poz.... zanima me gdje mogu naci update za c&c generals zero hour???? zanima me onaj update gdje se glavni meni u igrici nakon istalacije update-a ne nalazi vise na gornjoj, desnoj strani, vec dolje na dnu, dobijas neka nova oruzja, itd. ja sam skinuo neki patch 1.04, ali je tu sve isto, samo sto su ispravljene neke greske, i ubacene neke gluposti (kao npr. domet, ili jacina nekog oruzja izmijenjeni, i to za nesto minimalno).....
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
pronasao sam masu modova, ali to sada nije bitno. sada me interesuje kako da zero hour igram online.ja pokusam, ali mi uvjek pise da se ne moze konektovati na server. da li treba neki patch, ili update za to????
ne treba original Ako neko zeli da igra Zero Hour preko hamachija neka udje u ove mreze user:generals.ba pass: 2525 ako neko ima problema prilikom podesavnja programa neka mi se javi na msn mali_kica@hotmail.com ja sam konkretno igrao preko tog programa i nista mi nije kocilo,brzina neta je 512/64 adsl sto je sasvim dovoljno za 2v2