Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:09:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezde Granda 2009: Darko Lazić pobednik  (Pročitano 15046 puta)
21. Jun 2009, 11:13:47
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7

Finale "Zvezda Granda" spektakularno održano u prepunoj "Beogradskoj Areni". Ovogodišnji pobednik je Darko Lazić iz Brestača, sa njim u super finalu ostao je još Milan Topalović. Pre njega su ispali Slobodan Vasić i Svetlana Tanasić.

Zanimljivo je to da je najavljivani favorit Saša Kapor završio takmičenje tek na petom mestu, a pre njega je ispao miljenik devojčica Jovan Stefanović. Prva je u finalu ispala Jelena Kostov.

Ceo program je tekao gotovo besprekorno, a u revijalnom delu su učestvovali takmičari iz prethodnih sezona "Zveda Granda": Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Rada Manojlović, Jadranka Barjaktarević, Dušan Svilar, Tanja Savić i mnogi drugi.

Pobednik Darko Lazić je osvojio skoro 400 000 glasova, dok je drugoplasirani Milan Topalović osvojio upola manje. Ukupno je poslato 1.061.000 poruka tako da Saša Popović i Grand mogu da budu ponosni na popularnost svoga šoua.

Izvor: Tracarenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
Darko Lazić nova Zvezda Granda (VIDEO)
Nedelja, 21. jun 2009. 10:33    

Mladić iz Brestača kod Rume pobedio je u takmičenju za novu Zvezdu Granda.

Darko Lazić (17) pobedio je u finalu takmičenja u subotu uveče u Beogradskoj areni, osvojivši skoro 400.000 SMS glasova!

Darku, učeniku frizerske škole i fudbaleru, najveća konkurencija bio je Milan Topalović iz Nove Varoši.

Skromni Darko nije mnogo pričao tokom devetomesečnog šoua, najčešće su to bile prostoproširene rečenice i zahvalnost publici, ali je ostao upamćen detalj kada je jednom prilikom Goca Tržan bila u žiriju Zvezda Granda. Pevačica je bila toliko zapanjena njegovim zrelim glasom, ali i stasom, da je rekla - "Pojela bih te"!

Pobednik ovogodišnjeg šoua koji je lansirao karijere sadašnjih zvezda kao što su Tanja Savić i Slavica Ćukteraš osvojio je ukupno 393.651 glas publike.

Osim snimanja albuma za "Grand produkciju", Darko je za pobedu u Zvezdama Granda dobio i potpuno opremljen stan u Beogradu, putovanje na Kubu za dve osobe, vredan nakit, ali i karticu 066, dar kompanije m:ts i pravo da bira broj i da godinu dana besplatno razgovara!

Drugoplasiranom Topalku (204.515 glasova) pripao je automobil "škoda fabija".

U finalu su učestvovali i Saša Kapor, Slobodan Vasić, Jelena Kostov, Svetlana Tanasić (Big Mama) i Jovan Stefanović, a publika je ukupno poslala neverovatnih 1.061.557 SMS glasova.

Tokom četvorosatnog šoua u Areni pevale su mnoge prethodne Zvezde Granda, uključujući prošlogodišnjeg pobednika, uvek istog i nemaštovitog Dušana Svilara, a publika je najbolje reagovala na Slavicu Ćukteraš, Tanju Savić, Milana Stankovića, Radu Manojlović...

Darko je ubedljivu pobedu odneo pesmom Ljube Aličića "Ti ne ličiš ni na jednu", pred oko 15.000 fanova u Areni.

Izvor: MTS Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v138399p0.jpg
(67.81 KB, 340x220)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 11:21:35 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Svaka cast momku .. mlad, talentovan .. svaka cast ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
jjjjjuuuuuuupppppiiiiiii...za njega sam i navijao Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 3220
Lepo  Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
fino je pevao šaban-ljuba pesmice
topalko ima glas, ali čim nije Haris Džinović u pitanju...ne leži mu baš
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Pobednik „Zvezda Granda“ već mesecima pod torturom nepoznate devojke iz Niša
Darko prijavio obožavateljku policiji

Utorak - 23.06.2009
Da se trijumfom na nekom takmičenju ne dobijaju samo lovorike, uverio se i najnoviji pobednik „Zvezda Granda“ Darko Lazić (17). On je od svog prethodnika Dušana Svilara nasledio i „smaračicu“, tačnije devojku zbog koje je Svilar neprekidno menjao brojeve telefona, a koja je sada i njega prisilila da se isto ponaša.

- Ne prestaje da me zove na fiksni telefon jer sam mobilni, koji je ona znala, promenio. U početku nisam mogao da se osvestim šta mi se dešava. Ta devojka je otišla u poštu i ne znam na koji način je uspela da preusmeri pozive sa mog na njen mobilni - priča Darko, nova „žrtva“ opsesivne obožavateljke.
- Ne bih to ni znao da me nije pozvao Saša Popović i pitao što se ona javlja na moj mobilni. Poludeo sam. Pitao sam u pošti kako je to moguće, a oni su mi odgovorili da je došla i rekla da je izgubila tu karticu i da preusmerava na novu. Ne znam samo kako su mogli da joj poveruju. A što se mene tiče, ja sam je dva puta prijavio policiji, oni su je opomenuli, obećala im je da neće više da zove i šalje poruke i evo je opet - kaže Darko dok po ko zna koji put prekida vezu. Posle kraće potrage, pobednik najprestižnijeg muzičkog takmičenja u Srbiji uspeo je da sazna i ime devojke.
- To je neka Miljana iz Niša, koja je i Dušana Svilara smarala toliko da nije znao više na koji način da je se otrese. Sada je prešla na mene. Video sam je kada sam bio na koncertu u Nišu, bila je i u „Areni“. Najstrašnije mi je što šalje mom ocu razne poruke, vulgarne, bezobrazne, a zove i ceo Brestač. Stvarno mi je žao šta ti ljudi preživljavaju zbog mene - iskren je novopečeni pobednik i dodaje da se nije nadao da će imati takvih neprijatnosti kada se prijavio za takmičenje „Zvezde Granda“.

- Naravno da niko nije kriv. Ona uvek može preko 988 da sazna fiksne brojeve bilo koga iz mog okruženja. Samo mi ostaje da se nadam da će ipak policija naći načina da joj objasni da ovo što radi nije lepo!

B. P.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
mob
Ericsson jeste
jjjjjuuuuuuupppppiiiiiii...za njega sam i navijao Smile

Smile
ja sam navijao za onu babu  Smile 
ali svi su fino pevali  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone

Pobednik Zvezde Granda voli Peperse!
Cetvrtak, 25. jun 2009. 12:58    

Srpska estrada dobila je nove pevačke zvezde, koje će narednih godina i decenija pokušati da ostvare karijere poput Lepe Brene, Cece, Miroslava Ilića...

Njih sedmoro, koji su bili u velikom finalu, osvojili su glasove i srca publike odličnim izvođenjem folk klasika ali i novih hitova, a čim su se prijavili za ovu vrstu takmičenja normalno je da im je "ćirilica" najbliža.

Publiku, međutim, zanima da li osim takozvanih "narodnjaka" vole i nešto drugo. U emisiji "Ami Dži Šou" govorili su o svom muzičkom ukusu, ali i o prvim seksualnim iskustvima i prvim poljupcima...

Pobednik ovosezonskog izdanja Zvezde Granda, 17-godišnji Darko Lazić rekao je da "sluša sve", a da mu je jedna od omiljenijih grupa Red Hot Chilli Peppers!

Miljeniku ženskog dela publike Jovanu Stefanoviću favoriti u rok žanru su grupe Toto i White Snake(!).

Ostatak finalista voli zabavnu muziku sa prostora Balkana - Toše Proeski, Vlado Georgiev, Oliver Dragojević...

Milan Topalović-Topalko, vicešampion ovog takmičenja, dao je interesantan dogovor: "Volim Dragojevića, Đorđa Balaševića, ali ne slušam stranu muziku, jer ne razumem engleski. Kad sam u Beogradu volim da slušam TDI radio, oni puštaju odličnu muziku, tehno".

Svetlani Ceci Tanasić, takozvanoj Big Mami, pevački uzori su Beti Đoršđević, Vida Pavlović i Bisera Veletanlić, pre svih.

A što se tiče prvih seksualnih iskustava, pojedine Zvezde Granda mogle bi da uđu u Ginisovu knjigu rekorda, pod uslovom da su ili iskreni.

Tako se Joca Stefanović prvi put "izistinski" poljubio još u predškolskom i to sa učiteljicinom kćerkom! Darku Laziću je u sežanju ostala urezana osma godina njegovog života, jer je on tada prvi put poljubio devojčicu.

"Pripremio sam se za poljupac tako što sam stavio kliker u čašu i jurio sam ga po čaši. Standardna vežba, mada sam probao i sa palačinkom sa eurokremom. Kako? Pa, uzmeš palačinku sa eurokremom i u ruipicu...", objasnio je tehniku Joca Stefanović, dok su ostali u studiju vrištali od smeha.

Gotovo svi momci prva seksualna iskustva imala su sa 16, 17 godina, a Topalko je bio zapanjen koliko su mu mlađe kolege "napredne".

"Slušam ove mlađe kolege i ne mogu da verujem! Al' ste vi bili...svaka vam čast", prokomentarisao je Topalko.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
"Pobednik ovosezonskog izdanja Zvezde Granda, 17-godišnji Darko Lazić rekao je da "sluša sve", a da mu je jedna od omiljenijih grupa Red Hot Chilli Peppers!

Miljeniku ženskog dela publike Jovanu Stefanoviću favoriti u rok žanru su grupe Toto i White Snake(!)."

Pepersi, Toto i WS ?!?!?!?!?!?!?!

Ko koga ovde zjbva ? Padaju u trans uz najgluplje tekstove i muziku, koji vredjaju inteligenciju onih koji je poseduju, a privatno se lozze, kao, na Peperse ?! Ssabanerija massina.

Smo bih primetila joss nessto: deccko pobedi, dobije stan i pogodnosti, auto za srebrnog, sve je to lepo, neka ih pocepaju u srechi. A ssta ko svira aklasiku i dzez, jel’ i oni dobiju stan i auto kad pobede na festivalu ?

Znam odgovor, razmissljam naglas. Imamo drzzavu kakvu smo zasluzzili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:09:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.