Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 11:59:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 najružnije obučenih srpkinja  (Pročitano 2089 puta)
01. Dec 2007, 23:48:17
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
10 najružnije obučenih srpkinja

Ne znači da žena lošeg izgleda nema personaliti, nego u modernom svetu ona nema stilistu, ili ima pogrešnog, ili je zaljubljena u modne brendove

U modernom svetu cene se žene koje imaju personaliti, šta god to značilo. A kažu da je to sadržano, između ostalog, i u načinu oblačenja, frizuri, šminkanju i kubikaži silikona.

Stoga je Pressov žiri izabrao deset najružnije obučenih žena u Srbiji. Žiri su predstavljali Nenad Marjanović, fotograf, Perica Gunjić, glodur „Plejboja" i tri ličnosti iz sveta mode koje su želele da ostanu anonimne, jer u Srbiji niko ne želi da se zamera mušterijama. Ako je car go, ne znači da nema personaliti. Ali nema stilistu ili ima pogrešnog, a strašno je zaljubljen u brendove. To niko ne sme da mu prizna. A uvek ima izuzetaka.

Gunjić domaću vrstu nafrakanosti i namontiranosti, koja se prodaje za stil, smatra napadom na ljudsku inteligenciju.

- U estradnom svetu postoji čitava populacija koja beži od „seljačkog" u loše imitiranje svetskih trendova. Ali tu nešto ne štima, kao ni ti „svetski trendovi". Idu razgolićene po žurkama, a kad ih pitaš da se slikaju gole, odmah izvale: „Ja idem u crkvu". U crkvu pak ulaze kao da su se prethodno slikale u porno studiju - kaže Gunjić koji se gnuša brendirane ružnoće.

Fotograf Nenad Marjanović kaže da u ružno obučene žene ubraja „sve one što im umesto gaća vire tange kao da glume u crnačkim filmovima".

Ovaj izbor nema za cilj da nekog uvredi, već samo da ukaže caru da mu je potrebno novo odelo.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ

Zvali su je samozvani umetnik, jer tako izgleda, pa se preselila u politiku. Ipak, i u Skupštinu ulazi u crnim mrežastim čarapama, jer iza nje najčvršće stoji reklama za čarape „Udarnik" i mini suknja, da se vide čarape. Stručnjaci tvrde da je u modnom smislu za nju vreme stalo. U seriji „Bolji život".

DARA BUBAMARA

Zameraju joj frizuru isečenu na „nošu", a ona smatra da uz nju dobro idu torbe „luj viton". Nosi „kavali" farmerke i sat „roleks" od zlata i platine. Voli da učestvuje na humanitarnim akcijama za devojčice, jer to što ona nosi može svaka da obuče. A još je i brendirano.

JELENA KARLEUŠA

Zovu je Svraka jer na sebe stavlja sve što sija, a pri tom veruje - ako je nešto skupo da isto toliko sija. Ekstremno je opterećena kubikažom silikona, i zato za sebe kaže da je drugačija. Ponekad zaboravlja da obuče veš jer je svoje tange „roberto kavali" prodala na humanitarnoj aukciji.

LEA KIŠ

U poznim godinama postala i promoter italijanske garderobe „don ferari", pa je zaključila da je naopaka. Prvo je postala novinar, pa manekenka. Kaže da se zaljubljuje u životinje, cveće i ljude, jer je ne fasciniraju haljine. Tvrdi da se ponekad oseća kao Alisa u zemlji čuda. Tako i izgleda.

VIKI MILJKOVIĆ

Iskreno voli svoj izgled, a spot „Koka-kola, marlboro, suzuki" gleda sa posebnim sjajem u očima iako je u njemu jahala konje, muzla kravu i hranila kokoške. To se zove nostalgija. Smatra da je na estradi među prvima.Njenu sliku je kafanskim nožem u jednom narodnjačkom časopisu isekla Dara Bubamara.

NATAŠA JOVANOVIĆ

Nataša Jovanović smatra da treba primeniti poslovnik o radu Skupštine, koji nalaže „pristojno ponašanje i oblačenje, a poslanici treba da budu uredni i čisti", da je pljuvanje, vređanje i prebijanje kolega iz suparničkog tabora stvar stila i vaspitanja, ali niko ne sme u Skupštinu bez kravate. Ona nosi rombove od šetlanda.

ISIDORA BJELICA

Indijanci bi je zvali Saksija Koja Hoda. Nosi samo ružno, a njeno ružno nekad može da se doživi kao kemp. Kad ne pretera. Odeću bira brzinom kojoj nedostaju kompleksi, a šešir po obliku i veličini. Nekad šeširom obara rasvetu u TV studiju. Zovu je Šeširnata.

INDIRA RADIĆ

Zovu je Frizura lava sa odećom tigra ili bosanska Šakira. Onda je stanjila i skratila kosu, ali je za svaki slučaj kupila staru frizuru od vlasuljara iz Narodnog pozorišta. Jedino on ume da je napravi. Tvrdi da je njenu frizuru nosila Madona godinu dana. Čuvena je po pesmi „Meni nema pomoći..."

NEDA UKRADEN

Kažu da je njen estradni neukus ostao kao bradavica stare Jugoslavije. Ona tvrdi da uživa u modi. I da uči iz kritike, ali samo kad je stručna. U protivnom je smatra pohvalom. Kaže da je bezveze što su sve devojke isto obučene, jer je to „na neki način" borba protiv individualnosti. Zato čita modne časopise.

OLJA KARLEUŠA

Peva opasnu pesmu koja muškarce pogađa u srce: „Moj brushalter me steže kao malter". Tvrdi da mora da izgleda tip-top, jer je odrasla na beogradskoj kaldrmi, pa zna od koga i od čega treba da se čuva. Voli da bude u društvu vukova, jer „ko se sa vrapcima druži, vrabac i ostane". Zato izgleda kao vuk. Sa kaldrme.

SANJA M. TOMIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 11:59:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.