Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pravila
foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku
Napomena:
Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu,
probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne
sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za
funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim
telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno
mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista
niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara]
, a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.
Imam jedan predlog za upravu a to je da napravimo kao neku " zgradu burekdzija " u kojoj za svaku novu hiljadu korisnik prelazi na novi sprat te zgrade .. ta zgrada ne moze da predje 100 spratova mada .. ko do tog sprata dodje cisto sumnjam da ce hteti da ide dalje
No .. evo primera kako bih to izgledalo ...
Vrh zgrade: SerbianFighter 80. sprat: Anea 78. sprat: DachaArh .....
itd itd ..
Zanima me sta vi mislite o tome .. ja mogu ovo da pisem i da menjam recimo jednom mesecno .. sto se tice toga to nije problem .. samo me zanima sta vi mislite o tome.
Trenutno je u toku rad na redizajnu foruma, o kojem ce korisnici biti naknadno obavesteni. Postoji koncept kako ce to sve da izgleda i mislim da ce izgled zgrade biti malo teze smestiti u javni profil korisnika, ali u svakom slucaju ne sumnjam da ce ova ideja uci u razmatranje bilo u skorije doba, bilo u nekoj buducnosti.
Pa sa koje god strane da krenes vas ( kao u doba socijalizma) najbolje stanove dobijaju sluzbenici grada pa drotovi ( oni su skoro uvijek na 2 ili 3 spratu ) PA eto ti nesto od cega neces imati strah
Da jos nesto razjasnim .. ova zgrada ne bi bila nikakvo crtanje ili nesto ... ja bih rucno pisao pozicije korisnika tako da .. to je najmanji problem .. osim ako sa novim dizajnom se to vec nece automatski napraviti ..
A oces da kažeš da igranjem onolikih igraca ljudi ne spamuju ? .. Korisnik ako hoće, on/ona će pisati na bilo kojim temama a hvala Bogu ovaj forum ima tema na pretek.