Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:32:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 100 dana protesta  (Pročitano 11178 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Da su vase "ideje" normalne, ljudi bi vam sam Smile prilazili
A na osnovu cega oni to da znaju...Po cemu oni da znajui zasta mi protestvujemo kad mediji lazu o tome...Setise Slobe...Ovi su jos gori..Borio sam se protiv njega tako da znam Smile

Citat
Kad si ti mogao da cujes 90-ih na RTS-u bilo sta o protestima u Bg-u? Nikad.
Zato je i trebalo tolioko vremena da prodje pa da se smeni.Tako ce i sad sa ovima

Citat
Mediji su sada daleko objektivniji,
Kako da nisu Smile Nije nas 30 vec mnogo vise.To se videlo na mitingu kada je ubijen Ranko Panic.Tada je policija uradila svoj posao i zaplasila narod kao sto non stop radi.

Da dodam smao da ja imam devojku koju sam upoznao na protestu  Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 20:23:43 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Da su vase "ideje" normalne

Ајде мајсторе шта фали њиховим идејама? Или ти априори узимаш за зло све везано за антиглобализам и проСРБ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i

Da su vase "ideje" normalne

Ne uzima on vec oni koji ga uce.Novi Gebels

Ako dobro sulaste njihove vesti mozete cuti da se oni direktno bore protiv nacionalizma...To jest protiv Srba u Srbiji...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Joco
Sta ce vam mediji? Da su vase "ideje" normalne, ljudi bi vam sami prilazili  Smile To je uvek tako bilo.
Kad si ti mogao da cujes 90-ih na RTS-u bilo sta o protestima u Bg-u? Nikad.
Mediji su sada daleko objektivniji, a to sto vama tridesetorici, po ovoj zimi Smile niko ne poklanja paznju, znaci da treba da nadjete neke trebe, a ne da drkate ljude po ovoj guzvi  Smile
Objektivniji su al u qrcu. Sad su samo malo sofisticiraniji, a samim tim i opasniji. Slobini propagandisti su bili smešno providni, a danas se to radi malo finije. 90ih su bile sankcije, penzioneri prevrtali po kontejnerima, tako da je bilo i lakše mobilisati ljude. Danas se podigne kreda, gurne u socijalne i penzione fondove, marva ima šta da jede i milina. Još kad se setimo da se hrane u Delti, još veća milina .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Протест - дан 120. - 18.11. 2008

Сто двадесетог дана антирежимских протеста колона демонстраната отишла је до зграде МУП у улици Кнеза Милоша како би захтевали од министра полиције Ивице Дачића да саопшти имена убица Ранка Панића. Иако је обећавао брзу истраги ни после више од три месеца од смрти Панића нису откривена имена полицајаца који су му нанели смртоносне повреде током митинга Српски сабор 29. јула 2008.

У среду 19. октобра демонстранти ће прошетати до канцеларије председника Србије Бориса Тадића и зграде Скупштине Србије како би протествовали против намере режима да легализује окупацију Косова и Метохије од стране ЕУ кроз признавање окупационе мисије Еулекс. Иначе овим ће антирежимски протест 2008 постати најдужи свакодневни протест у историји Србије и по трању је престигао студентски протест из 1996-1997. Ово само показује колико су грађани Србије незадовољни режимо Бориса Тадића и Ивице Дачића када протествују скоро четири месеца а протест ће се наставити све до испуњења захтева.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ако смем љубазно да упитам, шта то Анеа има против тог скупа?

ал сам ово срочио....

Smeta mi to sto nas silujete svaki dan... ali bukvalno...
Sacica zaludjenika ili entuzijasta, vec po izboru... vec 4 meseca mi ne dozvoljava da normalno dodjem kuci...
Bez obzira da li je sunce, kisa, toplo, hladno, da li sam zdrava ili bolesna, ja moram da cekam dok se frajle sa hladnim trajnama i junaci sa coska ne prosetaju po centru grada...
Juce sam bila posebno protiv jer mi nije bilo dobro, citava Kneza Milosa je bila je blokirana, nije bilo ni taksija, a prevoz sam cekala 45 minuta...
Pa... iskreno... briga me za vase ideje... setajte se po Kalemegdanu koliko hocete...
A policija vas cuva... jedan automobil ispred, drugi iza... verovatno da vas ne bi izgazili  jer su svima preko glave ti vasi performansi...
Sto se ne setate plocnikom? Dovoljno je sirok.. Ne.. 30 tukana razvuce transparent i zauzme 5 traka...  Smile

I molim... bez kukanja... ti si administrator... ovo govorim kao ljudsko bice kome je dosta mrcvarenja...  Smile
I nisam jedina...

Citat
Nije nas 30 vec mnogo vise
Prosli ste pored mene... eto.. bicu darezljiva... svih 40...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 09:35:29 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Smeta mi to sto nas silujete svaki dan... ali bukvalno...
A ne smeta ti sto nas Tadici siluje svaki dan?

Citat
Sacica zaludjenika ili entuzijasta, vec po izboru... vec 4 meseca mi ne dozvoljava da normalno dodjem kuci...
Nije nego Smile Ala ti je izgovor
Citat

Citat
Prosli ste pored mene... eto.. bicu darezljiva... svih 40...
A hoces da kazez da oni sdudenti nisu sa nama,rezeristi,navijaci...To sve kad saberese ima nas vise od 40 a to se videlo na onom velikom skupu gde je ubijen Rankao Panic.I nije mi jasno kako ti ne zmeta ova vlast i sve sto se desav u Srbiji a smetamo ti mi... Smile
Juce sam bila posebno protiv jer mi nije bilo dobro, citava Kneza Milosa je bila je blokirana, nije bilo ni taksija, a prevoz sam cekala 45 minuta...
I ja ujutru u 7 sati isto tako cekam autobus i uvek je zastoj na Mostaru a tad nisu sprotesti...Guzva je uvek a ne samo kad su protetsi.Zalosno je to sto neki svoje neuspehe i razlog za svoje gluposti pebacuju na druge...
Citat

A policija vas cuva... jedan automobil ispred, drugi iza... verovatno da vas ne bi izgazili  jer su svima preko glave ti vasi performansi...
Nije bas tako....Ne cuvaju nas od svih vec od nekih budala koji bi voileli da ans ovakvih nema u Srbiji...
Citat
I molim... bez kukanja... ti si administrator... ovo govorim kao ljudsko bice kome je dosta mrcvarenja...
Takodje

Citat
I nisam jedina...
I nisi.I meni je dosta da nas ovaja jadna vlast mrcvari a razlog za sve to nalazi u drugima
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
A ne smeta ti sto nas Tadici siluje svaki dan?

U.. je... ala si mi rekao..

Citat
Nije nego  Ala ti je izgovor

Pa, da... nisam ja besposlena, ni na socijalnoj pomoci da mogu svaki dan da se seckam...

Citat
I ja ujutru u 7 sati isto tako cekam autobus i uvek je zastoj na Mostaru a tad nisu sprotesti...Guzva je uvek a ne samo kad su protetsi.Zalosno je to sto neki svoje neuspehe i razlog za svoje gluposti pebacuju na druge...

Kako ja ne cekam... a.. da.. krenem ranije na posao...  Smile
U.. je.. problem je ustati pola sata ranije...
Plus svaki dan putujem 50km...  Smile

Citat
Nije bas tako....Ne cuvaju nas od svih vec od nekih budala koji bi voileli da ans ovakvih nema u Srbiji...

Gde mogu da se potpisem... Evo.. ja cu da budem ta budala...

Citat
I nisi.I meni je dosta da nas ovaja jadna vlast mrcvari a razlog za sve to nalazi u drugima

Uf... uf...  Smile
Videla zaba da se konj potkiva pa i sama digla nogu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pa, da... nisam ja besposlena, ni na socijalnoj pomoci da mogu svaki dan da se seckam..
Ali zato mozes da visis na internetu..A ja se sckam polse posla sa svojm devojcicom.Ceo dan rintam ko stoka a ne znam za sta....Radim velike objekte gde se vrte milioni a za mene nema devnica da se isplati...Sato ja lepo odem posle posla da setam....

Citat
Kako ja ne cekam... a.. da.. krenem ranije na posao...
A jel smo zato krivi mi koji setamo...

Citat
U.. je.. problem je ustati pola sata ranije...
Meni jeste.Tebi mozda i nije ali meni jeste jer ne radim ni malo lak posao....

Citat
Plus svaki dan putujem 50km...
A pesacim 5km......
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Joco... ti si i dalje nesvestan svoje nesvesti...
Srecom... ide vreme gripe, tako da ce se i broj ucesnika opasno prorediti...

Citat
Ali zato mozes da visis na internetu..A ja se sckam polse posla sa svojm devojcicom.Ceo dan rintam ko stoka a ne znam za sta....Radim velike objekte gde se vrte milioni a za mene nema devnica da se isplati...Sato ja lepo odem posle posla da setam....

Jedna rec: obrazovanje Wink
U ovoj zemlji je jos uvek besplatno.

Citat
A jel smo zato krivi mi koji setamo...
Kriva je gradska vlast jer renovira tramvajsku mrezu, ali i to je da se tvoje dupe ne bili previse klatilo u tramvaju..

Citat
Meni jeste.Tebi mozda i nije ali meni jeste jer ne radim ni malo lak posao....

RAnije na spavanje...
Kad radim od 7, ja ustajem u 5... putujem sat vremena... dolazim kuci oko 5 i u 9 na spavanje...
Ko je tebi kriv sto si neorganizovan i razmazen...

Citat
A pesacim 5km......

I ja 3km... uglavnom uzbrdo...

« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 10:15:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:32:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.