Prvo, cestitam care Dusane Silni sto radi web hosting. Drugo, cestitam kumu Nenadu na samopregornog radu i samopozrtvovanju oko tog projekta i zelim mu da ga zivot nagradi dostojno njegovog rada.
Dopustite da istaknem i cinjenicu da verujem da ce Dunex uskoro da se probije i u svet zato sto je spreman da krene na engleskom. Cestitam vam i na tome i zelim svaki uspeh u svemu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
U takav uspeh Dunexa ja iskreno verujem i cekam cas kada ce odjeknuti taj boooooom.
Pa kada me neupuceni pitaju sta se to desilo, kum Sasa ce sa osmehom na licu da kaze: "Ja sam uvek znao da ce se to desiti, a vi sada mislite o tome..."
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa ti drzi sajt na veratu Da vidimo koliko ce ti trajati i da li ces kao i svi ostali pobeci kad ti 25% vremena sajt bude off. Dunex je daleko jeftiniji od svih sem verata, a zasto nije jeftiniji od verata. zato sto nece da dozvoli da se 600 prezentacija drzi na jednoj makini i da ta makina bude off 25% vremena.