Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 07:00:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astrologija nije nauka!  (Pročitano 4790 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Astrologija je iracionalna nauka, bas kao i parapsihologija. Astrologija nije priznata kao naucna disciplina, pa prema tome neizucava se na univerzitetima. Nepostoje naucni dokazi za astrologiju. Mene astrologija podseca na alhemiju. I alhemija je bila nauka, dok nisu ljudi shvatili da su altrenativne metode nerealne, i onda je alhemija evoluirala u hemiju koja se bazira na istinitim cinjenicama i dokazima. Poznato je da naprimer Mesec deluje na zemlju i tako izaziva plimu i oseku, ali jos nije naucno dokazano da naprimer Mars psiholoski deluje na ljude i da im menja zivote. Ali neosudjujem nikoga ko  e bavi astrologijom, niti ljude koji veruju u nju. Po pitanju astrologije sam skeptik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Ni ja ne branim nikome da se bavi astrologijom  Smile . Samo smatram da negde treba povuci granicu. Ako se slazemo da su sekte, proricanje buducnosti i sta ti ja znam sta jos, stetne za drustvo, onda ih treba ograniciti  Smile . Neka se time bavi svako koga to interesuje, ali ne moze u to uvuci nekog drugog  Smile . Tu dolazimo do onog dela o zabrani  Smile . Kao sto i sekta uzima pare od svojih vernika, tako i razni vidovnjaci od njihovih. To treba spreciti  Smile !
Toliko o tome. Ne bih zeleo da nas rasprava o ovome odvuce sa teme. Ja zaista zelim da mi neko navede bar jedan (ako ne moze vise) argument koji ce me uveriti da mozda gresim. Molim vas da budete precizni  Smile !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Konkretno... Policija kad je nemocna koristi pomoc astrologa i vidovnjaka i u mnogo razvijenijim zemljama od nase. U nasoj zemlji kad je nemocna ona zatvori predmet.
Imas i primer Zlatka Zlatkovica.. iako me astrologija ne zanima.. pocetkom decembra prosle godine procitao sam njegov horoskop za 2005.. ostalo je jos samo Castro da umre od onoga sto je najavio, sve ostalo je bilo tacno. Racunajuci i tsunami i papu i sve krupnije dogadjaje...
Ima nesto u svemu tome. Sta.. to ne mogu da razumem i nikad mi nece biti jasno, ali nije sve ono sto ne razumemo istovremeno i netacno, da je tako danas bi se svi zentali da ne padnu sa ruba zemlje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Sekte su druga stvar, vidovnjaci i astrolozi su treca stvar. Nijednoj ni drugoj ne mozes zabraniti da deluju. Na zapadu ne postoje takve reklame tip vidovite zorke jer, tamo nije da se brani nesto takvo nego su ljudi moderni i nisu sujeverni i takvo meri kao srbi.

Ovo jos nisam cuo za razvijene zemlje, i deluje mi nelogicno pozivati se na vidovanjake i astrologe kada postoji forenzika, racunari, hemija, fizika. Ne znam dok se ne uverim neverujem, meni se cini da se azijska policija koristi vidovnjacima i astrolozima, jer je astrologija jos uvek duboko ukorenjena tamo pogotvo u Indiji, oni nisu nesto preterano razvijeni. Ti astrolozi svake godine najavljuju neke poplave i katastrofe i smrti poznatih ljudi, i onda je noramlno da se jednom potrefi da ce biti nekolicina stvari tacna. Posto se zemljotresi desavaju svake godine, a za Papu je bilo ocigledno dace umreti i to nije bio bas neki pogodak. Ja sam citao horsokope posle NATO bombardovanja, i najavljivali su da se americi crno pise pa nista od toga nije bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Aha, pa kao sto si i sam rekao, policija se okrece tome kada je NEMOCNA  Smile . Pitam se koliko puta im uspe?
Ako je astrologija veoma, veoma stara nauka, onda verovatno postoji i veliko znanje o njoj. Samim tim postoji i veliki broj ljudi koji se time bave, pa bi takvih primera trebalo da bude puno (da stvarno deluje). Znate svi onog, kako se bese zove, Buba, Beba, sto provodi struju a da mu ne bude nista (onaj sto je glumio u spotu Ksenije Pajcin  Smile ). Da li to znaci da bi svi mogli da se hvatamo za utikace  Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dovoljno puta uspe, da ne uspeva ne bi se tome okretali.
Dovoljno ljudi postoji koji se time bave i mnogo su cenjeniji napolju nego ovde.
U sustini astrologija je na losem glasu zbog dnevnih horoskopa, da toga nema mnogo bi se drugacije na sve to gledalo.. jer tu ima nesto.. i mnogo puta se pokazalo da ima nesto..
Ni u to ko ni u sta drugo ne treba slepo verovati, ali ako se ukaze sansa, ne skodi probati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ja neverujem u sudbinu. Odnosno drzim se do toga da mi je sustina zivota sudbinska, a detalji u zivotu su ti koje ja menjam. Pocecu da verujem u astrologiju kada naucnici izmere elektomagnetno zracenje koje odasilje neka planeta, i kada se utvrdi da je to zracenje naprimer uticalo da neko skrene u autu sa puta u jarak, i ili da je zbog tog uticaja nekoga ostavila devojka etc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 07:00:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.