Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zorana će od srušenog hrasta uzeti kalem za novi  (Pročitano 15295 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Citat
Nadjes par ljudi

И то је проблем. Јер нам је јебига друштво модернизовано тотално и никог не занима историја. Коме год поменем нешто из историје добијем одговор да се не живи од историје, него ајде баки ти и ја да се облочемо ко људи. И тако.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Sigurno ima gomila ljudi iz tvog grada koji obilaze manastire i ostalo. Samo ti neces sa njima da ides ili nikad nisi pokusao da udjes u taj krug ljudi. Zapravo te nikada nije stvarno zanimalo da obilazis po Srbiji, jer da jeste vec bi do sada mnogo toga video. Ovaj hrast verovatno ne bi, istine radi Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Веруј ти мени на реч да у Младеновцу немаш ништа, а камоли организоване обиласке Smile град ти је тренутно најбеднији у општини Београд (званично) а туристичка организација Младеновца служи да заузима џабе место. Другар је волонтирао 2 месеца ту и нико му није долазио Smile

Мада лично и тешко подносим дуга путовања па је и то један од разлога, али талеко мањи од осталих. Тако да сам обишао места која су ми у видокругу, међу којима је и шумадијска света гора Smile која је премда баш баш слабо посећена. Мада сам видео пар туриста кад сам последњи пут био код Кастаљана.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2015, 18:48:03 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Ako mislis na ovcarsko kablarsku klisuru, tu imas svaki dan po par autobusa koji posecuju. Imaju i privatne posete. Ako ces da se pocimas vozom do Kraljeva ti iz mladenovca treba 500-600 dinara da odes i da se vratis i da vidis Zicu. Do Prijepolja ti treba mozda 1000 pa da vidis Milesevu. Itd
Meni su to smesni izgovori nemam sa kim, nemam gde, nemam para. Da si zeleo uradio bi, to je prosto tako. Jednostavno nisi imao ni volje ni zelje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Да, управо је то требало да уради, да изађе и прође целом деоницом где пролази пут. Џипом, авионом, на коњу, небитно како. Могао је и на Гугл земљи да види, тај храст је ту 600 година. Пројектант било чега мора да изврши детаљно испитивање терена на коме нешто пројектује пре него што уопште започне пројекат, то нисам ја измислио, већ се то учи на Грађевинском факултету. Али је некоме било лакше да само повуче линију на  карти, без превеликог удубљивања у свој посао, површно, у складу са општим трендом у Србији.

Владајући тренд у Србији није то о чему пишеш, него то што радиш. Тј то што ти који би старост дрвећа утврђивао преког гугл мапса ЗНАШ шта сте учи на грађевинском факултету и ЗНАШ довољно на пројектатнтима објашњаваш шта им је посао. Е то... да сви знају (само) како би други требало да раде СВОЈ посао... е то ти је владајући тренд у Србији. 

Бајдвеј ти ако си грађевински факс видео и на гугла мапама ја сечем и оно друго јаје...

Могу лево јаје да ставим на пањ да 99% тих душебрижника није по Србији обишло ништа од културног блага, манастира ил места од историјског значаја... али дају себи пуно право да вичу ''јао види шта нам раде, а базилика, а храст а курац а палац''...

Тако је. Ја као душебрижник нисам обилазио културна блага и манастире, али не зато што не желим, него зато што немам с чим Smile оно што ми је на дохват руке обишао сам, али нема се новца да се оде мало јужније капиш Smile

С друге стране, ако неки душебрижник није обишао неки манастир, јел то значи да би га требало рушити? Smile паламуђење левел јебе кеву.
Ништа вам није свето, модернизована руљо.

Значи обишао си Орашац и Таково? И знаш рецимо да су храстови у Орашцу под заштитом државе?

Бајдвеј... ако ти као млад здрав прав момак без породице о којој треба да се бринеш, не можеш да си зарадиш 3000 дин да би отишао до негде и назад у Србији... не знам шта да ти кажем. Пријави се центру за социјални ради да ти дају неку помоћ. Или доделе старатеља.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
модернизована руљо

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
LG Nexus 5
Stvarno kraljevska tema.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Да, управо је то требало да уради, да изађе и прође целом деоницом где пролази пут. Џипом, авионом, на коњу, небитно како. Могао је и на Гугл земљи да види, тај храст је ту 600 година. Пројектант било чега мора да изврши детаљно испитивање терена на коме нешто пројектује пре него што уопште започне пројекат, то нисам ја измислио, већ се то учи на Грађевинском факултету. Али је некоме било лакше да само повуче линију на  карти, без превеликог удубљивања у свој посао, површно, у складу са општим трендом у Србији.

Владајући тренд у Србији није то о чему пишеш, него то што радиш. Тј то што ти који би старост дрвећа утврђивао преког гугл мапса ЗНАШ шта сте учи на грађевинском факултету и ЗНАШ довољно на пројектатнтима објашњаваш шта им је посао. Е то... да сви знају (само) како би други требало да раде СВОЈ посао... е то ти је владајући тренд у Србији. 

Бајдвеј ти ако си грађевински факс видео и на гугла мапама ја сечем и оно друго јаје...

Од више људи сам чуо да грађевинац мора погледати терен. Ао ово није логично, не знам шта је. Ако има грађевинаца, нека кажу. Друго, не бих ја утврђивао старост преко Гугл земља, већ би се тамо видело са постоје и које су препреке. То је посредни начин. Ја у свом послу не смем тако, морам да изађем на место узорковања и одговоран сам за цео поступак и зато знам шта се ради, али неки од вас мисле да су сви послови могући из канцеларије. Па нису, мораш озојити гузицу на терену.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
Од више људи сам чуо да грађевинац мора погледати терен.

па ти си чуо? Па што не кажеш одмах јбте... и то од више људи? Е онда је у реду, у праву си, нема даље...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Ма шта ти ту мени храст и шесто година? Шта је шесто година у поређењу са нашом европском перспективом, прогресом и просперитетом? Ништа!!1

Има да нађемо пар момака орних да посеку то ругло природе, тај симбол отпора, тај храст! За малу лову, да им заполсимо децу, даиш како има да секу, да питају "ел има још?"

Ако "одговорни" кажу "СЕЦИ", има да сечем!!!2 џе џе џе

Их, јебо храст, ми смо скоројевићи, капиталисти, нема за нас светиње осим новца хе хе хе слушамо оперу и идемо у позориште само ако ће о томе да се прича!!!2

А сад...доста приче, ви овако можете до сутра...мр"ш на нова радна места!!1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.