Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 17:28:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zlatnici!!!  (Pročitano 2298 puta)
10. Maj 2011, 13:55:35
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kako da koristim zlatnike tokom borbe ??

« Poslednja izmena: 10. Maj 2011, 14:10:37 od DuLe_R_86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
http://www.conquiztador.rs/help.php?tl=14

Pomoć tokom igre
Tokom igre na raspolaganju imate četiri vrste pomoći. Svaka upotreba koštaće vas 1000 zlatnika.

Vrste pomoći koje su dostupne:

Pitanja sa 4. ponuđena odgovora:
dupla šansa: server uklanja dva pogrešna odgovora
glas naroda: server pokazuje procentualno kako biraju korisnici za sva četiri ponuđena odgovora

Pitanja sa brojem:
prosek poslednjih 100: server pokazuje prosečnu vrednos za poslednjih 100 odgovora
okvirno: server pokazuje raspon u kome je odgovor, a koji je modelovan na osnovu odgovora korisnika pre Vas.

Pomoći mogu koristiti igrači koji imaju dovoljno zlata.
Ako nema dovoljno podataka o tom pitanju (nije dovoljno korisnika odigralo) pomoć nije dostupna.

U svakoj partiji možete upotrebiti sve četiri pomoći, ali maksimalno jednom.

Postoje i tri takticke pomoci:

Napad iz vazduha: Uz ovu pomoc mozete napadati i teritorije koje vam nisu susedne.
Gradi tvrđavu: Mozete braniti svoje teritorije postavljanjem zamka (ili ojacati odbranu svoje bazne teritorije). Na ovaj nacin broj pitanja potrebnih da se teritorija osvoji, povecava se za jedan.
 Ciljana oblast: Ako ste vi napadac, mozete birati oblast iz koje ce biti pitanje.

Pomoći mogu koristiti igrači koji imaju dovoljno zlata.
U svakoj partiji možete upotrebiti sve pomoći, ali maksimalno jednom.
 Svaka upotreba koštaće vas 1000 zlatnika
 Ako pomoc koristite za odbranu baze ili napad na protivnicku, cena je  2000  zlatnika.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2011, 14:04:15 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Tako je Shone,potpuno se slazem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kako doci do jos zlata jer se tesko zaradjuje a brzo se trosi.  Slanjem poruke "con" na 1036 je jedan nacin ali je dostupan igracima u Srbiji.  Kako ja koji zivim u inostranstvu mogu poslati poruku i da mi stigne kod.  Napominjem da imam MTS karticu koja naravno nije u telefonu.  Da li je moguce u romingu(Austrija je u pitanju) da posaljem rec "con" na taj broj u Srbiji.  Ako moze objasnjenje, koji broj treba tacno birati(treba li nesto ispred 1036 upisati) i koja je cena.  Cena u Srbiji je 360 rsd a kolika je cena ako se sms salje iz rominga.
Poz. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6408
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Zlato nije problem, zlata nema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Placanje iz inostranstva cemo probati da resimo u nekom narednom periodu. Nazalost, nije u nasoj moci sve, ali radimo na tome Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 246
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC TyTN
Imam problem uplatio sam con na 1036 i skinulo mi je sa kredita a nisam dobio kod nego mi je stiglo da servis nije u funkciji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 17:28:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.