Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:39:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 100 dana protesta  (Pročitano 11160 puta)
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Izvinite,ali nisam upućen jer me mnogo zanimaju Nobel Prizeovi i ostalo,pa ni ne znam koji je plan Euleksa? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Eto pregledao sam slike.

Na koji način će bakljada pomoći napaćenom srpskom narodu?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k310i
Citat
На који начин..Па послушај песму која иде уз ту пакљаду.Та бакљада је симбол тог напаћеног народа..Неће му помоћи ни нова година па је славе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
На који начин..Па послушај песму која иде уз ту пакљаду.Та бакљада је симбол тог напаћеног народа..Неће му помоћи ни нова година па је славе...

Ali Novu godinu ne slave u ime srpskog naroda..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Da,to si u pravu jel Srbi i ne slave novu godinu...A sta napaceni narod ima ama bas od bilo cega sto neko radi.Postavlja se pitanje sta ovaj narod ima od bilocega sto neko u njegovo ime radi...Sta ovaj napaceni narod ima od toga sto je neko izvrljao platno na kome su se nalazila imena mrtvih?Sta ovaj napaceni narod ima od toga,A sta imamo od tofa sto pisemo ta imena?Pa secanje na srtve nato fasista
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Da,to si u pravu jel Srbi i ne slave novu godinu...A sta napaceni narod ima ama bas od bilo cega sto neko radi.Postavlja se pitanje sta ovaj narod ima od bilocega sto neko u njegovo ime radi...Sta ovaj napaceni narod ima od toga sto je neko izvrljao platno na kome su se nalazila imena mrtvih?Sta ovaj napaceni narod ima od toga,A sta imamo od tofa sto pisemo ta imena?Pa secanje na srtve nato fasista

Nesto jako malo Srba onda ima u ovoj zemlji ako Srbi ne slave Novu godinu..
Ako stvarno hocete da pomognete nekome, prekinite sa tim glupiranjem i blokiranjem grada.. ljudi trebaju da stignu na posao, kuci, do bolnice... a nikakve koristi od toga.. ili se bar skupljajte na Kalisu, gde necete smetati normalnim ljudima..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Nesto jako malo Srba onda ima u ovoj zemlji ako Srbi ne slave Novu godinu..
Da i ima ih jako malo.Mislim jako malo onih pravih istinskih Srba

Citat
Ako stvarno hocete da pomognete nekome, prekinite sa tim glupiranjem i blokiranjem grada..
Daj predlog...
Citat
ljudi trebaju da stignu na posao, kuci, do bolnice... a nikakve koristi od toga..
Koji ljudi?Ja ne vidim da se neko na nas ljuti i buni dok protestvujemo.Da je to tako odavno bi ovi protesti satali..Ceda i companija su protestvoavli 70 i nesto dana uz pomoc i podrsku zapada i jos su imali medije.A mi 102 dana bez svega toga.Brate za mene je to uspeh.Pa neka smo mi i najgori debili ali sto dana i niko nista ne govori o nama.A danas je doslo do malog ekcesa,Neko kome nije stalo do umrlih je izvrlao platno na ocigled policije.Policija naravno nije ni mrdnula jel smo u pitanju mi.Da se to kojim slucajem desliko kuckama u crnom e to bi na svim medijama bilo,Ovako nikim nista.Ili ne daj boze da smo mi odreagovali i prebili ga.Kuku na lele nama

Policja kaze da nije njihovo da brine o nama vec mi treba smi o sebi da se brinemo.Vise puta sam pitao sta da radimo ali nije bilo odgovora

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

raspadanje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N97
Videh onu zastavu ,Srbija i Rusija...Osvestite se ljudi , Rusi vole nas samo iz koristi , kao i mi njih...Nazalost , ali danasnji svet se vrti samo radi koristi,nema tu ljubav.U Crnoj gori oni grade most prijateljstva u Podgorici , a ne u Srbijii...U takvoj situaciji mi je drazi neprijatelj , nego lazni brat , jer znam na cemu sam...Pametni ljudi drze svoje neprijatelje blizu sebe , jer tako znaju svaki njihov korak unapred Wink
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 21:44:41 od djama »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Неко је на овом форуму рекао (можда ја можда неко други): "У политици нема пријатеља, само интерес."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

raspadanje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N97
"Moja ideologija je Novac"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:39:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.