Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 година НАТО бомбардовања  (Pročitano 94702 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Možda si me pogrešno shvatio, nisam bio ni sarkastičan, ni ironičan, bio sam ozbiljan! Znam da su interesi, znam da su u pitanju milijarde dolara (na globalnom nivou) , znam da je cilj kupiti kompaniju za dvadeseti deo njene vrednosti, i da ljudi rade u njoj za 350 evra plafon, i da nemaš nikakve obaveze prema njemu, da možeš da mu daš otkaz samo tako, umesto za 3000 evra i sva radnička prava ....
I da nema više "boli me dupe za Irak i Iran, oni se kokaju a aj sam miran" , nego je zakucala maca i na naša vrata, a sad, koliko ćemo mi biti glupi ili pametni, ostaje da se vidi .... A nešto nam ne dajem dobre kvote ....  Smile

I zašto misliš da zvuči neverovatno, nema tu ničeg neverovatnog, kada ove ovce od našeg naroda shvate da je mister dolar iza svega, onda će nam biti bolje .... da nije bitno da naša dijaspora i naši ovdašnji bogataši samo guraju pare u betom, malter i ciglu, ko će da ima veći tržni centar ili veću kuću, nego da postoje bitnije stvari .... veće od nas .... ništa od toga u grob nećemo poneti ... ama baš ništa .... a reč i sećanja ostaju iza čoveka ...

kada bi se samo 5 posto od svih tih para odvajalo za naša lobiranja po svetu, da se gurnu na pravo mesto, a ne sebi u dupe, Srbija bi bila čudo ..... ali, tu sada nastaje još jedan problem, koji je još ne premostiviji ... kako naći ljudi koji će te pare skupljati, i plasirati na pravo mesto, i da to rade volonterski, ili čak i za platu, a da mu se ne "zalepi" za prste odredjeni deo .... i da sve bude javno ..... taj platio toliko ... taj toliko .... (ko na cigansku svadbu) .... ili ako hoće da bude anoniman, u redu, ali toliko para je leglo na račun ..... sa računa je isplaćeno za školu tu i tu , toliko i toliko, za kupovinu opreme - prilog, faktura i račun fiskalni ... isplaćeno za pomoć toj porodici, prilog, fotokopija priznanice .... za lobranje tom i tom američkom senatoru toliko para u fond za pomoć izbora (ili kako oni to već legalno rade, kupovina političara itd. pa kad dodje na vlast, pomoći će i on nama, zar ne ... )

Ali, to je kod nas utopia ..... nažalost ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Možda si me pogrešno shvatio, nisam bio ni sarkastičan, ni ironičan, bio sam ozbiljan! Znam da su interesi, znam da su u pitanju milijarde dolara (na globalnom nivou) , znam da je cilj kupiti kompaniju za dvadeseti deo njene vrednosti, i da ljudi rade u njoj za 350 evra plafon, i da nemaš nikakve obaveze prema njemu, da možeš da mu daš otkaz samo tako, umesto za 3000 evra i sva radnička prava ....
I da nema više "boli me dupe za Irak i Iran, oni se kokaju a aj sam miran" , nego je zakucala maca i na naša vrata, a sad, koliko ćemo mi biti glupi ili pametni, ostaje da se vidi .... A nešto nam ne dajem dobre kvote ....  Smile

I zašto misliš da zvuči neverovatno, nema tu ničeg neverovatnog, kada ove ovce od našeg naroda shvate da je mister dolar iza svega, onda će nam biti bolje .... da nije bitno da naša dijaspora i naši ovdašnji bogataši samo guraju pare u betom, malter i ciglu, ko će da ima veći tržni centar ili veću kuću, nego da postoje bitnije stvari .... veće od nas .... ništa od toga u grob nećemo poneti ... ama baš ništa .... a reč i sećanja ostaju iza čoveka ...

kada bi se samo 5 posto od svih tih para odvajalo za naša lobiranja po svetu, da se gurnu na pravo mesto, a ne sebi u dupe, Srbija bi bila čudo ..... ali, tu sada nastaje još jedan problem, koji je još ne premostiviji ... kako naći ljudi koji će te pare skupljati, i plasirati na pravo mesto, i da to rade volonterski, ili čak i za platu, a da mu se ne "zalepi" za prste odredjeni deo .... i da sve bude javno ..... taj platio toliko ... taj toliko .... (ko na cigansku svadbu) .... ili ako hoće da bude anoniman, u redu, ali toliko para je leglo na račun ..... sa računa je isplaćeno za školu tu i tu , toliko i toliko, za kupovinu opreme - prilog, faktura i račun fiskalni ... isplaćeno za pomoć toj porodici, prilog, fotokopija priznanice .... za lobranje tom i tom američkom senatoru toliko para u fond za pomoć izbora (ili kako oni to već legalno rade, kupovina političara itd. pa kad dodje na vlast, pomoći će i on nama, zar ne ... )

Ali, to je kod nas utopia ..... nažalost ....
Све тачно, све истинито! Али ето код нас п'о Србије нема појма о томе, а ови као system се још подсмевају нама који то знамо и говоримо. Овце, ал шта ћеш, наши су, не можемо их се тако лако решити како би са страним говнетом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Звучи невероватно да људи спонзоришу НАТО да би остваривали профит, ал то се масовно дешава. Један од примера је и Југа. Сорош и другови поседују хиљаде фирми и компанија које, после разарања држава, ту државу "купе". Тако се радило и у Авганистану и Ираку, нафтне компаније су сисале нафту само тако. Има докумената о томе, мапе како је Авганистан подељен како се компаније не би сукобљавале... Све се своди на интересе, и сам си то рекао.

Po toj logici bi kao Srbija prosle i Madjarska i Poljska, ali to nije bas tako. Pomenute zemlje napreduju u odnosu na Srbiju.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
По којој логици?? И зашто да прођу као Србија??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
По којој логици?? И зашто да прођу као Србија??

Pa da bi Soros&Co. tamo jeftino kupili fabrike i placali radnike recimo 50e mesecno (umesto sadasnjih 800 kao u ceskoj).
Vidis NATO sredi sve te ex. Varsavski pakt drzave a ovi jeftino pokupuju posle sve ?

Samo to tako nije islo... nastradali smo samo mi. I mi imao najvece probleme...

Citat

Dobra ideja, ali kasno.... to je trebalo pocetkom 90-tih raditi...
Ovde jeste "skupljan" novac pomocu jezde i dafine, ali nije upotrebljen u te svrhe , nego neke druge (luksuz za oligarhe)

Citat
Све тачно, све истинито! Али ето код нас п'о Србије нема појма о томе, а ови као system се још подсмевају нама који то знамо и говоримо. Овце, ал шта ћеш, наши су, не можемо их се тако лако решити како би са страним говнетом.

I sta je resenje ? Trebalo je da nastavimo 99'te rat sa NATO dok ne docekamo da nam zemlja bude u potpunosti spaljena ?

« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 16:52:31 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Koji car! Ja se tebi divim, iskreno ali najozbiljnije. Kupujes razrusenu bagatelu, otpad, shut, razjebano razrovanu fabriku koja vise lici na otpat, sve za dzabe. I koji ti prosperitet ocekujes kad ti neko kupi otpad (ti mu platis ustvari) po sistemu "ekonomija gledanja u pasulj" da l ce da se smiluje stranac i izgradi novu fabriku ili eto fetis su mu dzabe stvari? Voleo bih da vidim taj madjarski prosperitet posle 80 dana bombardovanja.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ако ми неверујеш то за Сороша, Гугл и све ћеш наћи. Нећу ни да ти препоручујем књиге... Уосталом то се дешава и у Африци данас, ал џабе ја то теби причам кад ти живиш у неком свом свету где се Тадићи и Динкићи шетају голишави по твојој соби, а Чанак их, обучен у нацистичку униформу, бичује... А није ни чудо што ми не верујеш, пошто се информишеш само преко ТВа и новина у медијски затупљеној Србији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Ако ми неверујеш то за Сороша, Гугл и све ћеш наћи. Нећу ни да ти препоручујем књиге... Уосталом то се дешава и у Африци данас, ал џабе ја то теби причам кад ти живиш у неком свом свету где се Тадићи и Динкићи шетају голишави по твојој соби, а Чанак их, обучен у нацистичку униформу, бичује... А није ни чудо што ми не верујеш, пошто се информишеш само преко ТВа и новина у медијски затупљеној Србији.

Neverujem ti.

Slobo je oslabljivao Srbiju samo sporije nekoliko puta nego bombardovanje.

NATO je hteo vojnu bazu na Kosovu i Srbiju kao clanicu istog.

I umesto da malo lobiramo i udjemo u taj savez (kao sve okolne zemlje) mi se potucemo sa njima.

IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

Neverujem ti.

Slobo je oslabljivao Srbiju samo sporije nekoliko puta nego bombardovanje.

I umesto da malo lobiramo i udjemo u taj savez (kao sve okolne zemlje) mi se potucemo sa njima.

А што не изгуглаш мало? Потруди се, а не да нама потураш неке своје измишљене сценарије. Џаба полемика с тобом кад ти је мозак затрован. Ја ти ништа не измишљам, кажем ти итгуглај мало и све ће ти бити јасно  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Radi cega?

Citat
nikad se mi nismo pokoravali i nismo pristajali da budemo robovi.Mi slobodu volimo vise od cega....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.