Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:24:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft TCG  (Pročitano 2576 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Mislim da Blizzard ima mnogo malo veze sa ovom TCG igrom, tacnije samo je prodao licencu nekoj firmu za TCG za ozbiljne pare, a ta firma ce da zaradi na budalama jos ozbiljnije pare.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mislim da Blizzard ima mnogo malo veze sa ovom TCG igrom, tacnije samo je prodao licencu nekoj firmu za TCG za ozbiljne pare, a ta firma ce da zaradi na budalama jos ozbiljnije pare.
delimo isto misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3120
To mislim da nije istina iz jednog prostog razloga. Loot Kartice. Ukoliko zaista jesu prodali licencu za tako nesto nikako ne smeju da dozvole da ta firma dodaje loot kartice u mmo po svom nahodjenju nego to mora da bude u uskoj saradnji sa blizzardom. Dodavanje necega u mmo (i to onako jebenih stvari kao sto vec ima u loot karticama) je nesto sto se direktno kosi sa blizzardovim dosadasnjim akcijama.

Tako da ja i dalje mislim da je ovo blizzardov potez a i ukoliko jes prodali licencu onda su i dalje u tesnoj saradnji sa tom firmom tako da se nikako ne mogu izkljuciti iz krivice koju implicira takva propast kao sto je TCG
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Kopija Magic the Gatheringa (neko pomenuo Yu-Gi-Oh? Sedi dole! Dva minus!), deluje mi kao samo dodatna muzara, pogotovo zbog onih retkih karta sto otkljucavaju iteme u igri, a neke da budem iskren bih cak i ja voleo da imam (Murky, kornjaca, spectral saber).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ali nije ni to toliko lose video sam ovu wow tcg na jednoj emisiji i ne samo tcg vec i druge wow igre za drustveno igranje...
jeste da sam to prevazisao ali da imam ne da bih igrao nego pih.....
ali problem je u tome sto to kosta boga oca i sto svaka od tih igara trazi uigravanje kao sam wow  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
po meni je ok!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6630
Za mene nije vredna spomena...
i zato su svi retardi?

ne igram TCG, voleo bih da probam ....ali reci nesto takvo jer tebi ne odgovara ....  Smile

ako zelis da probas pravi TCG probaj Magic the Gathering...to je igra koja postoji skoro 15 godina...a nove edicije karate izlaze u regularnim intervalima..sve ostle su cisto tu da namlate pare dok popularnos traje..kako sto je u slucaju sa WOW,LOTR,yu gi oh...itd
ali iz licnog iskustva ti kazem bolje nemoj..to su sve klasicne navlake za uzimanje para...isto kao i u mmo..uvek hoces bolje i vise...a to kosta....Postoje cak karte koje su dostigle aukcijske cene i od par hiljada dolara....Ja sam godinama igrao MTG igram i sada ali retko...jer nisam zelo da prodam spilove...ali hvala bogu vise ne dajem pare za to...odigram neki prerelise turnir i to je to...eventualno jednom u mesec se skupimo da bacimo koju ruku  kada se organizuje sa drustvom,obavezama i vremenom....
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 18:46:51 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Burek - dve definicije...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K750i
Meni ce se ovo nalaziti ispod jelke...Postujem ljude sa razlicitim misljenjima i interesima,ali meni ovo izgleda kao velika zabava!Planiram da kupim Starter Deck (Heroes of Azeroth,pa cu da dopunjujem) i dva  booster paketa...Verovatno preko Jednoroga Smile
IP sačuvana
social share
"Sposobnost da pricas ne pravi te inteligentnim"- Kvaj Gon Dzin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:24:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.