Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:53:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zenske price  (Pročitano 6414 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Mala shala.. sorry

Bambi pa zar ne vazi ono da ne mozesh pomoci nekom ko ne zeli pomoc?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ne znam, ja sam za to da se nikad ne mjesam u stvari koje me se ne ticu, i narocito kad me niko ne pita za savjet. Previse losih iskustava jednostavno ucini svoje .. I mislim da nema te sanse da joj se priblizis i da joj pokusas objasniti, ako se okrenula protiv sviju, onda ce i protiv tebe, u to sam sigurna.
Bambi pa zar ne vazi ono da ne mozesh pomoci nekom ko ne zeli pomoc?
U pravu ste, oboje. Potpuno ste u pravu.

Ali... ne znam, mislim da ne bih mogla sebi oprostiti da joj se nešto dogodi, a da sam ja to predvidela i da joj nisam pomogla dok sam mogla.

Situcija je stvarno gadna i ozbiljna. Nemam pojma, ostaviću za sad sve ovako kako jeste, pa kako se situacija bde razvijala... ko zna, možda se i dozove pameti. Nije mala, nije ni glupava, ne mogu da verujem da neko može biti toliko slep pored očiju. A nikad nije bila takva, sad je potpuna suprotnost onome kakvu je ja znam.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Mada imash i ono, tri shamara i: "Snap out of it!" Ako ne upali ondak josh neki...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ne znam, sa silom još nisam probala, možda je baš u tome rešenje.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Ne znam, sa silom još nisam probala, možda je baš u tome rešenje.  Smile

Use the force!  Smile

Okle znam, svako od nas drugachije reaguje, ja tachno znam shta pali kod mog brata... Jbg hipohondra chovek, koliko sam bolesti samo izmislio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Ali... ne znam, mislim da ne bih mogla sebi oprostiti da joj se nešto dogodi, a da sam ja to predvidela i da joj nisam pomogla dok sam mogla.

Situcija je stvarno gadna i ozbiljna. Nemam pojma, ostaviću za sad sve ovako kako jeste, pa kako se situacija bde razvijala... ko zna, možda se i dozove pameti. Nije mala, nije ni glupava, ne mogu da verujem da neko može biti toliko slep pored očiju. A nikad nije bila takva, sad je potpuna suprotnost onome kakvu je ja znam.

Pa ne mozes da opamecujes nekog ko smatra da je savrseno pametan, koliko god da je ozbiljna situacija, ti samo mozes silom da je odvedes sto kaze lerr, ostale opcije ti padaju u vodu.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Imaš pravo i sve ja to znam.

Na silu se, ipak, ma koliko plemente moje namere bile, ništa ne može postići. Svesna sam i toga.

No, da vas ne smaram ja više (htedoh ja ovo da napišem ovih dana ovde, ali nisam imala adekvatnu temu - a nije mi se dalo da otvaram novu), vama hvala što se me saslušali.  Smile

Možemo i nastaviti za ŽeMskim pričama, ne bih da gušim. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
tema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6003
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple iPhone
Hmm Smile ja sam imala slican slucaj u porodici (zavisi kakav je taj njen ali bivsi moje rodjake je bio agresivan kad popije, bolesno ljubomoran, koristio je nesto ilicitnih supstanci) sama je posle odredjenog vremena (ipak su godine bile u pitanju) "dosla sebi" i zatrazila podrsku familije i porodice... sada je osoba na svom mestu... mozda je to resenje samo joj staviti do znanja da ste tu za nju i pustiti da sve ide svojim tokom ako nije i suvise ozbiljno Smile

Da se ja vratim na temu Smile Zavisi od drustva u kome se nalazim, imam par prijateljicama sa kojima sam tako reci iz detinjstva u dobrim odnosima, kada smo medju nama uvek pricamo otvoreno jer i da zelimo nesto da sakrijemo vrlo cesto smo zajedno tako da vidimo ispade nasih "respektivnih jacih polovina". Pricamo otvoreno o svemu, o tome kako bi nesto moglo da se promeni ili kako bi mi odreagovale u odredjenim situacijama ali nema zavisnosti  jer svako ima svojih "problema" nema savrsenog muskarca niti para... Inace "frendice" kako ih ja nazivam su osobe koje mogu da pljuju po svojim momcima i kasnije se maze sa njima kao da nista nije bilo, kod njih... da... moze da se primeti taj mali sjaj u oku kada je neka od njih u problemima  Smile sa njima ne pricam o nicemu licnom, saslusam ih ali kada mi zatraze savet... iskreno... izbegavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:53:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.