Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubijen sekirom zbog 500 evra  (Pročitano 173 puta)
09. Feb 2005, 04:02:56
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ubijen sekirom
zbog 500 evra
Razbojnici ispreturali kuću tražeći novac, dok je policija u džepu pokojnika pronašla sakriven svežanj deviza

JAGODINA - Radomir Kostić (79) iz sela Crnča kod Jagodine ubijen je sa više udaraca sekirom u glavu, u nedelju uveče, a komšija Stevan Matijević ga je pronašao posle dva dana.
- Moj muž se vraćao iz prodavnice i video da je Radomirova kapija otvorena. To mu je bilo sumnjivo, pa je svratio do njega. Kući je došao uplašen, govoreći: "Radomir je sav krvav. Eno, leži pored kreveta. Ne znam da li je živ. Nisam smeo da ga pipam, da posle ne bi bilo mojih tragova. Samo sam zatvorio vrata"- rekla nam je Stevanova supruga Jeka Matijević.

Komšije su pozvale Radomirovog posinka Aleksandra po nadimku Pera, koji je obavestio Hitnu pomoć.
- Mi smo se puno družili sa njim. Bio je dobar čovek, ni sa kim se nije svađao niti je nekome dugovao nešto. Često je pozajmljivao kazan za pečenje rakije. Pošto nije imao dece, usvojio je šestomesečnog Petra i nazvao ga Aleksandar. Jedini motiv ubistva mogao je da bude novac - navodi komšija Stevan.

Kuća ubijenog

Prema rečima meštana Radomir je bio domaćin. Prodavao je krave i bikove, a imao je dreš i kazan. U kući je sve isprevrtano, što ukazuje da je razbojnik ili više njih tražio pare. Kako Glas saznaje, policija je kod pokojnika, u džepu na rukavu, pronašla 500 evra.
- Ubiti nekog u vlastitoj kući, njegovom sekirom - to je nečuveno. Radomir je bio dobar čovek, baš mi ga je žao - kaže Jovan Marković iz Crnča.

Radomirov posinak Aleksandar tvrdi da njegov poočim nikad nije imao puno novca.
- Bio je siromašan. Jednog bika smo prodali još u novembru - tvrdi mladić.

Od seljana smo saznali da se prethodno ubistvo dogodilo pre dvadesetak godina. Tada je Bora Nikolić ubio svoju snahu, ali taj slučaj, kako kažu, ne može da služi za primer, jer je Bora bio alkoholičar.
- Ne pamtimo da je bilo drugih ubistava. Ovo je mirno selo. Kad smo mi izbegli i došli da živimo ovde, ljudi su nam rekli da smo izabrali pravo selo. Govorili su da ovde može da se spava u dvorištu, jer niko neće da te dira - ističe Jeka Matijević, prva komšinica ubijenog.
Z. Gligorijević
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.