Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:43:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 najčešćih zabluda o liberalizmu:  (Pročitano 19713 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Јавно потенцирање забране дјеловања неких организација има облике фашизма;

Ne ukoliko su te organizacije i same fasisticke. Prvo naucite sta je to sloboda, pa tek onda diskutujte o njoj. Nije sloboda da mozes ubiti coveka i ne biti kaznjen za to. Pravo na slobodu je u onolikoj meri u kolikoj ne ugrozavas isto pravo drugog. Npr. doticne organizacije ugrozavaju pravo gej populacije na javno okupljanje fizickim pretnjama i napadima, stoga je normalno traziti njihovu zabranu.

Исто то ви радите њима.

На крају крајева ко сте ВИ да некога прогласујете фашистом уколико у програму те странке,партије,
удружења или групације фашизам није представљен као идеја.
Тумачите појмове,стављате некоме атрибут фашистичка па према томе дјелујете фашистички и с тога треба по истом принципу забранити и вама рад. Smile

Koje tumacenje? Ako pred najavu gej parade doticne organizacije salju otvorene pretnje nasiljem i smrcu, o kakvom ti tumacenju onda? Treba covek biti lud pa ne tumaciti takve stvari. Mozes se ti skrivati iza nekih formi idealizma kakav nigde ne postoji, ali ako neko javno poziva na linc i te kako bi ga trebalo zabraniti i kazniti. Tacka.

Да ли ви СНП 1389 називате фашистичком организацијом? Smile

Ne nazivam ih ni ovom ni onom, bas me briga za termine i kvalifikacije. Svaka organizacija koja poziva na javno nasilje i maltretira bilo koga MORA SE ZABRANITI. To je ljudski i civilizacijski.

Citat
Е сада везано за моје да сте анти-српска усташка организација.

Да ли сте се огласили против мађарских нациста који се јавно истичу као фашисти? Smile
Да ли сте се огласили против вехабистичког покрета у санџаку? Smile
Да ли се оглашавате против шиптарских терориста из Прешева или Бујановца? Smile

1. Da li su ti "madjarski nacisti" pozivali na javno nasilje? Slali pretnje smrcu i sl? I kako se zove njihova organizacija? (nisam upucen u to)
2. Isto pitanje kao i za prvo.
3. To i nije nikakva organizacija.

Citat
Моја претпоставка је да су чланови ЛДП 90% не срби,комунисти,фашисти,педери,наркомани
или у најблажем облику полутани који су остали са једним родитељем који је извршио утицај
за то анти-српско дјеловање.

Tvoje pretpostavke su definitivno jako pametne.

Citat
Што се тиче позивања на насиље дефинитивно нисте нормалне особе.
Пола тих политичара са запада чији сте "фан"-ови позивају сваки дан на насиље и то на
најгоре облике насиља од бомбардовања па до убиства цивила ради успостављања свога
политичког утицаја.
Вјероватно се залажете и да могу усвајати дјецу како би имали "младо месо" за своје животињске нагоне. Smile

Svako ko poziva na nasilje kao nasilje je za svaku osudu. No, mi se nemamo sta baviti nasiljem bilo gde osim kod nas. Cak i da je tacno to sto kazes (a svak normalan vidi da nije), to ne daje nikakav legitimitet ovom nasilju o kom ja govorim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јавно потенцирање забране дјеловања неких организација има облике фашизма;

Ne ukoliko su te organizacije i same fasisticke. Prvo naucite sta je to sloboda, pa tek onda diskutujte o njoj. Nije sloboda da mozes ubiti coveka i ne biti kaznjen za to. Pravo na slobodu je u onolikoj meri u kolikoj ne ugrozavas isto pravo drugog. Npr. doticne organizacije ugrozavaju pravo gej populacije na javno okupljanje fizickim pretnjama i napadima, stoga je normalno traziti njihovu zabranu.

Исто то ви радите њима.

На крају крајева ко сте ВИ да некога прогласујете фашистом уколико у програму те странке,партије,
удружења или групације фашизам није представљен као идеја.
Тумачите појмове,стављате некоме атрибут фашистичка па према томе дјелујете фашистички и с тога треба по истом принципу забранити и вама рад. Smile

Koje tumacenje? Ako pred najavu gej parade doticne organizacije salju otvorene pretnje nasiljem i smrcu, o kakvom ti tumacenju onda? Treba covek biti lud pa ne tumaciti takve stvari. Mozes se ti skrivati iza nekih formi idealizma kakav nigde ne postoji, ali ako neko javno poziva na linc i te kako bi ga trebalo zabraniti i kazniti. Tacka.

Да ли ви СНП 1389 називате фашистичком организацијом? Smile

Ne nazivam ih ni ovom ni onom, bas me briga za termine i kvalifikacije. Svaka organizacija koja poziva na javno nasilje i maltretira bilo koga MORA SE ZABRANITI. To je ljudski i civilizacijski.

Citat
Е сада везано за моје да сте анти-српска усташка организација.

Да ли сте се огласили против мађарских нациста који се јавно истичу као фашисти? Smile
Да ли сте се огласили против вехабистичког покрета у санџаку? Smile
Да ли се оглашавате против шиптарских терориста из Прешева или Бујановца? Smile

1. Da li su ti "madjarski nacisti" pozivali na javno nasilje? Slali pretnje smrcu i sl? I kako se zove njihova organizacija? (nisam upucen u to)
2. Isto pitanje kao i za prvo.
3. To i nije nikakva organizacija.

Citat
Моја претпоставка је да су чланови ЛДП 90% не срби,комунисти,фашисти,педери,наркомани
или у најблажем облику полутани који су остали са једним родитељем који је извршио утицај
за то анти-српско дјеловање.

Tvoje pretpostavke su definitivno jako pametne.Хвала,хвала. Smile

Citat
Што се тиче позивања на насиље дефинитивно нисте нормалне особе.
Пола тих политичара са запада чији сте "фан"-ови позивају сваки дан на насиље и то на
најгоре облике насиља од бомбардовања па до убиства цивила ради успостављања свога
политичког утицаја.
Вјероватно се залажете и да могу усвајати дјецу како би имали "младо месо" за своје животињске нагоне. Smile

Svako ko poziva na nasilje kao nasilje je za svaku osudu. No, mi se nemamo sta baviti nasiljem bilo gde osim kod nas. Cak i da je tacno to sto kazes (a svak normalan vidi da nije), Smile to ne daje nikakav legitimitet ovom nasilju o kom ja govorim.

Нећу одговарати само ћу маркирати у црвено твоје наводе.

П.С

Имали још нешта што би искрено рекао као у претходном посту. Smile

Види ово:

АФА из енглеске напада скуп Националног Фронта.

Би ли волио да вас има као у енглеској.Стоп насиљу,стоп говору мржње,СТОП либералима и
њиховом насиљу над неистомишљеницима. Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2010, 06:14:11 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Mi se zalazemo za pravnu-regulativu da se primeni na tim organizacijama, a oni se zalazu da nas zbrisu sa lica zemlje, fizickim putem. To nije isto i ne treba mesati. To sto mi radimo zove se "verbalni pritisak" na one koji su duzni da vode racuna o onima koji prave nered, prete, napadaju. Mi samo vrsimo pritisak da se zakon PRIMENJUJE, nista vise od toga. Gde si cuo za nekog ldp-ovca da je fizicki se silio nad nekim? A ti obrazi, jabucice i kako se sve ne nazivaju, malo malo pa u vestima cujes o nekakvim ekscesima, napadima, pretnjama. Kome LDP preti? To sto pod pretnjom neki podrazumevaju da ce se zahvaljujuci nama zakon poceti da primenjuje i da se vise nece moci bahatiti, napadati, siliti, to je vas mentalni problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
U prethodmin postovima govorio si da svaka organizacija koja poziva na nasilje mora biti zabranjena. Slažem se s tobom u potpunosti, jedino mi nije jasno da li tu spada i Amerika. Jer ona ne da poziva na nasilje prema pojedinim narodima, već to nasilje i vrši. Amerika je čini mi se država liberalnog kapitalizma?
Kvlade, sve je to šti propagiraš napaljena teorija, koja se u praksi primenjuje veoma malo. Znam da bi ti voleo da je ideja liberalnog kapitalizma ostvariva sto posto, ali nije.Takva je stvarnost. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mi se zalazemo za pravnu-regulativu da se primeni na tim organizacijama, a oni se zalazu da nas zbrisu sa lica zemlje, fizickim putem. To nije isto i ne treba mesati. To sto mi radimo zove se "verbalni pritisak" na one koji su duzni da vode racuna o onima koji prave nered, prete, napadaju. Mi samo vrsimo pritisak da se zakon PRIMENJUJE, nista vise od toga. Gde si cuo za nekog ldp-ovca da je fizicki se silio nad nekim? A ti obrazi, jabucice i kako se sve ne nazivaju, malo malo pa u vestima cujes o nekakvim ekscesima, napadima, pretnjama. Kome LDP preti? To sto pod pretnjom neki podrazumevaju da ce se zahvaljujuci nama zakon poceti da primenjuje i da se vise nece moci bahatiti, napadati, siliti, to je vas mentalni problem.

Па добро мени је јасно да ти не волиш Образ јер те нису хтјели примити пошто су изузетно
пробирљиви па оне што су мало смеђкасти (по цигански кафени)у лицу неће да приме.
То није аргумент да их мрзиш а поготово да их неко забрани.Smile

Што се тиче ЉДП (љиберално друштво педера или по хрватски опуштајућа удруга самоклизача) не примјењује силу само из разлога јер није довољно моћна да исту употреби а
да зато не дођу посљедице типа:масовно пребијање љиберала. Smile

« Poslednja izmena: 07. Apr 2010, 09:43:56 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Citat
Ne nazivam ih ni ovom ni onom, bas me briga za termine i kvalifikacije. Svaka organizacija koja poziva na javno nasilje i maltretira bilo koga MORA SE ZABRANITI. To je ljudski i civilizacijski

"спаси србију и уби се слободане"
"спаси србију и уби се коштунице"
« Poslednja izmena: 07. Apr 2010, 10:10:21 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Ne nazivam ih ni ovom ni onom, bas me briga za termine i kvalifikacije. Svaka organizacija koja poziva na javno nasilje i maltretira bilo koga MORA SE ZABRANITI. To je ljudski i civilizacijski

Хм, да. Мислим да је то позив на насиље. Значи треба забранити ЉДП. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Perudji, to sta ti poredis je nebuloza. Nemam sta drugo ti reci. Amerika je pre svega unija preko 50 zemalja, to nije jedna drzava, i svaka od tih 50 i kusur zemalja ima neko svoje interno uredjenje, nemaju sve iste zakone itd. Ne mozes na takav nacin govoriti o Americi. To sta oni rade van svoje zemlje, u spoljnoj politici unije tih 50+ zemalja, je potpuno deseta tema. Mi ovde govorimo o ogranizacijama koje cirkulisu unutar autenticnih zakona jedne zemlje, i bahato ih krse, a nekim cudom i dalje postoje. To ne bi smelo.

Што се тиче ЉДП (љиберално друштво педера или по хрватски опуштајућа удруга самоклизача) не примјењује силу само из разлога јер није довољно моћна да исту употреби а
да зато не дођу посљедице типа:масовно пребијање љиберала. Smile[/b]

Oni koji hoce da se biju imaju sasvim dovoljno politickih opcija u Srbiji za to, ne treba im jos i LDP. Ovde su uglavnom pametni ljudi koji zele da nesto naprave od svog zivota, jer ako to ne uspemo jedina nam alternativa ostaje da bezimo iz ove "futureless" zemlje. Nazalost, ima puno takvih ko ti od kojih normalan svet ne moze doci do izrazaja. Sto jedan rece "tamo gde je mulj gov** isplivavaju". Ova nasa voda je nazalost govnjiv mulj, i zato si ti ovde glavni protagonista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat

Хм, да. Мислим да је то позив на насиље. Значи треба забранити ЉДП. Smile

Da su rekli "ubiti Kostunicu" to bi bio poziv na nasilje. Ovako "ubi SE" to je samo sugestija na koji nacin bi mogao spasiti ovu drzavu. Nista drugo. Uostalom, to niste culi od predstavnika ili clanova LDP, konkretno, vec na skupovima u masi, to niko ne moze da zna ni ko vice, mozda su neki DSS-ovci sabotirali skup. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

да зато не дођу посљедице типа:масовно пребијање љиберала. Smile[/b]

Oni koji hoce da se biju imaju sasvim dovoljno politickih opcija u Srbiji za to, ne treba im jos i LDP. Ovde su uglavnom pametni ljudi koji zele da nesto naprave od svog zivota, jer ako to ne uspemo jedina nam alternativa ostaje da bezimo iz ove "futureless" zemlje. Nazalost, ima puno takvih ko ti od kojih normalan svet ne moze doci do izrazaja. Sto jedan rece "tamo gde je mulj gov** isplivavaju". Ova nasa voda je nazalost govnjiv mulj, i zato si ti ovde glavni protagonista.
Citat

Искористите алтернативу. Smile
Морам те цитирати:"Sto jedan rece,tamo gde je mulj gov** isplivavaju"

Чедо убиј се спаси Србију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:43:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.