Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raskinula sam sa deckom zbog pretnji - sta da radim?  (Pročitano 1527 puta)
31. Okt 2005, 23:45:17
Ucesnik diskusija

cao! : ))

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 73
raskinula sam sa deckom zato sto se jedna napalila na njega,stalno mi je pretila da ce da me tuce zato sto sam ja sa njim!zvala me je stalno  i govorila da ga ostavim jer ce on biti samo njen!da nista je nece spreciti u tome!i na kraju smo raskinuli kao da se smiri situacija.ali ona  je njega vec nekolko puta poljubila predamnom i ako ju je on na neki nacin odbijao!to mi sve vise kazuje da me on ne voli!a bili smo zajedno godinu i dva meseca!i naravno jos ga volim i ne znam sta da radim pliz pomagajte! Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2005, 23:51:15 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Pusti ga da radi sta oce .... ako je voljan da pod tako smesnim uslovima zavoli tu osobu ... nadji si drugoga ... ne zasluzuje te  Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Poenta naslovljavanja teme je da naslov u sebi sadrzi srz onoga sto ce se u poruci naci. Jasno je receno da teme naslovljavate deskriptivno i da batalite Hitno! Pomoc! Vazno i sl. Samo treba malo pogledati oko sebe, procitati po nesto i sve ce biti jasno.
2. Receno je da se u forumu Buvljak pise ako ne mozete naci gde da postavite pitanje... Zasto se ovo pitanje ne uklapa u forum:
Psiholog online ~ Burek savetovaliste
Zabrinuti ste? Zbunjeni? Dvoumite se oko svojih osecanja ili tudjih ponasanja? Imate ljubavni problem koji ne znate kako da resite a previse je komplikovan da se poverite drugarici, drugu ili roditelju?

Selim temu. Menjam naslov.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Nemo` se ljutis , ali to meni zvuci pomalo banalno....ljudi jer ima neka normalna veza u danasnje vreme...sve neke Spanske serije. Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Mislim da ti njega ne volis, jer si raskinula zbog necijih prijetnji, a on je mlakonja (ovo da ublazim pravi vulgaran izraz za njega), jer nije u stanju da kaze toj djevojci da ostavi i tebe i njega na miru. Pitam se da mozda to nije rekao upravo zato sto to ne zeli, mozda mu prija takva paznja (bolesno).
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Meni uopste nije jasno da ti pustis svog momka da ide zato sto se neka deseta nalozila na njega?! Njegov neodredjen stav oko toga mi nije jasan(da li je u medjuvremenu petljao i s njom?!),ali ne vidim sto si raskidala zbog njenih pretnji?!
Ako zeli frku,bogami,zabiberila bih ja njoj corbu! Postoji mala izmena u hriscanskoj teoriji-ko tebe kamenom,ti njega kamenchugom  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
mob
Motorola PEBL
Nemo` se ljutis , ali to meni zvuci pomalo banalno....ljudi jer ima neka normalna veza u danasnje vreme...sve neke Spanske serije. Smile

Mislim da je manjak "normalnih" veza jer nemamo puno "normalnih" ljudi...?!?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
mob
Motorola PEBL
slatka i otkachena, ne shvatam zashto si raskinula sa njim, ako ga volish pretnje i ostale glupisti ti nisu bitne! Mozda ti on nije pruzio sigurnost?!? A i nije mi jasno kako je on to tek tako prihvatio, neshto mi on bash ne mirishe dobro...
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i
Decaci u tim godinama bas i nisu svoji i veoma cesto su nezreli(cast izuzecima kojih nazalost ima malo,ali vazno je da ih ipak ima).Poznajem sitaciju jer se tako nesto desava gomili oko mene,to su tipicni problemi...Postoji gomila nacina da resis ovu situaciju mada dobar deo njih nema nikakav efekat.Mozda ja nisam prava osoba da ti dam neki savet,ali potpuno razumem sitaciju.On verovatno nije ni svestan sta mu se dogadja,kao sto vec rekoh gore,a ta devojka je jako ljubomorna i ne bira sredstvo kako bi dobila ono sto zeli.Ne znam samo ko je raskinuo,ako si ti raskinula trebala si prvo sve da mu objasnis i stavis do znanja zasto raskidas,a on ako te zaista voli(mada u ovim godinama ne postoji prava ljubav,sto sam ja skoro naucila) ne bi trebao da dozvoli da te pretnje jedne glupace povrede i da uopste dodje do raskida.
Mislim da nema mnogo svrhe oko te veze...OK,mozda te on jos uvek voli i mozda mu nedostajes,ali napravio je veliku gresku time sto je uopste poljubio tu devojku.Ispao je kukavica jer je uopste dozvolio tako nesto.Moj savet ti je da se tom decku ne vracas.Ja sam prekasno shvatila neke stvari,ali hvala Bogu sada sam shvatila,a nadam se da ces i ti vrlo brzo.Znam da ti je sada mozda tesko ali to ce brzo da prodje,vremenom ces naci nekoga sa kim ce da ti bude bolje,ko nece da napravi takvu banalnu glupost i koji ce da bude malo odlucniji i zreliji. Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: deckom raskinula

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.