Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osuđen Britanac koji je ubio suprugu zbog ovisnosti o videoigrama  (Pročitano 495 puta)
01. Apr 2009, 23:16:06
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8gb

Britanac Malcolm Palmer koji je nasmrt izbo svoju suprugu Carol Cannom zbog svađe oko pretjeranog korištenja Playstationa osuđen je danas na 14 godina zatvora. Pred očima njihova desetogodišnjeg djeteta Malcolm je 18. studenoga 2008. svojoj supruzi zadao 30 uboda nožem, a ozlijedio je i svojega sina koji je pokušao spasiti majku od očevih nasrtaja.

Sudac Michael Heath Palmeru je odredio doživotnu zatvorsku kaznu s minimalnim zadržavanjem od 14 godina. Suprug ubojica sucu je rekao kako je njegov brak s Carol bio ozbiljno ugrožen zbog njezine ovisnosti o videoigrama. Ona bi igre često igrala i do 5 sati ujutro, a Palmer misli i da je imala ljubavnika, što je zaključio čitajući njezine SMS poruke.

Malcolm i Carol imaju troje djece, a njihova 26-godišnja kći Claire Scott svoju je majku opisala kao usamljenu ženu koja ipak nije varala svog supruga nego je samo poslala nekoliko SMS poruka.

- Playstation je bio njezin bijeg od stvarnosti i ona se tako opuštala. Za mene ova presuda ipak nije veliko olakšanje jer sam izgubila oba roditelja. Mislim na svoga oca koji sada sjedi sam u ćeliji - rekla je Claire.

Izvor: Vecernji list
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
mob
Apple iPhone
14 godina Smile ocekivao sam smrtnu kaznu kada sam video naslov...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Britanac ubio ženu jer se navukla na Soni Plejstejšen
Autor: Blic online | Foto:Ilustracija | 01.04.2009. - 16:37

Malkolm Palmer iz Long Satona u Linkolnšajeru izbo je na smrt svoju nevenčanu suprugu Kerol Kenom, nakon što ga je izbacila iz spavaće sobe kako bi mogla u miru da igra igrice na konzoli Soni Plejstejšen.

On ju je napao sa dva noža i zadao joj 20 ubodnih rana u grudi. Njihov sin Džejms (10) čuo je vriske i pozvao policiju. Palmer je oteo telefon iz njegovih ruku i rekao policijskim službenicima: "Žao mi je. Mislim da sam je ubio".
Palmer (62), otac troje dece, poludeo je kada je uvideo da se Kerol (46) "navukla" na igricu "Grand Teft Auto". Od tada je bio prisiljen da spava na sofi u njihovom stanu, dok se Kerol svake noći igrala na Plejstejšenu.
Par je bio zajedno 30 godina, ali je njihova veza počela da "puca" kada su kupili konzolu za Džejmsa. Dečak bi se igrao do ponoći, nakon čega bi Kerol preuzimala konzolu i igrala igrice do pet-šest sati ujutro.

Palmer, koji je radio na londonskom aerodromu "Hitrou" do penzije, priznao je ubistvo na sudu. Uskoro se očekuje presuda.
"Kerol se navukla veoma brzo. Palmer je bio nesrećan što je ona toliko vremena posvećivala igranju na Plejstejšenu", izjavio je tužilac.
Palmer i Kenom imalu su prethodno i drugih problema. Palmer je sumnjao da ga Kerol vara i poludeo je kada mu je novembra prošle godine rekla da namerava da se iseli i zapretila da više nikada neće videti njihovu decu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Nokia 6260 Slide
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Mogao je da razbije Plejstejsn... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Mozda je ondeo play station u zatvor  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N97
14 godina Smile ocekivao sam smrtnu kaznu kada sam video naslov...

I ja sam...
IP sačuvana
social share
Friends are like condoms.  They protect you when things get hard!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.796 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.