Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Dec 2024, 03:26:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Živjeti zajedno, ili ipak ne?  (Pročitano 817 puta)
10. Jan 2009, 00:32:28
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Živjeti zajedno, ili ipak ne?

Četkica za zube vam je u partnerovom stanu, a gotovo i sva odjeća. Zaboravili ste kako izgleda vaša spavaća soba? Možda je vrijeme da se konačno preselite, ili...?

Prije nego se preselite kod partnera ili partnerice, budite sigurni da je to nešto što oboje želite i što vas veseli, uzmite dovoljno vremena i dobro razmislite.

Zapamtite da uvijek možete otići ako se s vremenom pokaže da zajednički život nije onakav kakav bi trebao biti, ugodan i zadovoljavajući. A ako se pokaže da je to bio pravi potez, i mi smo sretni zbog vas!

S druge strane, ako ne želite zajednički život, vaša veza je očito došla do slijepe ulice i možda je vrijeme da kažete zbogom i nastavite svatko svojim putem.

Život u dvoje velik je korak i velika promjena. Kako bismo olakšali svima u nedoumici, evo nekoliko crtica.

● Život u dvoje je jeftiniji. Plaćati režije i imati unajmljeni stan u kojem ne provodite vrijeme nema smisla. Zamislite samo koliko biste novca više imali! Naravno, ovo ne bi trebao biti jedini razlog za zajednički život.

● "Ionako sam svaku noć provodila kod partnera, bilo je logično da se jednom i preselim", popularna je izjava. Mnogi parovi su prezaposleni i žele što više vremena, kada to mogu, provoditi zajedno. Možda nisu spremni za vjenčanje, ali žele biti zajedno.

● Za parove koji razmišljaju o vjenčanju, ali nisu sigurni jesu li kompatibilni, zajednički život može pomoći da kroz "probni rok" uvide kako zapravo stoje stvari. Ako i nakon što su se vidjeli u najgorim izdanjima, te je na vidjelo izašao sav "prljavi veš" i dalje žele uploviti u bračne vode, onda je to to!

● Imati voljenu osobu pored sebe većinu vremena, ako je veza kvalitetna, može vas činiti sretnim, zadovoljnim i opuštenim.

● Bilo da ste za ili protiv braka, zajednički život može biti pokazatelj privrženosti, može pomoći da se više zbližite i da shvatite koliko ste važni jedno drugome i koliko vam je zaista stalo.

U svakoj vezi koja potraje kad-tad se potegne pitanje o zajedničkom životu, nekima je ta odluka jednostavna, ali nekima baš i nije. Važno je da oboje znate što želite, da nemate prevelika očekivanja i da se ne zavaravate. Uostalom, svatko zna što je najbolje za njega.

Izvor: NetPortal
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
  Jedno ogromno DA, za zajednicki zivot, sto se mene tice.Upravo je iza mene jedan takav slucaj, na zalost nismo vise zajedno, ali to nam je pomoglo da skontamo da bi u buducnosti (posle braka) takav zivot bio los.Ne samo da upozznate partnera, nego mnogo upoznate i sebe kada se nadjete u nizu situacija zajednickog zivota, koje do sad niste poznavali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Breaking point...

Jedan od prvih ozbiljnih izazova za svaku vezu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto da ne, ukoliko je to ono sto zelite, samo napred. Sa voljenim bicem je u svakom momentu i na svakom mestu prijatno.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N97
Shto da ne ... od toga chovek samo korist mozhe da ima ... ne mislim na materijalnu
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
proba prije nego li se ima zelja ozvaniciti veza(brak) je i te kako pozeljna...ukoliko se ima mogucnosti...

zivjeti sa nekim i zabavljati se sa nekim tipa "vidimo se kada mozemo i kada se dogovorimo" su dvije potpuno razlicite stvari...

ukoliko se zeli staviti na probu odnos i znati na cemu ste i koliko daleko zelite da idete i da li ste uopste osoba koja je za brak u datom trenutku...mislim da je ovo prava stvar...

otkrijete puno stvari i o sebi samom,sto je mozda i najbitnije u svemu Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Tako se vidi kako stvari stoje kad skripi...

U vezama u kojima partneri ne zive zajedno vidjaju se kad i jednom i drugom to odgovara, dok se ovde veza zaista stavlja na test...

Ljudi cesto nisu spremni na kompromise i duge veze kad predju u ovu ravan mogu lako da puknu ili zapadnu u krizu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Dec 2024, 03:26:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.