zar ne?
Uvek ali uvek kad je neko prisao kako kolima tako i bilo kako drugo i zatrazio pomoc od nas mi smo izlazili u susret.To je samo izguvor da protetsi smetaju samo zato jer krce saobracaj.Pa ulice po gradu su zatvorene i kad je Maraton,Rolerijada,sudar i milion nekih drugih stavri pa nikom nista.Takodje se zatvaraju i kad neko doje od nalogodavaca ove vleati..Tada to ne smeta a sad smetamo mi...

Citat
Sta da sam trudna?
Ili da me u obdanistu ceka malo dete?
Bolesnik kod kuce?
Sve su to zivotne situacije...
Sta bi bilo kad bi bilo.O tome su trebali pre da razmisljaju pre nego sto nesto urade.Za sve sto ti nije jasno obrati se Tadiciju kao i dacicu.Da njih nije bilo mi ne bi bili na ulicama

Citat
Ja se predvece odmaram ili spavam... Znas...to rade oni koji zaista rade...
Ja predvece pricam sa devojcicom koju ne vidjam po nedelju dana....Ja necu da sa,o ardim i spavam....Zato sto se ne odmaram sada sam bolestan

Citat
Problem je sto se kod nas ono sto je normalno u svetu tumaci kao zloupotreba...
Japanci po nekoliko godina ne koriste godisnji odmor...
Gde su oni, gde smo mi...
I obrnuto.Ono sto je kod njih normalno kod nes nije...A oni su tu gde jesu jer imaju dobru vlas sto kod nas nije slucaj...Taj jadnik radi bez odmora ali zna zata radi....Ja ne znam...Svakao iz drugih zemlja uzima ono sto njemu odgovara.tamo se puno radi ali tamo se puno i placa....Ja ovde radim kao crnac a placen sam kao belac.Ili radsim kao Japanaca a placen kao Srbin...Neka on meni plati ovo sto sam zaradio i neka meni da moja prava a ne samo obaveze....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ja nisam isla kolima. Ja idem gradskim prevozom.
A, to sto pustite poneka kola, ne znaci da ste bozanstva...
U.. je.. pustili ste hitnu pomoc...  Smile

Znaci... Tadic i Dacic su krivi zato sto je neko trudan, bolestan ili ima zivotne obaveze... u.. je... logika iz vrtica...  Smile

Pa, jbg... Joco.. zalim slucaj... Ako ti kukas sto ne mozes da vidjas svoju devojku, kako je tek onima koji ne mogu da dodju na vreme da vide svoju porodicu i prijatelje..
Kad si ti u pitanju, onda je grom i pakao... kad je neko drugi u pitanju... onda je to opravdani protest za slobodu... nije nego...
Dupli arsini...  Smile

Takodje... preporucujem ti da odes tamo gde tece med i mleko za radnike... ili za menadzere... pa cak i za vlasnike...
Bas me zanima gde ces stici...  Smile

Uostalom... ja sam ovde da bih izrazila svoje nezadovoljstvo i gadjenje zbog toga sto se svaki dan desava...
I da postavim pitanje... jos jednom... sto se ne setate po Kalemegdanu ili nekoj pesackoj zoni?  Smile

« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 11:17:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Znaci... Tadic i Dacic su krivi zato sto je neko trudan, bolestan ili ima zivotne obaveze... u.. je... logika iz vrtica...
Ne nego sto ih ne rasevaju

Citat
Uostalom... ja sam ovde da bih izrazila svoje nezadovoljstvo i gadjenje zbog toga sto se svaki dan desava...
Pa zato smo i mi na trgu

Citat
Pa, jbg... Joco.. zalim slucaj... Ako ti kukas sto ne mozes da vidjas svoju devojku, kako je tek onima koji ne mogu da dodju na vreme da vide svoju porodicu i prijatelje..
Ja nju ne vidjam zbog toga sto je sranje u drzvai a zao mi je svakoga kome je lose u ovoj zemlji pa tako i tebe.Ja tebe razumem i tvoj bes je opravdan ali usmeren na pogresnu adresu.Nismo mi krivi sto protestvujemo vec ono zbog kojih to radimo...Tako i ti svoj protets uperi protiv njih a ne nas....Meni je isto tako zao onih koji ne znaju gde su njihovi najmiliji i takodje mi je zo onih cije su ubice sada na slobodi dok se nasi ljudi salju u tamo neki Hag.Takodje mi je zo i ljudi koji su nastradali od onih koji sede u zgradi naseg Ministarstva.Zao mi je i tebe koja ne moze da se vratis normalno kuci kao ni svi drugi.Zao smi svih koji su taoci ove nase jadne i nikave vlasti.Zao mi je i Cavica koji je morao da ode iz ove zemlje kao i mnogi drugi koji odlze iz ove zemlje jer nevide nikakvu perspektivu.Zao mi je Urosa koji sedi ni kriv ni duzan u Zatvrou dok se ubica Ranka Pnaica slobodno seta nasim ulicama.Zao mi je i Rnka Panica,kao i Zorana Vujovica,zao mi je mog Zeta,zao mi je ljudi koji zive na KiM,CG,RS.E zbog svega toga ja setam.Ovaj protest je zbog tebe samo sto ti nisi svesna toga i ne razumes to.To tvoje dte ako ga budes imala,a nemas ga jer nemas uslove kao ni pravu priluk,treba da se skoluje treba da jede,treba da se obuce....A roditelji treba da imaju penziju,treba da se lece.....E za njih mi protestvujemo .....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
PA, kako Tadic i Dacic mogu da rese nekog trudnoce ili bolesti...  Smile

Sto se tice taoca, ja mislim da su gradjani Beograda, kao i gosti Beograda... taoci sacice... pa nemam reci to da opisem...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Svaka cast sto vi radite nesto za Srbiju, nema ko drugi da nije vas. Svaka vam cast i sto je moj komsija pre neki dan isao do kuce 2 sata vec nacet gripom, po onom ludackom vetru i hladnoci, eno ga sad, ne moze vec 2 dana iz kreveta da ustane koliko mu je lose. Njegovi roditelji, on sam, naravno i cela Srbija su vam vecito zahvalni zbog toga  Smile  Smile
Evo ja sebe smatram Srbinom, i preklinjem vas, hvala vam na ovome sto ste se botili za mene i ostale Srbe do sad, nemojte vise molim vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
SonyEricsson k310i
Citat
PA, kako Tadic i Dacic mogu da rese nekog trudnoce ili bolesti...
Mogu da rese probleme onih koji su u trudnoci kao i onima koji su bolesni...Sada ispade da smo samo mi jedini problem u Srbiji.Evo ako ce se nesto resiti time da mene nema ja cu se ubiti  Smile Daj Anea uozbilji se znas ti na sta ja mislim i na koje probleme.Nismo mi jedini problem ove drzve.Vlasti jesmo i to znam ali drzave ne  Smile

Citat
Sto se tice taoca, ja mislim da su gradjani Beograda, kao i gosti Beograda... taoci sacice... pa nemam reci to da opisem...
Da znas.Nema te rece koja moze opistai one koji prstavlju nasu zemlju kao i naseg gradonacelnika.Neki su ga nazivali tajkunom ali on je meni gori od toga.Ni ja nemam reci da ih opisem

Citat
Evo ja sebe smatram Srbinom, i preklinjem vas, hvala vam na ovome sto ste se botili za mene i ostale Srbe do sad, nemojte vise molim vas.
Kazi to Tadicu a ne meni.On nas je naveo da izadjemo na Ulicu
Citat
Svaka vam cast i sto je moj komsija pre neki dan isao do kuce 2 sata vec nacet gripom, po onom ludackom vetru i hladnoci, eno ga sad, ne moze vec 2 dana iz kreveta da ustane koliko mu je lose.
A gde je on isao tako bolestan.Ako je kod lekara pitaj ga kako se proveop tamo i jel dobio recepte i za koje lekove.A ako nje kod lekara pitaj ga gde je bio tako bolestan.Ne rzumem zasto ljudi idu bolesni po ovom vremenu bilo gde  Smile Zar nema neko mladji da ode do prodavnice,po novine i sl. vec moraju oni sami jadni bolesni da idu.A kako nikome ne smeta sto oni jadni i bolesni ljudi cekaju 2 sata penziju ispred posti jer se plase da je nece biti.Kako vam to ne smeta...A kako sad se vadite na te stare a kazete da kod nas ima i tih starih.Kako njima nije ladno... Smile  I jel imate neki drugi iygovor osim onoga koji su nasli ovi sa U92?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 09:12:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.