Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:15:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 najčešćih zabluda o liberalizmu:  (Pročitano 19748 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
dobar bi bio izraz i "sektašu", "sledbeniče", "mediokritetu"...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Да, толика сте претња за ДСС да морају да вам саботирају скупове. Smile

Po zadnjim istrazivanjima imamo vise % od vas. Smile

Кога? Ја нисам никад рекао кога подржавам. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
zašto bi iko njima sabotirao skup ? minornoj grupaciji, koja neće ni smeti da izađe samostalno na izbore ?!

je li, k....vlade, a kako se ne zapitaš, kako to da tvoje božanstvo, čedomor, od klošara-studenta,postade vlasnik vile na Dedinju ?! Toliko je pozivao da se ide na Dedinje na demonstracijama devedesetih, da je na kraju i otišao, samo je zaboravio one hiljade demonstranata iza sebe. Jbt pa jel on bezgrešan kao papa ?!

a to, koliko vi jadnici imate, to jedva čekam da vidim...

inače, znam dva lika iz vašeg opštinskog odbora NBGD, dobri momci, ali glupi k'o točak...

Ne znam otkud ti da je bio klosar, kad sam citao da su mu i otac i majka bili ekonomisti, a on je poceo studirati ekonomiju pa se prebacio na dramaturgiju. Iz sasvim boljestojece porodice je moglo bi se reci. To kako se oblacio mu je verovatno bio neki licni imidz, ne i socijalni status. A i vec je milion puta ponovio da je to "zgrada" u kojoj postoje cetiri stana od kojih jedan on zakupljuje. Dzip je dobio na koriscenje od Vladimira Popovica (jednog od osnivaca LDP, i coveka koji je uz gospodina Jovanovica bio glavni za kampanju DOS kada je trebalo rusiti Milosvica). Sve ostalo je suvisno, pogledaj sta drugi politicari imaju i kako to objasnjavaju. Odakle Nikolicu pare da osnuje novu stranku i istog trena organizuje onakvu propagandu i kapanju po svim televizijskim stanicama? Kojim parama? "On je covek iz naroda koji deli sudbinu tog istog naroda"? Izgleda da deli sve osim materijalnog stanja.

а ти се замисли зашто ти ја сваки пут набацим оно "имбецилу" и "без увреде"....прочепркај мало по својим постовима па ћеш сконтати

Znam na sta mislis, ali ja sam to jednom rekao i govorio sam uopsteno, ne tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
i to je tebi objašnjenje ?!?!?

jel moguće da si tolika budala ?!

mama i tata su mu bili ekonomisti, pa on ima da ostavi po par hiljada evra u Bossu, jer to mu je sadašnji imidž,pa da plati bocu vina ČETIRI hiljade evra !!! Pa da non-stop bude okružen sa najmanje tri gorile ! A jel znaš kolika je dnevnica samo jednog ?!

ne razumem, jel moguće da ste svi vi, koliko vas ima (malo, hvala Bogu) toliko glupi da verujete u to ?!
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ko je glup ne znam, ali ko ima sve pogresne podatke ocigledno je. Obezbedjenje koje ga cuva je policijsko, to je i Dacic potvrdio u jednoj emisiji, tako da ih NE PLACA. A ove podatke za vino si dobio od lika koji je isteran iz LDP-a. Sledeci put kada nekog optuzujes iznesi makar nekakve dokaze koji ce potkrepiti to sto govoris, a ne da osipas paljbu bez ijednog dokaza. Ova Srbija je i tako prepuna tracarenja i ogovaranja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Citat
to je i Dacic potvrdio u jednoj emisiji

драго ми је што верујеш председнику спс-а Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2010, 13:36:10 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
na ovom forumu se vidi koliko ima tvojih istomišljenika, tako da bih ti ja savetovao da se povučeš, jer nema svrhe. nikoga ti ovde nećeš ubediti, mogao bi možda neku duševno bolesnu osobu, ali oni obično ne koriste internet. (mada ima par onih na sex podforumu, probaj tamo)

a koliko je tačna informacija čoveka, koji je neposredno pre ubistva onog Francuza večerao sa jednim od vođa navijača u restoranu, to neću ni da komentarišem. i to sa jednim od gorih, sa debelim dosijeom.

« Poslednja izmena: 07. Apr 2010, 15:20:45 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat

Ne verujem inace, ali ovo mu ne ide u prilog jer su LDP i SPS zestoki oponenti, tako da verujem, ali samo to, nista drugo. Nije da je on hteo to istaci, nego je pitanje voditelja bilo suvise direktno da bi ga eskivirao. Smile

@Dulac, nemoj ti da se bavis sa mnom nego bolje gledaj sebe. Pusti ti sta cu ja i kako cu. Ja zastupam stavove za koje mislim da su ispravni, a cilj mi nije da ikoga ubedjujem, taman posla. Zdravo je cuti razlicita misljenja. Na sta bi licilo kad bismo svi poceli da ga tupimo kao yetyou i lepibora?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
џабе се извлачиш...признај да ти је дачић идол Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat

Ne verujem inace, ali ovo mu ne ide u prilog jer su LDP i SPS zestoki oponenti, tako da verujem, ali samo to, nista drugo. Nije da je on hteo to istaci, nego je pitanje voditelja bilo suvise direktno da bi ga eskivirao. Smile

@Dulac, nemoj ti da se bavis sa mnom nego bolje gledaj sebe. Pusti ti sta cu ja i kako cu. Ja zastupam stavove za koje mislim da su ispravni, a cilj mi nije da ikoga ubedjujem, taman posla. Zdravo je cuti razlicita misljenja. Na sta bi licilo kad bismo svi poceli da ga tupimo kao yetyou i lepibora?

pa zašto onda ne bi dali priliku i satanistima ili pedofilima da se izjasne ?!?!
pošto vi spadate u istu kategoriju po meni.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:15:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.