Pozdrav drugovi. Dobio sam od jednog prijatelja, kojem sam davno učinio uslugu, na poklon Apple iPad od 16GB. Ali, ukratko - veze nemam o ovome! Može li neko opisati ovaj uređaj, šta i kako funkcionište, za šta, šta mogu s njime i ostalo? Ne znam ga čak ni upaliti, tj. upalio sam ga ali u početnim podešavanjima sam došao do izbora Wi-Fi mreže, ali pošto svi Wi-Fi oko mene imaju password ne mogu se priključiti ni na jedan. Da li iPad može funkcionisati bez Wi-Fi-a? Ispod toga izbora jedino još imam i opciju Spoji na iTunes, i tu kad kliknem prikaže mi ovaj USB kabal kako se konektuje na ikonicu iTunesa. Počeo sam sad skidati i taj iTunes iako ne znam ni šta je to. Pa ako neko od forumaša ima višak vremena da me obrazuje bar malo oko ovoga, hvala mu! Pozdrav!
Sumnjam da neko ovde ima toliko vremena da ti sve objasnjava ispocetka sta i kako da uradis posto je to jedna mala nauka. Ako si iz Beograda, mogu da ti dam adresu servisa za iPhone i iPad pa ce ti oni tamo srediti to sto treba i uputiti te u najosnovnije stvari.
Sumnjam da neko ovde ima toliko vremena da ti sve objasnjava ispocetka sta i kako da uradis posto je to jedna mala nauka. Ako si iz Beograda, mogu da ti dam adresu servisa za iPhone i iPad pa ce ti oni tamo srediti to sto treba i uputiti te u najosnovnije stvari.
Ma kakvi. Iz Prijedora, Republika Srpska. Ajde evo skontao sam po nešto. Upalio sam ga preko iTunesa i sad mogu koristiti sve. Prebacio sam čak i neku muziku i polako shvatam. Još mi nije jasno kako da skidam te aplikacije, igrice, muziku i ostalo preko iTunesa jer uvijek spominje neki Apple ID, a pokušao sam napraviti to i čini mi se da se to plaća?