2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenad Perunicic: Metlu u ruke, jer smo dotakli dno!  (Pročitano 1126 puta)
03. Avg 2006, 00:50:31
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Rukometni as Barselone Nenad Peruničić, jasno poručuje

Metlu u ruke, jer smo dotakli dno!

Nekadašnji rukometni reprezentativac SRJ i SCG Nenad Peruničić potpisao je ovog leta ugovor sa španskim šampionom Barselonom. Iako već u 35. godini života, igrač koji je tokom 12 sezona provedenih u inostranim klubovima osvojio čak 20 trofeja u prestižnim ligama i evropskim kupovima, još uvek je željan trofeja.

U razgovoru za „Blic“ izneo je svoje planove u katalonskom klubu, ali i viđenje krize s kojom se suočava srpski reprezentativni rukomet.

- Istina je da sam tri puta do sada odbijao poziv najtrofejnije klupske ekipe u Evropi - Barselone, ali sada, na kraju karijere, veliko je zadovoljstvo igrati nekoliko sezona u katalonskom klubu, koji je još uvek gladan trofeja kao i ja. Posle povrede ramena sam sve učinio da se što bolje oporavim i vratim na teren. Mislim da će mi nekoliko izazovnih takmičenja u kojima će učestvovati Barselona biti veliki motiv da stignem do novih trofeja. Očekuje nas prvenstvo Španije, Liga kup, Asobal kup, Liga evropskih šampiona - najavljuje Peruničić.

Svi su očekivali da ćete u Barseloni igrati sa dvojicom velikih prijatelja, Perićem i Škrbićem, ali izgleda da od toga ipak neće biti ništa?

- Perić, po svemu sudeći, odlazi iz Barselone. Ne mogu da shvatim čelnike mog novog kluba, jer su Katalonci osvojili Ligu šampiona i ove godine špansko prvenstvo najviše zahvaljujući sjajnim odbranama našeg golmana. Sigurno ima fantastičnu ponudu Foteksa, ali će njegov odlazak svakako predstavljati veliki hendikep za nas. Želeo sam da sa njim i sa Škrbićem završim karijeru u Barseloni, ali nismo imali sreće.

Do sada ste tri puta igrali u finalu Lige evropskih šampiona. Dva puta ste osvojili pehar, hoćete li ponoviti taj uspeh i u predstojećoj sezoni?

- Barselona je pretprošle godine osvojila Ligu šampiona, a u prošloj je to pošlo za rukom Sjudad Realu. Mislim da će španske ekipe i u narednom takmičenju odlučivati o pobedniku u Ligi šampiona. Nemačka liga možda ima više izjednačenih ekipa, ali pet vodećih španskih klubova je mnogo jako i obično igraju u završnicama međunarodnih kupova. Nemci ulažu mnogo, ali teško je da se njihovi klubovi mogu domoći finala. Igrao sam 1999. godine finale sa Kilom protiv Barselone, sa Magdeburgom sam nekoliko godina kasnije osvojio Ligu šampiona, i to je sve što su Nemci uspeli da ostvare u poslednjih nekoliko godina. Titule su osvajali Slovenci i Francuzi, pa mislim da će u narednom periodu uslediti apsolutna dominacija španskih klubova.

Igrali ste sa sjajnim rukometašima, a vodili su vas i odlični stručnjaci. Koga biste od njih izdvojili?

- Dragi su mi mnogi naši reprezentativci, a kada govorim o rukometašima iz drugih zemalja, onda moram da izdvojim Svensona, Kiseljeva, Lovgrena, Vislandera i Olsona, koji su obeležili protekli period u Evropi. Lovgren je najbolji napadač u rukometu, a Vislander najkompletniji igrač. Što se tiče trenera, posebno bih stavio akcenat na Jezdimira Stankovića, koji mi je pružio priliku u A reprezentaciji u 19. godini. Cenim Zorana Živkovića, Branislava Zeljkovića, a u inostranstvu je bez konkurencije Zvonimir Serdarušić, koji me je trenirao u Kilu. On je znao da uklopi zvezde u pobednički mozaik, veliki je radnik, sjajan taktičar i demonstrator. Ima mentalni sklop za čistu desetku, a za 12 godina rada u Kilu osvojio je devet titula.

Sa reprezentacijom ste osvajali medalje na evropskim i svetskim prvenstvima, ali su sada plavi pali na niske grane?

- Mi smo u reprezentativnom rukometu dotakli dno. Nama je potrebna metla kojom ćemo napraviti veliko spremanje - od ekonoma do menadžera. Imamo mi stručnjaka koji vrede, nikoga ne želim da potcenim, ali nama treba stranac koji bi se istakao autoritetom i sigurno mogao da vrati reprezentaciju u vrh svetskog rukometa, gde joj je i mesto. Za koju godinu trebalo bi da dobijemo šansu i mi iz generacije koja je stekla ime osvajajući trofeje u velikim klubovima, a tu mislim na Jovanovića, Škrbića, Stefanovića, Butuliju, Perića, mog brat Predraga, dva sjajna golmana, Đorđića i Stojanovića - zaključio je Peuničić.

Izvor: Blic

(02. May 2007, 21:45:11)
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Nenad selektor A tima (onaj koji je stalno bio uvređen i nije se odazivao pozivima selektora), a Predrag (onaj koji pravi sranja na svim utakmicama), selektor svih mlađih kategorija, i srpki rukomet je na pravom putu  Smile
A i stranci su obojica, sve se uklapa!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Mene je oduvek zanimalo ga je uvredio ili sta vec pa je batalio repku...Takvu igracinu nismo iskoristili,bas steta  Smile

A cinjenica je da je Predrag sitniji,ali dinamitniji Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.